Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Vale mersik!
Ref la rusi: de ce asa devreme? O fi de la ... implantare? sau este dereglare?

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aoleu, Lauriciule sa nu zici ca te pregatesti sa devii socroshenie!!! Da' las' ca tu o sa fii una cumsecade. Soacra cu trei nurori ce o sa fii, o sa te strig p-aici sa-mi dai lectii de cum e sa fii mama de baiat!

Vale, cam grabite scirbele tale. Muguri d-aia de zmeur nu mai iei?

toate fetele!

31+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Flory vali_geta@yahoo.com!

Ledi,las ca-l iei sunt sigura!Si eu am de 10 ani permis,bine ca de condus am condus de vreo 20,hai 30 de ori adunate toate

Lauriciu,nu-i de la asta ca si luna trecuta a venit la fel,am lipsa de progesteron.

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca azi am facut HSG, care binenteles ca a iesit prost, trompa este total obturata. Acum imi astept sotul sa vina acasa sa-i dau vestea cea mare si sa vad ce o sa hotarasca el , facem FIV sau adoptam.
Laurici, distractie placuta la nunta, o sa fi o nasa de nota 20.
Am uitat sa zic multa sanatate "pustiului".

Vale si tu esti ca si mine cu condusul, eu am carnet de 8 ani si daca am condus de 15 ori e mare lucru.Pe mine nu ma lasa al meu , ca daca ar fi dupa mine as lua masina din parcare si as pleca ..
Va pup pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Mady,n-am mai luat zmeur,chiar acum dupa astia iau din nou.
Chiar lauriciu,soacra cu 3 nurori tre sa ai nick!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Danuta,sorela mia

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale,sar'mana

Danuta imi pare tare rau de rezultatul HSG .Sa ne spui si noua ce decizie ati luat

Fetelor,cred ca subiectul ar tb redenumit FIV-aspirante vechi (glumesc,desigur),ca vad ca din ce in ce mai multe ajungem la concluzia ca ar tb sa facem fiv.Offfff

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vale pup'iu.
Flori sigur o sa va anunt si pe voi in privinta deciziei.
Cu toate ca de un an si jumatate stiam ca singura solutie este FIV-ul , pentru ca toti doctori mi-au spus-o , eu tot trageam nadejdea ca o sa se desfunde pacatoasa aia de trompa.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fete.
Precum vezi Laurici, am schimbat numele subiectului.

Ancutza, nu te superi ca am schimbat numele, precum vezi acest subiect ia amploare si cum tu ai facut chemarea la apel, acum ca ne-am reunit, asta e ca un loc de intalnire.
Si ideea lui laurici a fost buna.Am zis eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dana,te inteleg perfect!si cred ca multe dintre noi au amanat sa faca fiv,sperand sa se intample minunea natural(doar speranta moare ultima,nu?).Noua ni s-a recomandat fiv de anul trecut in aprilie,am zis ca facem in septembrie,apoi am fost la Sovata si am sperat ca da randament tratamentul,dar nu a fost sa fie...asa incat...cred ca pana la urma tot la fiv ajungem.Asta e!Numai sa fie bine si sa reusim sa fim mamici macar prin fiv,daca altfel nu se poate.

Gogosarica

Vale te-am adaugat in listuta mea,astept acceptul tau

Flori
Noi

Mergi la inceput