Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 24
cristinamh spune:
eh, asta a fost... am picat... cum... pai numai eu stiu, ma, cand e sa ai ghinion, ai ma nene! s-a gasit unu sa sara pe trecere la semafor... io am franat.. mi s-a oprit motoru... si de-acolo m-am pierdut de tot, am inceput sa tremur si nu mi-a mai iesit nimic. si asta a fost, am gresit pana si parcarea de-mi iesea intotdeauna...
... si iar... sala... si noul cod rutier...
... alti bani, alta distractie 
...
acum sa revenim la ale noastre, cine vine pe 17, si ce propuneri aveti anul asta???? hai, ca se apropie!!
17 septembrie: irinuca, mireaf, tigresa(
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
azi intram sa uram 

lui DARIUS, mami, sa-ti traiasca flacaul!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
ankalaura spune:
!!!LA MULTI ANI DARIUS!!!
Sa fii sanatos si cuminte, si in fiecare zi sa ii faci pe mami si pe tati fericiti!
Bai Cris, m-ai facut sa intru special aici, acuma, in timpul serviciului, num'a ca sa vaz ce-ai facut la examen! Puteai si tu sa raspunzi pe yahoo ![]()
Lasa mey nu te supara, Loganu a fost de vina ![]()
Hai ca tura viitoare tinem pumnii mai stransi. Vezi poate nu mai dai pe Logan ![]()
Pup, poate mai intru diseara
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:

DAVID!!!
sa cresti mare,
de la noi!!!
noi ne laudam in continuare, cu un frate egoist, care nu imparte jucariile, care o mai cafteste pe sor-sa...
iris merge binisor in 4 labe vrea numai la gramada cu andrei.
ieri s-a tinut dupa el in toata casa... si realizarea zilei e ca s-a ridicat singurica in fundulet!
si asteptam si am doilea dinte.. care bate la usa. in rest, stam cu ochii pe ea. poate binevoieste sa ne strige si pe noi, ca pe fra-su in striga toata ziua.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
iuliana76 spune:
La multi ani lui David! Sa creasca mare, sanatos.
Cristina, lasa ca iei permisul data viitoare.Multa bafta.
Am venit de la munte, fetele sunt bine, cred ca s-au ingrasat putin, au recuperat ce au slabit, au mancat super bine, au stat numai pe afara desi am prins o saptamana cam friguroasa. Maine plecam la Techirghiol, ultima calatorie pe care o vom face in Romania pentru 2-3 ani. Vom sta 3 zile pe meleagurile copilariei mele apoi ne intoarcem in Bucuresti. Speram sa venim la intalnire pe 17. E duminica parca?
Am apucat sa pun si pozele din excursie, sunt doua directoare, Austria si Italia. Sper sa le vedeti, sunt foarte frumoase. Mai ales cele de la Mont Blanc. Si cele de la Genova si Milano sunt super, la Venetia n-am facut poze decat seara si au iesit cam intunecate.
Nu prea am apucat sa citesc si sa vad poze, in Canada voi avea net non-stop asa ca voi recupera.
Mai vorbim.
Iuliana
mireaf spune:
DAVID 
si pentru maine, ca nu am timp sa intru, urez de pe acum sarbatoritilor:
MARIA 
MATEI
Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos, sa-i faceti mandri pe parintii vostri!
Si deasemenea tuturor sarbatoritilor cu nume de Marii/Marian.
Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
cristinamh spune:
in primul rans, 
ANA-MARIA si MATEI!!!
apoi,
tuturor mariutelor noastre, ca mariuti nu avem...
problema... cum fac copilul sa nu mai foreze in nas?? in afara de faptul ca se sperie de mine cand il prind... are cineva vreo metoda mai buna??
nu ma pot abtine.. rad singura cu sughituri...
gaseste andrei in teancul de plusuri din casa o broscutza... il vad ca o ia tacticos si incepe sa vorbesca(intelegeti voi) "nani oac... pampas... nuuu... pipi pat... nani... (LAP)tic..." mai, si-si ridica tricoul, iti cauta tzatzele, se aseaza f serios in sifonier
si-i da la broasca sa suga! faza a durat, daca am apucat eu sa deschid camera sa fac cateva poze... Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
cristinamh spune:
si
azi de Sf ANA, pentru anisoarele noastre!
EMMA ANA, ANA MIRUNA SI ANA MARIA!!!
noi dam o fuga pana la tara, speram sa nu ne ploua si sa bem must!
asa ca uram anticipat 
lu' SILVIUTZA!!!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
cristinamh spune:

FABIO!!!
sa cresti mare si voinic!!
cred ca noi aparem la intalnire pe picioare... iris s-a ridicat azi singurica tinandu-se de un scaun, e f mandra de ea, atat de mandra ca nu mai vrea s-o ajutam si-si da drumul!
apropo de intalnire, eu tin la zi lista pe prima pagina, o vedeti direct cand postati...
azi am vb cu flori, alexandra e bolnava, racita.. sper s-o puna pe picioare pana duminica, si sa nu se imbolnaveasca piticii mici.
roisin nu are copil acasa, miruna e plecata cu bunicii...
lilian si dana-ene nu pot ajunge, deliak e si ea prinsa cu treaba.
alte raspunsuri inca nu am.
mai raman si fetele
Cristina