Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu plecai la telenovea....poate mai intru.......poate nu!
Ceau fetili!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetelor zapacitelor! Moama ce debit aveti pe timpul zilei...io cu serviciul meu abia va recuperez seara...So...va faceti de cap?
Cata pupici de incurajare fetii...stiu ce simti..fetei mele celei mari, Diana i-au facut anibiotic in spital, cand avea doar 2 zile, "preventiv" ca facuse niste bubite de la scutecele lor de kko si asteptau rezultatul la exudat. Si dupa 3 zile de intepaturi in maini, picioare, etc...am plecat cu cupilu' pe semnatura din spital...ufff...mi-e groaza si acum!
Silvi ii poti face baie fetii, dar nu pe cap, eu chiar asa am scapat-o pe diana de febra cand nu trecea nici cu novolcalmin..am bagat-o in apa calduta la temperatura corpului si am lasat-o sa se raceasca apa si am imbracat-o bine dupa si nu a mai avut febra...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bine ca pana acu fu pauza...
Eu plec la nani ca-s Ko dupa 2 nopti nedormite
Sa vedem ce mai urmeaza
Acum la 23 i-am dat antibioticul,mai mult prin somn.Febra nu avea, nu era cald deloc la cap.
Noapte buna! Si distractie placuta

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, nu mai vorbiti de spitale, ca ma ia cu friguri... Sa ne intareasca Domnul sa nu mai ajungem pe acolo, sa avem bebicii sanatosi!
Moni, noapte buna si tie si sanatate Dianei!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mda, IRINA - sa-ti fie de bine tocanita sper ca ti-a iesit super gustoasa macar si ca a meritat efortul de a sta in bucatarie la cratita.

Silvi i-am luat baveta de la Cora e de la Bebe Confort si se prinde cu arici la spate iar in fata are si un buzunarel in care sa stranga mancarea.

ANAB - dar ce are bre PM-ul meu? Ca merge. Dar daca vrei tu sa ma... o sa stau odata.

Vad ca tot pe la diete ati ramas.
BEE am si eu un borcanel d-ala de spanac si cartof de vreo 2 luni.. il tot dau la o parte si inca nu m-am decis sa il indop pe puradel cu el desi la cat baloteaza... cred ca n-ar fi problema.

in seara asta evident ca din 200ml lapte a baut doar 100ml iar restul a trebui sa il dau cu lingurita ... cu cereale in el.

Pe la 10 fara un sfert a cazut rapus mititelul ca doar nu a dormit decat vreo 5ore astazi... puse cap la cap.

Cat despre vit C. Eu azi i-am dat picaturi de Vit C natural. Sunt putin si uleioase si super scarboase iar Fulga de mine in loc sa i le dau in ceai sau in suc i le-am pus in lingurita si i le-am dat simple si se stramba bietul copiiiiil.

IOANOOO mai zi bre si mie cum e cu telenoveaua ca decand stau la "sat" nu mai am bre cablu si in afara de Antena, TVR1,2 si PROTV nu vad alte posturi.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Apoi Liliano fata mosului, poveste lunga.....
Ca pe Eduarda o rapira unii si apoi o eliberara, o gasira in padure iar din echipa de "cautarici" facea parte si ta'su cu care toata lumea se asteapta sa se impace dar mai trag o cearta asa ca situatia pare tare kkcioasa.
Musiu Dirceu se cam gandeste la cucoana aia Guillermina si vitzavercea.
Alea 2 dezaxate de lesbiene se pare ca vor infia negrutu, au facut rost de apartament confort 0++ de la nenea Giovanni
Negruta lu' Rita, lady Daiane e iar bortoasa de data asta cu ficioru primarului....hahaha, abia astept sa se sparga buba.
Claudinha incearca sa o prinda cu matza in sac pe vipera aia de Nazare (asa o cheama si pe soacra-mea...Nazarica), a cazut si ea pe scari(Claudia, nu soacra-mea) dar nu si-a rupt decat o unghie- pe bune-, dar cand zacea ea ca o balega la picioarele scarilor, Nazare crezand ca a dat ortu popii i-a soptit suav ca ea l-a omorat pe idiotu de ta'su, asa ca acum nu-i ramane decat sa dovedeasca asta cumva.
Isabel s-a intors la ma'sa aia buna, Maria Do Carmo, da asta banuiesc ca stii deja........
Oi mai intra si oi mai povesti!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Hai sar'na IOANA.

Merci de rezumat.
Nu stiam nimic , n-am mai vazut cam de la mijlocul lui aprilie nimic.
Habar nu am cine e tanti aia de zici ca se combina cu nenea Dirceu si nici despre ce negrut e vorba sa infieze lesbienele.
Cat despre Isabel.. nici atat nu aveam habar ca a iesit la iveala la Maria e ma'sa. si vizionare placuta, cand mai ai chef mai pove si la fata aici si

Vad ca nu e nimeni pe-aici . Ori sunteti obosite dupa partidele de-azi-noapte ori v-ati bagat pe la vreo telenovea ca Ioana asa ca nu-mi ramane decat sa plec si eu in patutz.

Asadar, noapte buna va spun si eu!

Mergi la inceput

Ia uitati asta e Giova, unde ne inviti bre? Hai stai potolita aici ca ti-au dat astia scutire la deschis capitole. Mai bine zi-ne cum fu' cu soacra-ta ca te-asteptam ca pe "painea calda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai unde ne toti invitati nu vazusear_ti ca se plicitsisera astia de noi ca vb mult si ne-au lasta 20 de pagini ?
Hai car emai e pe aici macar care pandeste? Bombon stiu ca pandeste ....ca o face de mult...Ana si ea citeste cu sfintenie...care mai e pe lista..voi mai stiti...ia parati_le....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

bre nu este giova ci eu!
il sterg acu

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput