Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

offf, greu sa fii singura acasa! deja simt ca mi se inmoaie picioarele, si mai am 3 saptamani . nu neaparat ca ma ucid copiii, dar nu mai am nici macar ora aia de odihna, cand ii prelua tati si puteam sa privesc si eu linistita tavanul. nu mai zic ca notiunea de we nu exista...

soferia merge greu. dar ma chinui in continuare... acum ma doare piciorul stang, ca vineri m-a pus sa fac numai slalom printre jaloane si mers incet inapoi. imi venea sa mor de ciuda ca nu-mi iese! daca ar fi macar tati acasa, ca sa mai ies si cu masinuta noastra... dar nu e . mama vine sa stea cu copiii cand am eu conducere, saptamana viitoare cred ca va sta de luni pana joi, ca pt o zi pauza n-are sens s-o trimit acasa. dar imi face nervii prastie, nimic din ce fac eu nu e bine, se baga in tot si-n toate, mi-a intors bucataria pe dos, ca nu stau bine lingurile in dreapta sertarului, le-a pus in stanga (asta fiind numai un exemplu!!) of.... si nu i-am cerut decat 2 ore sa stea cu copiii! de ce nu poate pricepe ca nu vreau mai mult!?

copiii cresc... am pus www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">filmulete proaspete. iris ma striga, si cand vrea in brate incepe cu un "mmammmaaa" si niste lacrimi de crocodil de te inmoaie... andrei nu-i da si ei nimic sa se joace, face scandal daca o pun in leagan sau pe calut, in schimb se harjonesc amandoi cu cea mai mare placere. aseara insa l-am prins c-o dadea de-a rostogolul s-o darame din pat.
inca nu ne-am diversificat... adica cereale, mar, banana... atatica . am cantarit-o eu ca pe catei, si ar fi luat juma de kil luna asta. in conditiile in care cereale mananca o masura la 2 zile, cu juma de banana sau 4 lgte de mar. in rest, numai san.
speranta mea cea mare e ca sa avem laptic in concediu. abia astept insa, un pic de mare, un pic de munte. mi-a traznit sa plecam la herculane. nu de alta, dar dam si pe la soacra-mea... si am vazut pe net o vilutza care are piscina cu apa termala. cum suna!?

si in incheiere... cine vine pe 2 iulie??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Buna seara!

Ne mai tineti minte?
Nu am mai intrat de ceva vreme ca nu mai avut calculator pentru o luna jumate, iar de la serviciu nu pot.
Va pupam pe toti, ca tare mult ne-ati lipsit!
Eu sunt trista ca s-ar putea sa nu am nici macar o saptamana de concediu si tare mi-ar fi placut sa mergem un pic la mare.
Erik s-a facut un baiat frumos si tot de 11,8 kile, nu resusim sa trecem de greutatea asta, face capricii, nu vrea sa se spele, sa manance, sa se imbrace, dar e destul de rezonabil si ii trece repede.
Sufera ca nu petrec suficient timp cu el, dimineata imi spune in somn: "nu peaca mama", dar nu am ce face.
L-am inscris la gradinita la 4 ore, in alta parte nu am gasit, dar sper sa gasesc un loc in primavara sau toamna la o gradinita Waldorf.
Sper sa reusesc sa pun si niste poze cat de curand.
Va doresc o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

WOW, cine mai e si Oana asta? Sa iti traiasca 'grasanul' de nici 12 kile!
Eliza a depasit pragul ala in care nici nu mai punea, nici nu mai pierdea nici un gram.. Ei bine, pe zi ce trece falcutele sunt mai zdravene, a facut niste copane zdravene, si are si burtica!

Noi tocmai ce am revenit de la mare, am dat o fuga de weekend (de fapt impinsi cu treburi), si azi am fost la PRIMA PLAJA pe anul asta!
A fost absolut sublim! Doamne, sa stai intins! Sa asculti pescarusii! Sa mirosi aerul sarat! Si tati sa stea cu copilul!
Apa... o minune, numai buna! Eliza n-a mai iesit din ea.
Soarele... grozav (ne-am parlit putin, dar merge!)
Absolut grozav!
Mamaia, oribila! Hotelurile aranjate, plaja o ruina! Mizerie, nu sunt cosuri de gunoi decat din mila in mila, nearat, nepieptanat, necernut, nimic. Nici nu va fi. iarba arsa, balarii, boscheti neingrijiti, parcul cu pitici la fel
Deci, care mergeti la Mamaia, bazati-va pe restaurante, sau multumiti-va cu piesajul dezolant.
Macar nu se mai plateste taxa la intrare. Parcarea insa cred ca a ramas.
In orice caz, pe mine m-a multumit plaja. Nu m-am uitat in jur.
Am vrut sa descarc pozele, si caterinca asta de cititor nu vrea sa mearga, cred ca trebuie un restart asa ca le dau drumul maine
Va pup si noapte buna!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Din ciclul " Cine mai e si ... asta ??? " intru si eu o fugutza intr-o pauza de 10 min sa va spun ca am ajuns si noi in wee la mare, am fost la Albena, in Bulgaria, si intr-adevar n-are nici o legatura cu Mamaia, ca o paralela cu ce zicea Anka mai sus ... Preturile sunt super bune : am platit 38 Euro/noapte/persoana all inclusive, adica 76 euroi mari si latzi pe noapte cu tot ce vrei, inclusiv mancare si bautura (locala)la discretie, acces la piscina, sezlonguri si umbrele la piscine, hotdog si inghetata intre mese, cafea, etc etc etc....
Am stat chiar langa bazar (ce "ghinion") preturi foarte bune la tzoale daca esti interesat de cumparaturi, initial ne-am speriat ca langa hotel era o terasa cu muzica tare si am crezut ca nu vom putea dormi, dar surpriza la 12.00 noaptea au inchis muzica !!!
Drumul este absolut bun din casa pana la hotel sunt 303 km, in afara de vama, unde poti sa stai mai mult si sa pierzi ceva timp, drumul de la Ruse pana la Albena este asa de liber ca ne-am intrebat daca tara asta este locuita si ai si vreo 80 km de autostrada.

Pupici ca incepe sedinta ( fir-ar ea sa fie !!)

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Serus fetele si copilutii:).

Anka, am fost si noi la Mamaia in uichend (de fapt merem voios de cite ori este fain afara - deh, avantajul distantei mici) si am facut plaja acolo unde facem mereu, la Orfeu la capatul dinspre Navodari (la "butoaie" pt cunoscatori) si am ramas placut impresionata: nisip curat si liberi de relicve ale civilizatiei in care cu spor ne "balacim", umbrelute instalate pe plaja din dreptul orfeului, fain colorate (deci noi), no ciargi for it, cosuri de gunoi cred ca erau fo 20 (nu exagerez) , zona umbrelutelor fiind delimitata de tomberoane (utilizate daca ne luam dupa lipsa relicvelor de care vbeam mai sus). Deci...nu toata Mamaia e un dezastru la capitolul curatenie (adaug: nici aglomeratie nu era desi ne aflam in plin sfirsit de saptamina) dar e un dezastru la capitolul preturi (restaurantele ok dar mi se pare aberant sa ceri la o terasa -cea taraneasca de la intrarea dinspre navodari pe plaja de la cazinou - o terasa cu nimic deosebit- sa ceri in sf lui mai 60 mii pe o apa de 250.000..mincarea ok dar preturile nejustificate). La capat la Mamaia am mincat la autoservirea de la butoaie, mincare ok, preturi la fel...so...dupa ani de utilizare a Mamaiei am ajuns la concluzia ca unde'ntoarce troleibuzul nu ajung urangutanii ne-educati...(e asa...mai la tara pt gusturile celor cu bani si cu lipsuri la civilizatie)...asa ca acolo e ok si ramine favorita mea (anul acesta am fost fain impresionata de plaja de la orfeu, se vede dealtfel, ca am laudat-o). Amu, gata cu vorbaria ca vrea copilul la piscina din campus si nu pot sa ramin indiferenta:))). In rest, numai de bine cu noi. Ca cele rele trec si chiar daca mai lasa si urme, is ale noastre si nu-i rost de vbit de ele.
Nuamai bine va dorim si multa, multa sanatate:).

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

Mergi la inceput

Anca Sasha asteptam pozici. Cum s-a comportat Sasha? S-a facut bine?
Floricica Soarelui - noi stim care e trebsoara la butoaie, numai ca in ultima vreme, n-am mai ajuns pana acolo, de multe ori din cauza aglomeratiei din trafic.
De data asta, nu ne-am dus pana acolo de comoditate si de graba....
Altfel, tare mi-e dor de o placinta dobrogeana la butoaie....
Sper sa reusim sa ajungem putin mai des la mare...
Daca reusesc sa iau masina la inceputul lui iulie, chiar ne vom face concediul cu masina noua.
Sa imi tineti pumnii in continuare, incep sa adun actele. Azi am batut bancile... Se pare insa ca tot BCR-ul ma avantajeaza.
Ma enerveaza ca nu am inca inregistrat contractul. Cica aia la camera de munca e in concediu. Asa ca momentan am in cartea de munca perioada determinata, si actul aditional de prelungire in nedeterminat doar agreat de firma. Ca naiba! La leasing au spus ca nu ii intereseaza decat sa vada ca am serviciu. La banca insa, va trebui sa astept pana la 1 iulie, ca nu merge fara inregistrare la ITM, desi tipa de aoclo mi-a 'suflat' ca se pot face misculatii... N-0am chef insa sa ma risc
Hai pup, ma duc sa intind rufele, si sa mai calc vreo cateva

Mergi la inceput

Anka - punem poze de la mare cat de repede !! precum si de la ... SERBARE !!!
A fost azi dimineata si sunt asa de fericita si incantata ca Sasha a fost super, a cantat, a dansat si-a spus poezia, a facut misto de altii, ce sa va zic, sunt super mandra de el !!! Si asta si pentru ca, daca va mai aduceti aminte, la serbarea din iarna la cealalta gradinita a fost un fiasco total, s-a lasat cu plansete si urlete si nervi de la tati etc etc.
Am filmat si am pozat, ca am uitat sa va spun, am fost piticul cel mai mic al Albei ca Zapada, cu costumas adecvat cu tot.
Apropo daca aveti nevoie de costume, spuneti, ca am gasit un loc unde se inchiriaza unele foarte frumoase si ieftine : 300.000 lei/24 h. Spun ieftine pentru ca, inainte sa aflu de ei ca inchiriaza, am cautat sa ii cumpar costum si, in afara de faptul ca nu am gasit absolut nimic, un costum la "marele" magazin Karnaval de pe Mosilor este in jur de 1.500.000 lei, o caciula-tichie : 600.000 lei. E adevarat ca iti raman, dat intrebarea este ce mai faci cu ele, ca pustii cresc si in mod sigur peste un an nu vor mai avea acelasi rol si numai sa le cumpar sa le imprumut apoi altora .... ma lasi ...

Va pupam pe toti si gradinarilor le tinem pumnii la serbari !

Anca si Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai sa intru si eu ca mi-ati facut pofta cu aparitiile rare Ma bucur cand mai aflu noutati despre voi toti!

Ne laudam si noi cu o scurta incursiune la mare, 6 zile la Nisipurile de Aur, unde a fost foarte bine, prea scurt din pacate! Am luat servicii all inclusive, ca sa nu stam sa cautam de mincare, totul a fost bufet suedez, intre mese tot felul de gustarele si bauturici la discretie, hotelul foarte bun, mare si plin de nemti, danezi si alte nationalitati.
Raduc s-a simtit nemaipomenit la "pisine" (dimineata mergeam cam 2-3 ore la piscina hotelului, apa marii find f. rece la inceput de iunie) si la "nisipa" unde mergeam dupa-amiaza sa-si stinga dorul de galetuse si forme. Ne-a placut mult la bulgari, oricum muuult mai mult decat anul trecut la Mamaia. Pacat ca noi romanii nu stim sa ne punem in valoare ce ne-a dat Dumnezeu si natura, ca bulgarii astia au o tara mai putin "dotata", dar au stiut sa faca din statiunea aia ceva ce se apropie mult de occident.
Aveti si poze daca vreti la: http://community.webshots.com/album/551269469LsUgZw

Altfel, Raduc e acasa cu tanti bona, de care - sa bat in lemn! - suntem multumiti! De aceea, ne-am gandit sa mai aminam putin gradinita, pina spre primavara, ca sa mai creasca baiatul, sa mai profitam de tanti putin. Cam astea sunt noutatile de la noi!
Va pupam pe toti si numai bine!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de la serbare. Sper sa va placa costumul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/album?.dir=5199

Anca si Sasha

Mergi la inceput

Dana - super pozele.
Mai frate, romanii de ce n-or fi in stare sa tina asa curat???
Anca - la voi nu mi se deschide albumul. L-ai pus privat cumva?

Mergi la inceput