Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 23
boneca30 spune:
iaca din nou prin zona!fele voi ati reusit sa intrati azi pe DC ,eu dupa ca am postat de dimi nu am mai reusit ,sper sa nu-mi faca figuri acum cand e luna noastra ca fac urat rau de tot! vreti sa stiti unde sunt eu ,la un gratar la niste prieteni si au si karaoke e distractie din plin ,sunt deja obosita am baut si o gura de bere si sunt cu capul in nori,m-au lovit amintirile frumoase,era normal se canta numai muzica de dragoste!
MIRE si ce faci bun ptr maine ,sa nu uiti de amandina ! si plimbare placuta cu MENA ! vedeti sa va distrati bine!
Vicky normal ca ,,,,, e de la mama lor BRAZIL si te trezeste din tot somnul dulce !!!!!
cred ca ma duc sa fac o cafeluta ca nu mai tine va astept si pe voi,a si ma pregatesc sa fac un tort de mere ,va invit cu mare placere la o felie de tort de mere virtual!
Acum va tuk dulce!pe mai tarziu!
Roxy si Viki
iren spune:
quote:
Originally posted by boneca30
'neata feteleor !
MIRE asta e viata ,cu bune si rele,si hai capul sus ca luna aasta nu avem voie sa fim suparate!uite de la mine un mmmmmmmmmmmmaare si dddddddddulce sa-ti treaca nervi,supararea ce vrei tu!
HAIDETI racusoarelor trezirea ca azi e sambata e si sarbatoare nu putem face mai nik asa ca haideti la taclale!
Ati vazut la discutii generale,?ce se scrie la topicul FORUMUL NOSTRU?am gasito si pe IREN ,hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm..............!!!!!!!!!!!intelegeti voi!!!!!!!!si cum parerile sunt impartite no coment!!!!!!!MA duc sa-mi beau cafeaua ca acum am facuto si va astept !dulce pe toate si un wek frumos si plin de bucuriiiiiii!
azi nu am inspiratie!!!!!!!
sunt prin zona oricum!!
Roxy si Viki
Boneca, sincera sa fiu, n-am intzeles nika din postau tau referitor la mine, shi nuj daca-i de bine sau de rau, ma luminezi shi pe mine?
Mirela, multzumesc frumos pentru urari
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
MirelaV spune:
bone, n-a fost de la tine. ci de la disi
plec la bucatarie...revin
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
iren, iote..avem stelute albastre...de cand sunt? io abia acum le-am remarcat
MirelaV
pupicei pe burticei
iren spune:
Stelutze albastre? Io nu vad nika, unde?
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Acu da, da numa dupa ce mi-a dat disiu eroare fo 5 minute
MirelaV spune:
hai k intrasem mai peste tot k sa ma asigur k vad bine. ce ai facut azi? cum sarbatoresti? o zi frumoasa in continuare si plina de clipe frumoase alaturi de cei dragi sufletului tau.
MirelaV
pupicei pe burticei
iren spune:
Merci frumos, Mirela Mah, mare lucru n-o sa fac, adeka o sa stau ca puturoasa
MirelaV spune:
asa si trebuie
eu am facut deja blatul pt tort si am un chec in cuptor. si apoi sa termin tortu'..si cred ca nu mai fac NIMIK
si-asa...is o vrenicuta si-o modesta
MirelaV
pupicei pe burticei