Clubul Studentelor (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

buna fetelor... pe mine ma bate gandul sa inghet anul sau chiar sa renunt... practic vorbind nu cred ca mai am cand sa citesc macar la aceste examene

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Cristina,eu te sfatuiesc sa nu ingheti anul. Iti spun asta deoarece eu in anul 2 de facultate am nascut , exact in sesiunea de iarna. Binteles ca nici la curusri nu am fost si mi-au ramas toate examenele sa le dau in vara. Vreau sa spun ca am reusit sa le trec pe toate , au mai ramas si pe toamna dar important e ca am trecut in anul 3 fara nici o restanta. Deci se poate si cu copil mic si alaptat si fara nici un ajutor, decat al sotului.
Acum sunt ultimul an si ma pregatesc pentru licenta. Stau rau cu timpul, ptr. ca si lcurez iar seara cand ajung acasa trebuie sa ma mai ocup si de copil.Ma apuc si eu de invatat de la 11-12 noaptea incolo.

Puteti sa ma treceti si pe mine in lista, chiar daca mai am putin si termin. Deci anul IV la Contabilitate si informatica de gestiune-Spiru Haret

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gata am revenit!!! Voi pe pag 2... mi se pare normal ... las ca o sa vedeti voi cand pun pe voi... cred ca ieri a fost dezmat total aici!!!!

Eu mai am un examen duminica la engleza... si pe urma vine furtuna cu restantza de la UE... ... am o frica....

Cristina... am citit eu binecu vrei sa ingheti anul? Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc... tu stii mai bine cat timp disponibil ai... oricum bafta multa!!!

Anda...bine ai venit... sigur ca te trec si asa mai am o restantza cu o viitoare studenta care am uitat s-o trec

Bebi tu ce mai zici?

Ana... parca azi ai examen... bafta multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

andreea,ce sa zic ...uite trebuie sa ma apuc sa invat ca s-au anuntat 2 restante una de pe sem trecut una de pe sem asta...offf si ma intreb ce ma fac dar lasa ca vad eu cum scot camasa...ca doar alta sansa decat sa invat nu e ca la asta nu se copie...deci toceala...
tu ce ai mai facut? ce examene ai mai luat?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

da merci merci andreea

bebi.. la drept

nå ca ma car cum am si venit.. ma duc sa mai tocesc un pic

spor la invatat.. felicitari pt examenele trecute si bafta la restul

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Pai nu prea am mai facut nimic... trebuie sa ma apuc de invatat pt restantza aia nenorocita ca sa pot sa-mi dau si eu licentza acum in iulie.
In rest toate examenele de la Rei le-am luat... si pe cele de la Drept... insa la drept nu le voi da pe toate pt ca si asa nu o sa mai am mult timp de invatat pt licentza...
Si cam atat

quote:
Originally posted by voicu_bebi

andreea,ce sa zic ...uite trebuie sa ma apuc sa invat ca s-au anuntat 2 restante una de pe sem trecut una de pe sem asta...offf si ma intreb ce ma fac dar lasa ca vad eu cum scot camasa...ca doar alta sansa decat sa invat nu e ca la asta nu se copie...deci toceala...
tu ce ai mai facut? ce examene ai mai luat?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Buna, fetelor, studentelor! primiti-ma si pe mine in clubul vostru, sunt si io studenta in anul 2 la spiru, in plina sesiune. citind ce scrieti, poate ma mobilizez si ma apuc de invatat ca duminica am ex la marketing. bafta tuturor, sa treceti cu bine de sesiunea asta!

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Miris... bine ai venit in clubul nostru!!!! Te asteptam la povesti cat mai des...
Poti sa-mi dai si fac si data de nastere ca sa te trec in listutza?

quote:
Originally posted by miris_

Buna, fetelor, studentelor! primiti-ma si pe mine in clubul vostru, sunt si io studenta in anul 2 la spiru, in plina sesiune. citind ce scrieti, poate ma mobilizez si ma apuc de invatat ca duminica am ex la marketing. bafta tuturor, sa treceti cu bine de sesiunea asta!

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

miris...bine ai venit...si bafta la examene ..eu ma gandeam sa ma apuc sa invat pt restantele astea idioate....ca sincer mai bine ma duc in toamna la 2 restante care le mai am si pe alea din anul 1...decat sa ma duc la 4 nu?
louisea...bafta mama la invatat...dreptul oricum e mai greu mi se pare mie decat la ce sunt eu...bafta tie la toceala si pt proiectul de licenta!
andreea...spor la invatat pt restante si succes la proiectul de diploma...
pupici pt studentele

Poze

Mergi la inceput

Ce as mai vrea sa pot gandi si eu asa... las ca pot da si la toamna restantzele...

Miris... sa stii ca te astept cu facultatea si data nasterii!!!

Este valabil si pt urmatoarele studente dragi: Bebi, Briu, Bmagdaro, Anda141, Louisea

Mergi la inceput

Andreea...eu am mai zis o data Facultatea ...nu am zis data nasterii...este 14.11.1984...o scorpioanca adevarata!

Poze

Mergi la inceput