Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
T_Ioana spune:
Silvi, daca ajungi la Bistrita la fatuca aia, musai sa ne vedem cu bebelacii!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Bee spune:
Moni,
Dianei. Sper sa nu mai faca febra, sa-si faca antibioticul efectul si voi sa scapati de nebunia din bloc.
Cata, saracuta Bia cu antibioticele alea. PArtea buna e ca ea draguta tot "pastoasa" e! SI vad ca azi a mancat bine de tot. Subscriu la cine a spus ca acum arati mai bine ca la 18 ani!
Irina, ia o foarfeca si fa-ti breton! N-are cum sa nu-ti stea bine. Adevarul e ca eu de cand ma stiu,pana si la gradinita am avut breton. SI la 18 ani eu eram fix ca acum, doar ceva mai "frageda". M-am schimbat foarte putin, chiar si la kilograme. PAna in ianuarie anul trecut am avut vesnic intre 52 kg (in liceu si dupa facultate) si 48, in facultate (hai ca am ajuns si la 46 de la stres prin anul 3). Apoi brus 58 kg, am impinit intr-o saptamana. SI pe astea 58 le voi ajunge imediat ce termin dieta.
Silvi, nu stiu exact daca dieta ta cu mere sau dieta cu orez a Ioanei ma ingrozeste mai tare. PAi asta daneza de o tin si eu acum, e rezonabila (mai ales ca am tinut putin MOnti inainte si ma infometeaza fii-mea vrand nevrand). Fii-mea s-a uitat luuung si gales la Alain in tricoul cu rosu si stand in fundic. Nu-i a buna, ca o sa devina Tibi gelos.
Mi-a venit sotul si fug sa si manac ceva. Revin mai pe seara.
alina80 spune:
Fetele, am pus doua filmulete misto pe mail-ul comun.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
nicoleta raducu spune:
Irinucooo...gata tocanita????
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET 
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
asteryaro spune:
Moni, lasa copila tu fata daca este febrila, fara baita! sterge-o cu servetele si gata! Mai si raceste, Doamne fere@! Pupivci sa se faca bine!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
asteryaro spune:
Mai, io n-am tinut cura in viata mea! Ca si Moni, m-am chinuit sa ma ingras. Acum... deh, este o mica problema, sunt pufoasa si burtoasa, dupa cele 34 kg. acumulate, cred si eu! Daaaar... bomba: nu am ABSOLUT nici o vergetura! Cum o fi posibil???
Cristina, mami de
Bee spune:
Astery, daca te vrei fara vergeturi, nu slabi. EU in sarcina,nici o vergetura. DUpa nastere, cum mi s-a dus ditamai burta, cum au aparut si uratele alea. Vinetii, dar nu prea urate macar. Pe sani, nu mai vreau sa stiu cate au fost si sunt.
asteryaro spune:
Bee, pai din 2 rele, ambele sunt rele. Trebuie sa slabesc musai, ca ma dor oasele, articulatiile, cand ma trezesc noaptea nu pot saa calc pe talpi de durere... daaar nu ma grabesc, ca sa nu slabesc brusc. Oricum de la 84 acum am (iar) 69
. am avut si 65, dar mananc la floricele... si multe altele! pupici!
Cristina, mami de
silvi_2005 spune:
Are dreptate Bee, vergeturile apar dpa ce slabesti, mai am si pe ici pe colo,in punctele esentiale, culmea e ca burta a scapat far si doar ea era cea mai intinsa dar am cremuit-o bine. Astery, lasa ca slabesti tu repede, nici nu ai prea mult de dat jos, in poze aratai f bine.
Bee eu sunt disperata cu slabitul nu stiu ce naiba m-a apucat, m-as fi apucat si maine de dieta cu mere dar mi-a aparut o problema....ma doare ca naiba piciorul drept de la genunchi in jos si ma sageata prin osul peroneu de cate ori ma las jos si a ridic sau ma sprijin pe picior. Jean zice sa-mi fac o radigrafie ca nu-i exclus sa mi se fi fisurat de la lipsa de calciu,plus tinut bebe 8 kile in brate, eu consumam f mult lapte si luam vitamine inainte iar acum cu dietele mele...lapte ioc. Sper sa nu trezesc cu ceva neplaceri...o las mai moale cu dietele fixe pana vad ce am la picior.
Ioana sa-mi dai un PM cu nr tau de tel sa te pot suna. Daca totul e ok, saptamana asta la sfarsit merg la nsaud la parintiimei si trec prin Bistrita sa ma intalnesc si cu fata aceea si sa-mi vizitez niste rude si ne vedem ...noi si bebelasii.
. Evident ca si eu sunt o gurmanda ca altfel nu ma trezeam dupa nastere cu 77 Kg
, acum la 65 ma vad o grasana...la 77 kg si conformatia mea de bazin lat ..nu mai vorbesc.
poze
silvi_2005 spune:
Moni chiar asa ai grija cu baita, e ok baita dar faza cu scosul si uscatul e mai nasoala daca e cu febra. Mai bine sterge-o cu un prosopel cu apa si sapun. Eu nu i-am facut lui Alain baita in seara asta, l-am curata asa , sa nu mi-l agit si racesc acum dupa vaccin, e si frifg in casa. El doarme deja de 20 de minute, a bagat 250 ml lapte si doarme dus, sper sa nu-mi faca febra, data trecuta nu a avut absolut nimic dupa vaccin, eu sunt f multumita de Pentaxim chiar daca am dat pe el 1.200.000 lei , e super bun si nu da nici o reactie adversa.
poze