multumim la toata lumea pentru complimente si urari, "nous sommes touchées" cum zic frantzuzii
diana, l-am admirat si io pe Petrut, haha, asa e, cred ca s-ar potrivi cu batozica mea. fara legatura, imi amintesc acuma ca parca tu spusesei odata aici ca atunci cand avem cupii ar trebui sa nu ne schimbam nimic in modul de viata. Mi-a placut mult teoria asta din pacate io pana acuma cu practica stau foarte prost... dar tot mai sper sa ma ameliorez.
Aveti dreptate, e cam grasan fetitoiul, avea 10.5kg la 7 luni fix, de atunci nu am mai indraznit s-o cantaresc. M-a cocoshat. Acu am pus-o la regim ca am observat ca ea baloteaza tot ce i se prezinta la nas deci i-am mai redus din cantitati si am mai indesit mesele. Sa vedem daca obtinem vreo ameliorare la silueta.
Ioana, io ma asteptam sa fie preturile un pic mai mari in Ro ca asa citisem pe aici, dar sunt duble! Incredibil. La inceput mi-am zis ca cine stie de unde or aduce borcanasele de bebei si ca din cauza transportului sunt mai scumpe. Da' de unde, erau facute in Ungaria.
kid, e super caruciorul, e usor si pare comod (ca nu incapui in el ca sa-l incerc), singurul lucru care ma deranjeaza este ca mi se pare prea jos, cupilu e cu nasu in tevile de esapament si daca e inghesuiala nu vede biata decat genunchi si in cel mai bun caz ceva posterioare. Dar asa sunt (aproape) toate carucioarele, asta e.
hehe, ia uite ce de oltence, pai de ce nu spuserati ghia? Mai vand inghetata si braga "turcii albanezi" colosha in centru?
Si noi fuseram in vizita la orasul patriarhal, nu s-a schimbat nimic!
Gata, iar e tarziu
la mamici si bbici
Alexandra - 13 octombrie 2005
hai sa schimb eu scutecele ca sunt huhurezul de serviciu ![]()
Oana D &
Andrew- 1 sept 2005
Foto