Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Bey, io nu pandesc...doar intru ca intermitentze ca-mi adormira boracele si acu am avut timp sa trantesc o supa si un pilaf cu ciuperci..si am ras si cu sotiorul un gratarel

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Io...ca-i pauza publicitara la telenovea

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

AnaB... mea culpa, daca suneti multe... era vb de ANAS.

Asta cu 20 de pag e primul subiect la Clubul scutecelor.

Marakiii supeeer. Sau.. naspa. De-acum o sa ceara singur in brate
chiar ma intrebam si eu cand o sa intinda Nicolas mainile sa il luam in brate. Inca nu o face dar am observat ca daca il ia altcineva in brate si nu mai are chef se intinde spre mine
Angelos

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Asa deci ...ia sa fac eu o lista si sa o pun acolo la tabelul cu greutati nu de alta dar cand mai studiaza...poate mai dau sigreutatile cu ocazia asta si poate mai intra sa stea de vb sicu "nebunele" de sectante.
Deci Maraki bravooooo...care mai da din casa si zice cine pandeste? Eu am zis doua , MARAKI doua , care vine cu trei....ca la bingo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mei, nici al meu nu intinde mainile, dar cand vede ca intind eu mainile sa-l iau in brate se ridica in coate si zici ca acu e gata sa se ridice singur in fund

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Aha, picai nevionavata la mushtruluiala...v-am zis mama ca daca nu mai tinesti socoteala la Ane ma dau drept Anca...vreti sa-mi schimb si titulatura? Ha?

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Bravo IRINA le-ai scos la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina trece si la noi pt 4 luni 6500g si 62 cm iar pt 5 luni 7520g si 68cm. Multuumiim!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai schimb_o ca te cheama membru junior...deci deocamdata nu ai nici una...baga si tu una cu legume sau prajituri ca noi

Mergi la inceput

Bai Ursoaico da' ce i-ai facut bre de s-a facut asa mare intr-o luna?
Ia mai baga si tu programul, nu fi secretoasa.

Mergi la inceput