Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Draga Anca Wish, in primul rand bine ai revenit! Tuturor ne-a fost dor de tine!
Ref. la Lachi sa sti ca nici una din noi nu este multumita de ceea ce s-a intamplat, sincera sa fiu eu chiar mi-am facut mustrari de constiinta ca era si ea pe forum cand am postat eu subiectul. Era intr-o faza mai ciudata si cred ca din cauza asta a reactionat asa. Toate ne gandim la ea si am dori sa o vedem printre noi.
Ref la subiectele care nu se vad, sti foarte bine ca daca suntem "amendate" ca am spus ceva toate mesajele noastre sunt moderate o perioada.
Lachi nu a facut nimik rau, asa cum spuneau multe fete si chiar tu, are un suflet foarte mare. Regulamentul cere insa un comportament adecvat si uite asa ne-am luat-o in barba, si eu si ea. Si mie mi se modereaza mesajele, asta este! am fost magaritza si nu am ce sa fac. Lachi trebuia sa revina pe forum pentru ca nu i s-a sters contul si ea stie asta. Eu am vorbit cu ea si i-am explicat ca nu este eliminata, chiar daca a cerut asta.
ORICUM, EU CAND O SA VINA MOMENTUL AM SA-I TRANSMIT UN MESAJ LUI TIA SA-I EXPLIC MOTIVUL PENTRU CARE AM EXPLODAT.
Sper din tot sufletul sa se rezolve faza cu Lachi, noi o chemam printre noi ca stie ca se poate si stie ca foarte multe fete au nevoie de ea.

Si o ultima afirmatie ref. la Aspirante Optimiste: indiferent cine intra si scria acolo, mai mult sau mai putzin, mai noi sau mai vechi, acest subiect era unul de suflet pentru foarte multe din noi. Eu asta am simtzit, asta am cerut si asta cred in continuare. Nu are importanta ca este ultima data cand mai scriu despre acest subiect, pentru mine va ramane subiectul de suflet. Si ca sa fiu mai exacta, acum ceva timp (ani) cand am cautat unul din capitole am avut o "discutie" interesanta ref la faptul ca nu se mai gasea acel capitol si m-a durut foarte tare. Ca si alte aspirante si eu am anuntzat de atatea ori sarcina si, sti si tu foarte bine, nu a fost sa fie. Pentru mine au fost momente importante din viata pe care le-am copiat si le-am salvat intr-un dosarel la mine in calculici. Chiar discutam la un moment dat pe la sfarsitul lui 2004 cum va arata subiectul aspirantelor cand noi o sa fim babutza si poate ca vor scrie la acest subiect nepoatele noastre...
Si eu, insa, sunt destul de sentimentala si am facut exces de zel, nu credeam ca eu sunt singura care gandesc asa (sau printre putzinele). Gresala lui Lachi a fost ca si ea gandea la fel.
Vreau sa asigur moderatorii ca eu personal am intzeles perfect mesajul transmis prin cartonasul galben primit, stiu ca au dreptate deoarece noi aici suntem "IN VIZITA" in CASA LOR. Corect, si tot respectul pentru chestia asta! Noi insa ne-am transformat in copii DC-ului si am asimilat automat si drepturi. Gresala mare! Avem drepturi dar avem si obligatii, asa este normal. Am cerut cat mai mult cu putinta tocmai pentru ca suntem dependente de DC. Cel putzin eu sunt.
Ref la pupicii adresati lui Lachi, eu am avut okazia sa-i transmit telefonic de n ori. Decizia de a reveni este a ei si eu personal nu doresc sa o agasez cu telefoanele si prezenta mea daca nu doreste. Ea trebuie sa faca ceea ce crede ca trebuie facut.

Va pupic mult pe toate si chiar i-mi este dor de voi!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai bine ca n-o suni...las-o!

Nu ai fost fair play, atat. Tu nu esti nici pe departe atat de atasata de forumul asta, cum e Lachi. Asta pleca prin lume si intra din holul hotelului pe DC. ca sa nu mai zicem ca se pregateste de un nou FIV si va avea nevoie de toate fetele. La primul FIV ma suna si ma punea sa-i citesc ce mai scriu fetele sau daca a mai ramas vreuna gravidutza si-mi dicta ce sa le scriu.

Pe mine una, nu ma intereseaza ce ai inteles tu din avertismentul asta (si daca ai inteles ceva) si ce ii vei scrie tu Tiei (vad ca ai scris cu majuscule ca sa te asiguri ca Tia va vedea). Pentru mine conteaza ca Lachi nu mai poate scrie.

Vorbesti cu ea la telefon, stii ce e pe cale sa faca, si-n loc s-o temperezi, o agiti si mai tare. Ba mai mult, intri aici imparti pupicuri pt toate, dar Lachi nu era printre ele. Sunt "chestii" care par copilarii, dar ....gata ma opresc!

Sunt suparata rau.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca, parerea ta este parerea ta si eu nu am dreptul sa o comentez insa....mi se pare mie ca cineva este neinformat???
Te inseli amarnic ca Lachi nu mai poate scrie, ea poate sa scrie ca si mine dealtfel, insa raspunsurile sunt moderate. De ce nu scrie? Eu am sunat-o si i-am spus ca poate sa scrie pentru ca nu i s-a sters contul chiar daca ea a cerut asta. Nu vreau sa-ti scriu raspunsul ei, poate sa-ti spuna chiar ea ce mi-a raspuns. Si din cate imi aduc aminte era foarte hotarata. Si nu am fost fair play eu?

Eu am deschis subiectul si nu am INTARATAT pe nimeni! Nici macar nu stiam ce avea ea sa faca, eu doar i-am spus care este pozitia mea in toata faza asta. Ea a citit si a fost alegerea ei sa scrie. Ii multumesc din suflet ca a fost alaturi de mine dar, draga mea, nu este vina mea ca ea si-a exprimat parerea. Si nu am fost fair play eu? Iar pupicuri i-am dat foarte multe, poate ca multe din voi nu stiu, eu nu vreau sa intru in amanunte.

Referitor la cat de devotata sunt eu forumului este numai problema mea draga Anca, nu ma supar pe tine ca nu am de ce. In fond pe Lachi o iubim toate ... ea a fost mai activa decat mine. Eu in ultimul timp nu am mai scris la Aspirante deoarece nu aveam motive. Am explicat ca este posibil sa nu mai am alta sansa decat FIV deoarece trompa este infundata si nu avea rost sa intru ca sa spun doar ce am mai facut azi. Parca asa se cerea, sa scriem cf. subiectului si eu m-am conformat.

Ma bucur nespus ca Lachi are prietene adevarate insa sa nu dam cu pietre Anca, poate ca tu nu ai fost informata de cate ori vorbeam cu ea si ce o intrebam.

Indiferent ce se intampla si cat de dura esti pentru mine vei ramane mereu Anca Wish pe care am cunscut-o in zilele bune. Si nu numai tu, toate fetele!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Dragele mele, imi pare tare rau ca trebuie sa o spun aici dar nu am cum sa trimit PM-uri moderatorilor deoarece sunt moderata.

Rog moderatorii sa faca demersurile necesare sa-mi stearga contul cat mai repede posibil. Hotararea mea este definitiva si irevocabila.
Multumesc!

Laurici
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

din pacate eu una nu mai inteleg nimic ce se intampla aici.
e adev ca de cand s-a deschis subiectul asta la aspirante nu am mai intrat ca stiam ca fetele vechi s-au strans aiai, apoi au aparut alte subiecte cu aspirantele.Sunt bulversata de ce vad aici, certuri, suspendari de conturi(la cerere), dispute.Sunt trista si-mi pare rau de ce se intampla.Se pare ca nu mai putem fi cum am fost odata.Totul e asa ciudat pe aici si ma face sa ma simt ca printre straini, aici unde de 3 ani ma simtem ca intr-o a 2 familie.
Voi ramane sa va citesc in continuare, sa ma bucur si sa sufar alaturi de voi, dar nu cred ca va mai fi vreodata asa cum a fost.
Mady, pup burtica.
Mishi, felicitari pt puiut, esti o fericita .
Mirela, se pare ca nu prea ne intalnim pe YM.
AncaW pupici si tie, la fel si lui Vale
si la toate fetele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Io nu inteleg de ce trebuie sa cerem sa ni se inchida contul?! In semn de protest? Stiu ca la suparare omul spune multe lucruri pe care apoi le regreta, dar repet, de ce sa cerem sa se inchida contul? Daca sintem suparate nu mai scriem o zi-doua, o luna-noua, si cind ne trece pasa proasta putem reveni. Dar sa lasam conturile active! Sint convinsa ca multe dintre noi, dintr-un motiv sau altul, au facut asa.

Lachi un pt. tine!
Lauriciule sper sa te razgindesti!
Anca ca sa iti treaca supararea!

Si pt totate fetele!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mai fetelor....ma doare sa vad ce e aici. ma doare k voi..laurici si lachi ati luat decizia sa va retrageti. recunosc, si eu am fost tentata sa fac asta de cand cu noile reguli, dar apoi am zis..k asta e..tre sa ne supunem. ce-i drept..nu mai e nici pe departe la fel. nici eu nu plang dupa "aspirante" in sine..ci dupa atmosfera de acolo, dupa voi toate..
de s-ar putea uita si trece peste multe. fiecare dintre noi avem supararile noastre, poate si o doza de rautate, dar ce nu contest e k la randul nostru...fiecare dintre noi tineam la "aspirante optimiste" si am reactionat fiecare dupa starea de spirit..
de multe ori spun...de-am putea da timpul inapoi...
tumpi, asa se pare..ieri nu am fost deloc. parca nici alaltaieri. numai ziua de la sv am intrat. azi..cred ca is online. te astept
va pupik pe toate..si io inca mai sper la atmosfera pe care toate...o stim atat de bine..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

da, asa este, incercam sa reinviem spiritul ce domnea la "aspirante optimiste", dar nu stiu cum se face ca pana la urma numai la frecusuri si suparari ajungem
intr-un fel e normal, ca frustrarile de aspirante vechi, cu "state", isi spun cuvantul, dar tocmai asta ar trebui sa ne uneasca, nu sa ne dezbine...poate oricum sa se numeasca subiectul, nu conteaza, daca vrem ne gasim si ne vorbim.
eu si daca nu mai indraznesc sa aspir (poate doar in subconstient unde toti ne putem face de cap ), tot o sa va caut, macar sa citesc cum sunteti si sa astept vestea buna sa va felicit sau macar sa incerc sa va alin.
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

ZIua buna lume!
Haideti sa mergem mai departe,va rog,sa lasam resentimentele ca nu-si au locul,ce a fost a fost,acum mergem inainte.
Cu Lachi am vorbit,sper sa revina!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

salutare fete.Asa este, hai sa mergem mai departe, asa ca am deschis un nou capitol nou-nout si va astept pe toate acolo.

Mergi la inceput