Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

gabiu
mormelvio iti tin pumnii

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Neatza si voua fetelor!Eu am revenit de dimineata buna.am inceput sa devin dependenta de voi.Inca astept,TB era azi dimineata 37.7 nu e cam mare totusi?sangerarea s-a oprit,sani sunt moi...inca o zi si face un test si sapt viitoare ala de sange ca eu nu cred ca sangerarea aceea infima a fost menstruatia...fie ce o fi!multi la voi

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Pamella ce vesti ne mai dai? Eu tot cu o sangerare ff mica maronie .Nu mai stiu ce sa cred.Am mai facut un test aseara Femina
si negativ. Rushii nu mai vin.... Sanii sunt tot mariti si am usoare arsuri.Azi a 4 a zi de intarziere.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebymiha spune:

buna fetelor!
sunt INSARCINATA!!!
s-a confirmat astazi la eco 6 saptamani, urmez in continuare tratamentul. si sper sa fie bine.
va pup pe toate .
si va urez sa simititi si voi cat de curand aceasta mare mare BUCURIE din sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

dragele mele dragi,

am cam tras chiulul de pe forum in ultima vreme, dar am fost absolut in treaba de o saptamana si ceva. In primul rand vreau sa felicit toate gravidutzele noi Sa fiti sanatoase si frumoase, iar noi sa ne molipsim toate de la voi
In haosul general din viata mea in ultimele saptamani, am reusit totusi sa-mi fac analizele hormonale in ziua 14. Astazi (ziua 21) am fost sa fac progesteronul,inca o data.
Iata rezultatele din ziua 14:

FSH - 5,60
LH - 8,37
Progesteron - 0,86
Estradiol- 259,00
Prolactina - 4,79

Dati-mi si mie o mana de ajutor si lamuriti-ma daca sunt ok sau nu.

va pup mult, mult
creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Sebymiha FELICITARI !!!!

BRAVO, fata draga ! Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si sanatos si frumos ! Sa te bucuri de tot ce este mai frumos si copilashul sa va umple inimile de fericire !!!

Hai, fetelor...cui mai facem galerie ???
Creatza nu cumva ai in partea dreapta un tabel cu valorile normale pentru ziua 14, ca sa vezi daca se incadreaza sau nu in limitele normale ? Pt. ziua 14, cred ca ai progesteronul cam mic, iar celelalte sunt o.k. Oricum hormonalele se pot corecta cu ajutorul tr. naturiste mai ales, este mai safe. Daca gresesc, rog fetele sa ma corecteze sau completeze. Iar ca dozarile sa fie corecte, conteaza si ce lungime are ciclul tau. Mai mult nu stiu. Oricum bafta multa in continuare si sa dea Domnul sa ai cat de curand bb-ul mult dorit (ca toate fetele, de altfel).

Zile fertile, cum frumos, spune Gabiu si spor la!
la toate fetele si la cat mai multe liniutze duble !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Sebymiha felicitari , sarcina usoara, si bb sanatos.
la mine z1, azi, dar un pic deosebit de restul CM, adica e ceva maro spre negru, dar putin cantitativ. vreau sa va spun ca nu am mai avut asa niciodata.
sa fie de la clostilbegyt?
ca am luat luna asta 5 zile.

ana maria

Mergi la inceput

Sarcina usoara Sebymiha!Sa fie voinic .Se pare ca in cazul meu nimeni nu isi mai da cu parerea... asta e...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

sebymiha felicitari!!!
sarcina usoara si un bebe sanatos is voinic!
de pamELLA stiti ceva?nu avem nicio veste?
sweetkarina la cum descri tu ca ai avut sangerarile s-ar putea sa fie .cel mai bine ar fi sa faci testul de sange ca e sfant.ala nu da gres niciodata.iti tin pumnii

Mcrissa

Mergi la inceput

Poate da poate nu dar eu iau si A/C plus k nu am deloc simptome,nu pofte ci din contra mananc mai rar ca niciodata dar pt aia sunt balonata.Multa lume zice ca sangerarea aceea a fost menstra p luna asta..fie...sani sunt moi de pot juca ping-pong [:)))]desi poate e prea devreme pt semne.O sa fie concludent testul de sange daca il fac sapt viitoare vineri?Ms de rasp Mcrissa.

Roxana

Mergi la inceput