Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Alynutza spune:
Roxi, nu m-ai stresat nici gand. Nici nu stii ce bine a fost, un moment de relaxare dupa toate saptamanile astea nebune... Chiar ca as mai vrea, dar Fla cred ca pleaca in concediu, eu sapta viitoare nu pot nicicum... Dar tot gasim noi o zi.
Spor la treburi! 
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
fannna2003 spune:
salut fete cucuiete....bei da cate pagini scrieti??
acum stau vreo juma de ora...gata am net...deci de maine pot comunica
voi ce mai faceti?
Elena 
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
lavinai spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
salut fete cucuiete....bei da cate pagini scrieti??
Elena
FOARTE IMPORTANT:
cica de acuma trebuiesc sa fie 20 de pagini, pt capitol nou!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
camelia72 spune:
Salutate fetele!
Am intrat sa va salut,zilele astea am avut multe de facut si nici nu stiu cum a trecut timpul...ma duc sa citesc din urma!
Hei...dar nu mai deschide nimeni capitol nou ca avem deja 13 pagini!!!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Salutate fetele!
Am intrat sa va salut,zilele astea am avut multe de facut si nici nu stiu cum a trecut timpul...ma duc sa citesc din urma!
Hei...dar nu mai deschide nimeni capitol nou ca avem deja 13 pagini!!!
POZE
cami, putem mereg inainte cu capitolu` asta pana pe la pag 20. as aca mai avem pana la noul capitol!
pupi
roxi
foto
lavinai spune:
fetele din bucuresti : luna viitoare si prin septembrie ajung si eu prin bucuresti, poate facem o intalneala!!!! ce ziceti???
fla pe unde esti??? ca nu te-am prea auzit azi!!!
cheruca tu???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
camelia72 spune:
fetele care au intrebat de mine...mi-a fost dor de voi si as vrea sa fim mai aproape sa ne putem intalni...ce va invidiez,clujencelor!
Stelistele sunt fericite,nu? 
Fetele care vor sa se implice intr-o campanie umanitara pt. doi copii loviti de soarta...poate trageti un ochi si pe la subiectul din semnatura mea...au atata nevoie de ajutorul nostru!
POZE
impreuna spune:
Ooooooooo, lume noua:) Cami, Lavi, Fana intrebai de voi, sa stiti:) 
Mersi fetelor care intreaba de Sara, se pare ca scapa de diaree si a prins-o raceala, ii curge nascul ca nici nu poate sa doarma, atipeste si se trezeste urland. Doamne ce rau e sa ai copil bolnav :( Dar bine ca nu e mai rau, sunt atatia copii batuti de soarta (apropo de indemnul Cameliei, eu vreau sa ma alatur
)
Rox iti dai seama ca am inghetat, imbracata ca de vara, cred ca nu m-am uitat bine in calendar:)
Si eu vreau sa ne intalnim cat mai curand, daca Aly nu poate saptamana viitoare, atunci numai la sf. lunii cand ma intorc, dar nu stiu daca are chef inainte de nunta:)
Ihi, aveti dreptate fetelor, capitolu' de 20 :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
fannna2003 spune:
fetele ce fericite sunteti ca va intalniti!!...numai eu n-am cum:((
hai sa va spun o noutate ...baiatul meu cel mare vrea sa lucreze pe perioada vacantei...a depus CV ptr operator date,fast food,vrea sa mearga la coca cola...si cica sa-i mai dau idei...eu as vrea sa stea acasa,sa plece in vacata dar ii respect dorinta...de fapt cred ca e bine sa vada cum e sa muncesti...poate vede ca nu poti castiga asa de usor bani...sau poate nu...cine stie la 16 ani se poate angaja(banuiesc ca doar cu juma de norma)...va puteti inchipui ca a renuntat la mare numai sa lucreze??? sa vada cum e??
Elena 
FOARTE IMPORTANT:
preda_vicky spune:
Fetele,noricile din Buc. daca stabiliti intalneala vineri, eu nu pot veni
. Vineri e sfarsit de scoala, se ia vacanta, serbari, situatii si multe altele, vin dim. si plec seara
.
Ma gandeam sa apara si Razuca, poate vine si ea? Sau luna viitoare cand vine Lavi in Buc.? Eventual facem o intalnire gen "ziua burlacitelor", dat fiind faptul ca de azi mai am fix 5 sapt. pana devin duamna?
Ca ma marit la sfat pe 20 iulie? Intr-o joi? si sper sa fie o zi cu mult soare...![]()
multi
la norici!
P.S. plec sa-mi cumpar desu-uri pt. nunta si cununie
![]()
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39