Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
quote:
Cristina, si eu sunt inca in cautare de pantofi si nu gasesc nimic pe placul meu. Imi pare rau ca nici la comanda nu ai reusit sa obtii pantofii pe care ii doreai, as vrea sa pot sa te ajut, poate stiu fetele din Bucuresti sa-ti recomande ceva.
Alinutza acum am vazut ca ai nunta cu o saptamana inaintea mea!!!M-am mai linistit caci incepusem sa ma panichez cu pantofii!!!
poze rochita civila
eu
diverse
ooana spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Aaaa, mi-am mai amintit ceva. Fetelor, unde puii mei gasesc tuburi de confetii, ca nu mai exista in Rmania ... cica. Am sunat noi ieri la un distribuitor si asa ne-a spus. I-am zis ca "arde" si ne-a rugat sa-l mai sunam maine, dar slabe sperante sa aiba. In Cora mai era ieri un singur tub dinala mare cat o s... de elefant, si nu am vrut. Ce sa fac numai cu unul si mare cat o zi de post? Si vreau sa va mai spun ca nu caut de ieri de azi confetti, ci de cateva luni ...
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
...in P-ta Romana ai cautat? eu una de acolo le-am luat...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Naty spune:
Buna miresici dragute!
CASA DE PIATRA celor care au avut deja nunta!
Noi am progresat, avem DJ, cameraman si fotograf si ... am schimbat biserica, o sa facem la Cretzulescu - Krelia .
Alisha nici eu nu vreau coc. Sa sti ca am tras si eu cu ochiul la pozele Ralucai si mi-au placut mai multe coafuri de acolo muuuult.
Eu ma coafez la Anastasia, pe 13 Septembrie, e o tipa super draguta si pun pariu ca-ti face ce coafura vrei. E drept ca preturile sunt cam mari.
Fetelor, vreau sa va interb si eu ceva - barbatu-miu a vorbit cu un cameraman care a fost la nunta verisoarei lui si e coleg de serviciu cu ea si i-a cerut 2,500,000. Mie mi se pare cam putin . O fi teapa? Voi cam cat platiti?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Si inca ceva - scuzati intrebarile de care voi ati trecut de mult, dar asta e cu intarziatii!
Voi aveti domnisoare de onoare? Si daca da - cate? Si se imbraca la fel?
Eu as vrea 3 + piticuta mea. Dar am o problema - una din domnisoare e colega de birou si mai am o colega nemaritata, care cred ca s-ar supara daca nu o pun si pe ea! Dar daca o pun , nu sunt prea multe domnisoare?
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
alishaa spune:
Da, Naty, eu am gasit multe poze cu coafuri superbe si culmea e ca m-am dus cu ele la cateva tantii de la saloane diferite!!! Dar pana acum nici una nu a inteles ce vreau!!! Unele spuneau ca nu se poate asa, ca le acopera mandretea de capodopera, altele ca au inteles si cand incepeu sa imi explice cum vine de fapt - mai sa o iau la fuga!!! Dar nu ma las pana nu o sa iasa cum vreau eu!!! Trebuie, because I'm the dam bride!!!
Alynutza spune:
Naty, eu am doua domnisoare de onoare. Nu vor avea rochii identice, dar vor fi amandoua culoarea bleu. La fel si cavalerii de onoare vor fi imbracati in costume gri + camasa bleu si cravata asortata. Apoi, eu zic sa rogi pe cine simti tu sa-ti fie domnisoara de onoare. Si la mine s-ar putea sa se supere o prietena ca n-am pus-o d-ra, dar eu am vrut doar doua si in plus prietena respectiva nu sta grozav dpdv financiar si n-am vrut s-o pun la o cheltuiala in plus. De cameraman, ce sa zic, intr-adevar pare putin, noi platim aproape 10 mil pe poze + filmat si stiu ca filmatul e mai scump. A intrebat exact ce intra in pretul asta (cate ore de filmare, cate ore de montaj, daca va face si filmuletz cu rezumatul nuntii)?
Cristina, eu mai am putin si fac cu nervii. Sa nu crezi ca n-am intrat in panica, mai ales ca nici rochitza nu mi-o pot scurta pana n-am pantofi. Si deja am epuizat cam toate magazinele din Cluj... Tot glumesc si spun ca ma duc in slapi la nunta, dar de fapt Dar hai sa fim optimiste si sa speram ca o sa gasim exact ce cautam.
Nunta noastra
Pregatiri
elara spune:
Buna, miresici.
Scriu mai rar dar va citesc.
Avem f mult de lucru si noaptea visez despre nunta, evident.
Ieri am vb pentru decoratii si sunt f incantata de ce fel va fi insa cu inima strnsa ca ne costa cam multicel pentru buzunarul nostru (18 mil 400). Si aici intra: arcada miri cu tull si flori artificiale (140 parca), 2 inimi de baloane (310 ron), 100 de baloane cu heliu, tull in falduri pe balustrada scarilor de la restaurant, 10 lumari pe trepte, 4 stalpisori cu flori artificiale si tull (2 mil toti 4, inchiriati, 1 la parter si 3 la etaj inainte de intrarea in sala), 140 huse pentru scaune, 2 tunuri de confeti).
Voua cum vi se pare pretul?
Cristina, sa stii ca nici noi nu avem de gand sa mai dam marturii. Sa barfeasca cine, ce si cat vrea!
Si ca sa va reamintesc de cosmaruri legate de nunta, va pot spune ca si eu am mai avut unul.
Am visat ca faceam nunta intr-o incapere minuscula, unde am numarat eu doar 8 scaune... Si eram terminata de nervi... In plus nu eram nici imbracata in mireasa (eram intr-un trening sau asa ceva), nici machiata, nici coafata... si veneau invitatii ..toti dichisiti..parfumati... Si eu plangeam de nervi... M-a trezit mirele ca deja ma agitam prea tare... si plangeam in somn....
Cine intra in clubul "visatoarelor"?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
M&M spune:
quote:
Cristina, eu mai am putin si fac cu nervii. Sa nu crezi ca n-am intrat in panica, mai ales ca nici rochitza nu mi-o pot scurta pana n-am pantofi. Si deja am epuizat cam toate magazinele din Cluj... Tot glumesc si spun ca ma duc in slapi la nunta, dar de fapt Dar hai sa fim optimiste si sa speram ca o sa gasim exact ce cautam
Gasim noi pantofi!! Eu inca zic ca de fapt nu au iesit bine aia pe comanda fiindca nu erau sa fie ei, ca am sa gasesc altii mai frumosi!!Cred ca am innebunit de fapt!!!NU m-am gandit ca atat de mult de poate stresa pregatirea unei nunti.
poze rochita civila
eu
diverse
elara spune:
Eu o voi avea domnisoara de onoare doar pe sora mea. Si se va imbraca asa cum isi doreste ea.
Nu vor fi mai multe fiindca nu prea stiu exact cam ce ar trebui sa faca o domnisoara de onoare in afara de a pune florile in piept invitatilor.
Alynutza, la ce cheltuiala te refereai cand ai zis "Si la mine s-ar putea sa se supere o prietena ca n-am pus-o d-ra, dar eu am vrut doar doua si in plus prietena respectiva nu sta grozav dpdv financiar si n-am vrut s-o pun la o cheltuiala in plus".
Ca nu mi-e limpede...
quote:
Originally posted by Naty
Voi aveti domnisoare de onoare? Si daca da - cate? Si se imbraca la fel?
poze si mai noi
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ralu_trancu spune:
la Intim in Calarasi
quote:
Originally posted by Pisik06
Neata!
Ralu Trancu, te rog spune-mi si mie la ce restaurant faci tu. mi se pare f putin meniul. mercic
Krelia, am incercat sa iti dau pm cu date suplimentare si nu am resuit asa ca: Biserica Sf Vineri-Pajura, Restaurant Infoturism-Complex Parc
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
[/quote]
Poze vechi si noi