Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Fetiliiiiii, ce mai scriserati dumnezeule!!!! Am citit toata ziua si ziceam ca nu mai termin, cand.....iote ca terminai Finaly!

Daca reusesc sa ma reculeg si sa ma concentrez o tara cred ca reusesc sa va intreb ce aveam de gand.
Elara, baga si mie valsu' ala....lent, vienez, de care o fi ..ca oricum nu stim de niciunele, asa ca poa' sa fie si step, doar doar om invata si noi sa dansam ceva

Divine, si pe tine vroiam sa te intreb de un' ti-ai luat cocardele, dar ce sa te mai intreb, ca oi fi ocupata pan' peste cap, ca atunci cand m-am apucat io de citit de unde am ramas mai aveai cateva zile pana la nunta, dar pana am terminat.....mai aveai putin si te gaseam cu copii...nepoti...la pensie....ehehe....

Acu' ma chinui sa pun poze cu rochita ca in sfarsit m-am pozat

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetili....in ultima perioada..sufar de o nelamurire...sper sa nu mi-o luati in nume de rau..sau sa dati cu rosii...dar..kiar sunt curioasa voi ce credeti...ce parere aveti...daca stiti mai multe decat mine..lamuriti-ma....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77893

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia eu una am tot mers la biserica, si stiu ca la ortodocsi duminica nu se spala, este ziua in care se odihnesc... nu fac treburi gospodaresti...de asta sunt trecute duminicile in calendar cu rosu si cu cruce... eu una duminica incerc sa nu fac mare lkucru( doar incerc)ca la ce serv am nu reusesc mereu....

Apropo fetele care aveti nunta la Biserica Icoanei sa stiti ca strada Icoanei este in lucru.... nu se stie pana cand... eu aseara am vazut(restaurantul este pe aceasta strada) se lucreaza chiar pe mijlocul ei( adik este o groapa pe mijloc)... noi am ras ca facem "pasarele"...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, eu duminica o consider ziua Domnului. Sincer nu mi-am pus niciodata problema, desi stiu ca in Vechiul Testament era sambata, dar nu tin minte de nici o culoare ce si cum era trecut (sau daca se pomenea ceva de asta) in Noul Testament. As gasi o explicatie, si anume ca Iisus a inviat intr-o zi de duminica.
Nu ma pot abtine sa nu-l citez pe un coleg de-al meu, mult mai in varsta si fata de care am tot respectul "Dumnezeu este prea destept ca sa tina seama de ritualuri si obiceiuri fara fond".

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Krelia, eu ti-am raspuns la topicul cu pricina....

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele, super saru'mana

cri - ai fost tare

Carmen...da, corect..asa stim majoritatea..dar, problema mea era..oare stim bine ceea ce stim?? sau e o kestie "mostenita" din vorba in vorba??
Alina, da, in vechiul testament se aduce vorba de Sabat (sambata) - insa, deopotriva, in Noul Testament se spune ca duminica ar fi prima zi a saptamanii...

..poate mai primim opinii

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

fetele, super saru'mana

cri - ai fost tare

Carmen...da, corect..asa stim majoritatea..dar, problema mea era..oare stim bine ceea ce stim?? sau e o kestie "mostenita" din vorba in vorba??
Alina, da, in vechiul testament se aduce vorba de Sabat (sambata) - insa, deopotriva, in Noul Testament se spune ca duminica ar fi prima zi a saptamanii...

..poate mai primim opinii

26 august 2006

Iar mai nou, Luni e considerata prima zi a saptamanii....si daca urmarim istoricul...va ajunge si asta zi de sarbatoare ....si sa te tii.......weekend de 3 zile ....si tot asa.....

Cred ca am inebunit, dar ce sa fac...miroase a weekend rau de tot si nu mai am stare pe scaun la scarbici. Oricum, pana sa faca astia toata saptamana o sarbatoare.....tot pensia o astept

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Si ca sa dau si un raspuns mai serios asa, sa nu credeti ca beau la servici.....stai sa vezi filmul Codul lui DaVinci sau sa citesti cartea...sa vezi atunci ce de intrebari iti pui: o fi asa? n-o fi asa....

Pana la noi ordine, weekend placut...si pt toate miresicile din weekend CASA DE PIATRA!!

P.S. Si o floare de la mine (d'aia scumpa)

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, pai se presupune ca venirea lui Iisus a rasturnat legile si regulile Vechiului Testament... Nu se poate sa traiesti si dupa "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" (regula vechi-testamentala) si dupa "daca iti da cineva o palma, intoarce si obrazul celalalt"...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna,
Am intrat si eu ca sa le urez mireselor de acest weekend Divine girl, allesa_foc, michellee, piggy o nunta frumoasa , sa se simta bine si CASA DE PIATRA!!!!

Krelia mi-ai dat de gandit cu noua ta problema.Eu nu prea fac treaba duminica , dar din cate stiu eu ( sper ca nu gresesc si nu ii confund), evreii au ca zi de odihna considerata Sambata!!!
weekend placut !!!!Ce bine ca vine weekend-ul!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput