Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 27
Rallu spune:
Iaca mai apar si eu sa le zic "CASA DE PIATRA !" miresicilor din week-endul asta. Vad ca e o vreme superba si sper sa o tina tot asa.
Suede si tie "LA MULTI ANI!"
Io am mai bifat un punctisor pe listuta: am tinut post, ne-am spovedit, impartasit, etc.
Sa mori de ras, nu alta...cand am plecat, preotul ne zice: "ne vedem sambata viitoare" iar eu ma intorc uimita la al meu si-l intreb "da' de ce? N-ajunge daca ne-am spovedit o data?"
Nici prin cap nu mi-a trecut ca se referea la nunta.
Asaaa...azi cica mergem sa cumparam baloane pt. masini si pt. casa si alte nebunii de ornat.
Eh, mai e putin si eu parca nici nu simt.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Tizabela spune:
Allesa_foc, Divine girl, Michellee, Piggy CASA DE PIATRA!!!Fetelor eu azi am fost dupa bijuterii si nu am gasit nimic pe placul meu ,dar sper sa gasesc ceva dupa amiaza!!!
fotoIZA
krelia spune:
Naty, imi pare tare rau de mashinutza ta.
Da Doamne s-o gasiti intacta!!!
suede, la multi ani, fetitza, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Iar pentru azi, toate urarile mele de bine si tot gandul bun se indreapta catre miresicile lui 10.06.2006.
Casa de Piatra, fetelor!!!
allesa_foc
Divine girl
michellee
piggy
...si cumnata mea
..gata, v-am pupalit, ma duc sa ma makiez ca la 5 am roit-o
Pusi la fete si inca o data saru'mana de urari!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
Naty imi pare rau de masinuta ta!!of, doamne!!
Suede !!! Multa sanatate si fericire!!!
Doamne ce vreme groaznica e in Tm. sper ca fetele care au azi nunta sa nu aiba parte de asa o vreme.
si weekend placut.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
camelia1 spune:
in primul rand vreau sa urez si eu casa de piatra si multa fericire fetelor care in devin doamne in acest sfarsit de saptamana
krelia pentru listuta restaurant La Provance, biserica Sf. Maria, si felicitari si de la mine pentru inelus
si am si eu o intrebare la fete spuneti-mi va rog unde se afla magazinul Piccaso as vrea sa-i trag o vizita dar habar nu am unde se afla
camelia1 spune:
incerc sa-mi pun si eu niste poze...asa ca am sa fac niste incercari...nu va suparati pe mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos
Catalin spune:
Alessa_foc, sa fii fericita alaturi de alesul tau si va doresc sa ajungeti curand la pasul urmator !
Casa de piatra!
Catalin
Think pink!
Andita spune:
Bine v-am gasit, fetele! Casa de piatra tuturor recentelor doamne, si celor ce urmam...mult curaj, si rabdare...
Avansam si noi, usor, usor, catre marele eveniment. Cumparaturile sunt aproape gata, mai ramane sa imbracam mirele, care tot amana momentul..., dar in iunie, acum, o rezolvam si pe-asta. Invitatiile le-am luat, si verighetele, ce sa mai, intram in linie drepta.
Va pup pe toate, si va urmaresc cu drag, cand mai am cate o farama de timp liber.
Au mai ramas...
Poze
Rallu spune:
Anditza mama, daca tu esti in linie dreapta...apai eu ma declar in linie stramba. Ca asa stramb ma uit eu mai nou la calendar.
De unde pana acum am alergat in toate partile sa le fac pe toate in timp util acum, culmea, m-am relaxat intr-un hal de se mira lumea.
Am avut si eu primul vis in legatura cu nunta da' e taman pe dos de ale voastre (adica nema panica)...se facea ca alergam pe o ploaie torentiala, imbracata in rochie de mireasa pe bulevardul Magheru dinspre Universitate spre Romana. Evident ma mozolisem de noroi. Cand m-am oprit la un stop lumea ma caina ca ce ma fac c-am murdarit rochita iar eu ii linisteam ca nu-i nici o problema, jupoanele de dedesubt nu se murdarisera iar voalul de deasupra il spala mama la masina.
Un singur stres am in legatura cu nunta...ca de altfel singurul din ultimul timp: NUMARUL INVITATILOR.
Am deja confirmari pt. capacitatea maxima a salii (mai putin 4 locuri) dar mai am si cateva invitatii date si la care nu pot sa intreb. Marea mea problema ar fi sa nu vina mai mult de 4 oameni in plus.
Eh...oi vedea la fata locului.
Aaaa...si inca ceva...mai sa cred ca prietenele mele o cunosc pe Carmen_Marieta ca altfel nu-mi explic insistenta cu care ma suna sa ma intrebe "Stiai ca saptamana viitoare te mariti?"
Eu de colo..."Nuu...serios? BIne ca are cine sa-mi aduca aminte
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Carmen_Marieta spune:
Rallu nu-ti cunosc prietenele dar dak vrei sa-ti amintesc si eu ok...
Ai rezolvat cu baloanele si confetti ca sa-mi spui si mie de unde ai luat ca eu am facut liste para liste.... de invitatii si masinile spre biserica....ca sa nu ne opreasca nenea politaiul ca suntem multi in masina .........
Mai avem de luat cadoul nasilor si ca nu ne-am hotarat inca....de probleme...am zis ca pana la urma iau un curcan viu si-l trimit pe iubi cu el plocon... sa moara nasul nu alta....
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.