Gemuri, dulceturi cu fructoza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Karina, daca fac dulceata, iti spun ce am reusit .

Mess0804, nu o intrebi pe mama ta cum face dulceturile cu fructoza? Care este proportia fructe-fructoza, cand se pune, etc. La compot cata pune la un borcan mare de 720 ml?
Vreau si eu sa fac pt. bebe si n-ar fi rau nici pt. silueta mea si m-as baza pe o reteta incercata...sa nu merg la nimereala.
Te rugam frumos !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Am sunat si intrebat mama
A zis ca ea pune jumate din cantitatea care ar trebui de zahar: deci la compot daca puneai 4 linguri zahar pui 2 de fructoza.
La dulceata ea a facut dupa ureche: adica a combinat a pus si fructoza si indulcitor lichid. Oricum i-au iesit bune toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by mess0804

Am sunat si intrebat mama
A zis ca ea pune jumate din cantitatea care ar trebui de zahar: deci la compot daca puneai 4 linguri zahar pui 2 de fructoza.
La dulceata ea a facut dupa ureche: adica a combinat a pus si fructoza si indulcitor lichid. Oricum i-au iesit bune toate

Multumesc frumos!
Compotul- am priceput, dar la dulceata as fi vrut sa stiu exact cata fructoza pune la 1 kg de fructe, ca sa ma asigur ca tin borcanele peste iarna.
O sa incerc sa fac dupa retele mele clasice, dar voi pune fructoza cat jumatate din cantitatea de zahar, in rest respect reteta. Sa vedem ce iese .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput