Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 8
impreuna spune:
Of fetelor nu sariti asa:)
Nu e vorba ca cineva intreaba si nu i se raspunde, e vorba de fetele care scriu rar si cand scriu nu sunt bagate in seama. Nu ma intelegeti gresit, nu tot timpul, dar au fost situatii cum este acum ca a scris Ioana si nici una n-am zis nimic, chiar daca nu trecuse demult pe aici. In afara de Adriana careia i-a raspuns la intrebare.
Repet, nu vreau sa o luati ca pe ceva negativ, vreau doar sa ma pun in pielea fetelor si stiu cum m-as simti.
[b]Ioana/b] mie imi pare rau ca am vazut atat de tarziu postarea ta
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
dana,reteta de scoici stiu eu dar ca sa vezi ca nu citesc romanele din urma nici macar nu am vazut cand ai postat
dau reteta. e simpla.
crismir,
flavia,hai da sa te pup dupa ce ti-am facut ciorba de limba
ange spune:
Flavia,care ioana ca ma spanzur?nici acum nu vad postarea ei.
si de sarit sarim care-i problema.Suntem in democratie colega
ange spune:
Flavia,sunt 5 pagini la cap. asta.ori sunt beata ori handicapata
nu vad nici o ioana.Este doar "luna" la care i-am spus cu toate bun venit.
ce a scris Ioana atat de "important" de nu am raspuns nici una?
Poti sa-mi arati ca acum chiar ca sunt curioasa?!?!
diadaniela spune:
cami ,pai baga ,bey ,reteta, ca am scoicile in frigider si nu stiu sa fac decat pane.
Flavia ,ce sa-ti spun. daca am ce sa le spun ...le scriu ceva si daca nu... asta e.
nici eu nu prea mai scriu la nurori ,da' asta nu inseamna ca atunci cand scriu tre' sa sare toate sa ma bage in seama .
ce sa-mi spuna:,, vai ,Dana ce dor ne era de tine" ?
Cami ,baga reteta!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cami ,Ioana e Porumbel 30. pricepusi?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
N-am vrut sa iasa scantei, a fost doar o constatare.
Acum imi pare rau ca am spus
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Nu mai plange Flavia !
tu esti draguta ,dar aici suntem multe si e normalsa ne simtim uneori mai neglijate.
Mirela ,cum sa te plictisesti ,tu , in Florida?
eu as veni la caldura taras. cu pluta vin pana acolo.
Dana
diadaniela spune:
Andreeatx,vezi ca pe internet e un site Okazii .ro .
poti sa pui caruciorul acolo si sigur gasesti cumparator.
http://www.okazii.ro/
Dana
light spune:
Flavia si ange m-ati terminat cu dialogul vostru .SA va spun eu ce m-am enervat da nu am zis nimic, ca io uneori sunt kiar pasnica rau.Scriam pe un forum australian si a aparut o tipa noua, eu fiind membru mai vechi pe acolo. Si eu am fost prima care i-am zis "bun venit" plus ca m-a mirat ca erau niste date care corespundeau si chiar i-am zis: baiatul meu abia facuse 4 ani ca si al ei, isi cunoscuse sotul cu 11 ani in urma, si s-au casatorit in 97 iar noi in 98. Ei bine, vine tipa si multumeste de urarile de bine, insa celorlate tipe pe care le ia pe rand si dialogheaza cu ele. Mie nici macar "engleza ta e slaba rau" nu mi-a zis. Si m-am enervat. Mi s-a mai intamplat, forumul acela miscandu-se destul de greu, sa mai vorbesc cu cate o tipa, eu cu ea, ca ea cu mine nici vorba. Si cand vad ca adresez urari de bine si vorbe frumoase cuiva care nu ma baga in seama ma enrvez insa nu am comentat ca n-avea rost.scuze, da cand m-am apucat eu de scris erati pe pagina cealalta si acum a aparut pagina in care aflam cine e Ioana.Flavia imi pare rau ca te-ai enervat. Deh, se mai intampla.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi