Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 19
asi spune:
Codruta pai dup aia face candida.Eu am descoperit o candida la Razvan in gurita si gat dupa 3 luni de la antibiotice .
Mariana iti trimit pm.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
fetelor, nu faceti subect nou?ca io nu stiu sa pun listutza
si vreau sa va pove de serbare da nu vreau la sfarsitul topicului asta![]()
maine avem picnic la iarba verde cu firma-200 de oameni(cu familii cu tot) si ghiciti cine a avut de organizat toata distractia?moi!sunt rupta.
da se anunta zi buna
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
inca ceva ecoflorina e ff buna ptr refacerea florei intestinale, nu inteleg cu o farmacista spune ca n-are rost sa fie data dupa terminarea tratamentului cu antibiotice cand atunci are efect maxim
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic ca am castigat o sedinta de calarie la concursul organizat de www.parinticlujeni.ro...
(de fapt Petra, dar........)
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
roxana1974 spune:
NU FACETI TOPIC NOU DECAT LA 20 DE PAGINI! ASA ZICE www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77668" target="_blank">NOUL REGULAMENT! REVIN DESEARA!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
codruta_grg spune:
Cand ma contacteaza
! Da mi o frica.....![]()
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
asi spune:
Sunt singura.Mi-am trimis barbatii la plimbare si eu stau sa aspir ca femeia vine abia luni si e un praf.....
Cristiana abia astept sa ne pove despre serbare.Anul viitor o sa avem si noi.
Codruta 
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Roxa n-am stiut de noul regulament,ups, ce alte prevederi noi are?bine ca ne-ai zis.
no sa va zic:au fost mortali copiii iar serbarea organizata de nota 10, cu secvente din diverse povesti:Hansel si Gretel, Cartile junglei etc.Muzica dragutza, costumele f faine, de la animale la printese si printisori.
"futulashii"adica grupa de cresa au avut de dansat pe scena si desi a facut-o fiecare in legea lui, nu s-au speriat ca-s in fata a cel putin 150 de oameni, au fost chiar relaxati.io in schimb am avut emotii cat China, de imi zicea Mihai ca ce m-oi face cand da Bacul...??
sper sa ma tina inima de atatea emotii.![]()
toata lumea i-a declarat deliciosi, abia astept sa fac pozele, ca filmata e toata.
maine sper sa fie vreme buna ca tare m-am agitat cu picnicul asta
si sa apucam umpic sa 
Codruta
felicitari de premiu, dar sper ca Petra l-a castigat fara ca ei sa-i stie varsta, nu?![]()
Florinaaa, m-ai lasat in ceata cu spectacolul tau.ce faci?
Oanaaa??
fetelor v-am zis cand am organizat rugaciuni colective pentru sotia colegului nostru bolnava de leucemie.de pare ca rezultatele i-au iesit nesperat de bine,Doamne ajut-o!
va pup si va doresc noapte buna, Mariana,unde esti ca ti-as preda tura, azi am fost harnica am prestat in doua schimburi, asta ca sa motiveze potentiala absenta de maine
Thea Alexia
noi si Roma 2006
steaua spune:
Am intrat sa va salut, sa va zic ca AVEM POZE NOI si sa nu zica nasha ca doar arunc cate un ochi din cand in cand. Sunt fff obosita si- mi culeg ochii de pe taste.
Noapte buna!
Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici

Codruta! Fain! cand mergi sa "executi" premiul?