Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cat despre Ilincutza, ea e tot vesela, cuminte insa cand vine de la bunici se rasfata.... nu vrea sa stea singura in camera.
Saptamana trecuta nu a mai fost la ei si s-a comportat ca un inger de fetitza. S-a jucat in patut sau cu mami (cand avea si ea timp), se mai odihnea, dar nu plangea. Insa daca stai de fundul ei, gata, frate! Vrea sa fie bagata in seama tot timpul
Si pentru ca tot se ingrijorau unele mamici de lipsa de progrese ale bbilor in diverse domenii, ma "laud" si eu ca Ilinca refuza sa stea in fundulet, asta dupa ce de la 3 la 6 luni m-a zapacit cu incercarile ei de-a se ridica. Acum cand are voie, la loc comanda! Nu ne mai place. In schimb am sta in picioare cat de mult. Sper sa nu-i treaca cheful si de acest sport.
Nu ne-au iesit dinti si cred ca am zis o data "mam" dar la nervi de foame
Cuscra of, of, nu-l vede Ilincutza pe baietul ei frumos si papacios! Lasa, ca o sa stea cuminte, nu are ea ochi pentru alti flacai!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Felicia, la anul cred ca sunt sanse sa se dschida si partie de schi. Cea mai aproape era la Vatra Dornei. Ca avem primar care merita tot respectul din lume pentru ce a facut el in orasul asta. Anul trecut a fost primul an cand s-a organizat sarbatoarea: efectiv a reusit sa scoata toti humorenii din casa. Si a tinut si vremea cu noi.
Leea, ai smuls cateva lacrimi si de la mine. De admirat curajul tau. Noptile nedormite si triste sunt acum rasplatite din plin.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, si si Multi Ani Fericiti!!!!! Wow, ce m-a impresionat mesajul tau... Fii sigura ca-ti vom fi alaturi, cum am incercat sa-ti fim si pana acum.

Mergi la inceput

Buluci, hai ma, chiar asa serios e ginerica?? Las' ca Rianna sigur il va face sa zambeasca

Mergi la inceput

Mara, si Rianna are ceva pete... Le-a avut de mult timp pe fata, pe obraji inspre urechi, acum am observat ca i-au iesit si pe picioare. Cand am fost ultima data la control pediatra ne-a zis ca are pielea uscata si chiar un inceput de eczema, asa ca ne-a recomandat Hidrocortizon 0.5%. Ii mai dau din cand in cand, dar am inteles ca subtiaza pielea, deci nu vreau sa fac abuz. Pe corp am inceput s-o dau cu lotiune pentru bebei de la Mustela (eu oricum folosesc gama lor si la produsele de baie si la crema pentru fundic), iar pe fata ii mai dau cu crema de galbenele. Se pare ca toate astea amelioreaza cat de cat petele, dar nu i-au disparut complet.

Mergi la inceput

Vroiam sa spun ca si eu ma laud cu o copila foarte cuminte si buna! Nu-mi vine sa cred cat m-am plans de ea la inceput, chiar dupa ce s-a nascut... Mi-a fost foarte greu cu trezitul noaptea, cred ca de-asta mi se parea totul extraordinar de dificil. Plus obisnuinta cu faptul ca sunt mamica si am o asa mare responsabilitate. Dar acum sunt super fericita si am toate motivele! Rianna e cuminte, e vesela, gangureste mult, rade in hohote, mananca bine, doarme toata noaptea - e o bucurie la casa omului! Eu am avut si o sarcina super usoara, fara pic de greturi (prima si ultima data cand am vomitat a fost in ziua cand am nascut, cand mi s-a facut rau de la durerea provocata de contractii), am lucrat pana la 1 Dec. (Rianna fiind nascuta pe 16), deci nu ma pot plange - sarcina usoara, copil cuminte.

I-am dat ieri piure de mazare verde pentru prima data si nu prea i-a placut. A fost tare haioasa ca se stramba de numa', dar tot inghitea. I-am dat numai jumate de borcanel, sa vedem ce progrese facem azi. Pana acum morcovul i-a priit cel mai bine.

Eu pentru pete folosesc OxiClean (nu stiu daca se gaseste in RO), dar sprayul lor e super: pun imediat pe pata, las cateva minute, aboi bag la spalat si iasa hainutele ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Leea, m-ai facut sa pling! La multi ani alaturi de cea mai mare dragoste a vietii tale! Si alaturi de noi!

Travocortul are cortizon si un antimicotic (nu mai retin exact care), deci merge foarte bine la reactii alergice care, prin tratamente cu diferite chestii nepotrivite au dat si-n micoza (care, pe fondul alergic, arata ca dracu', adica nu mai seamana cu o micoza obisnuita). Dar nu se poate face tratament indelungat nici cu el.

Parerea mea: homeopatia!!! Rezolva foarte frumos si elegant astfel de probleme si lasa si imunitate crescuta pe mai mult timp. Cind apare iar problemuta, iar vizita la homeopat si iar rezolvam. Fara chimicale, fara dureri de cap, simplu, frumos si lejer. Cel putin asa facem noi.

Multi pupici la pitici scumpici!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, draga Leea, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si mai frumos, pe masura sufletului tau mare. Sa traiesti si sa fii sanatoasa alaturi de mica ta comoara, Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

mei CISTINANEG vezi ca nu vine Teo la Humor, sory for you, tocmai a spus in emisiunea de azi, dar lasa ca aveti altii.... parerea mea e ca nu e mare pierderea...
mei meemsulici ce faci? recuperezi? abia astept sa ne vedem...

Sar'na pt raspunsurile cu lapticu de maine trecem si noi la 2 ca suntem fetite mari...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Negara, dupa ce am citit mesajul tau m-am dus din nou la filmulete sa vad ce comentariu am lasat. Acum poate ai sa crezi ca incerc sa ma scot, dar sa stii ca in timp ce vizionat filmuletul ma gandeam la Dimitrie, caci imi e un dor nebun de el . M-am uitat la toate pozele copiilor vostri, la al meu nu va mai spun ca ma uit de n ori pe zi. Asta e! Numa' azi nu e maine.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput