Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele, va spune o oama suferinda.
de ieri am o durere de cap + voma, de imi vine sa ma tai, nu alta. simt ca imi ies ochii din cap.
azi am facut 2 teste OZONE, dimineata, cu prima urina:
unul f vag pozitiv(da cind zic vag sa va ginditi ca doar se iriza o a doua dunga roz)
unul negativ
nici la cealalta sarcina nu mi s-au pozitivat testele decit dupa 12 zile de cind trebuia sa imi vina CM(si unul din teste-negativ in Z 9 dupa data de CM era tot negativ, facut la maternitate cu teste de acolo, tot pe urina).
mai rabd deci cu stoicism.
nici nu prea am mincat de 2 zile, sint cam slabita, asa ca nu o sa stau mult pe aici.
pup toate fetele, IULIA
PT AZI:"OMUL SI-O FACE INTOTDEAUNA CU MINA LUI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Iulia daca ai toate simptomele astea si ti-a mai iesit si un test pozitv (chiar daca vag!) vreau sa fiu prima care te felicita pentru ca esti !Crede-ma pe cuvant!
FELICITARI!

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia si eu zic la fel ca si Shehe. Felicitari!
Shehe tu ce mai faci?

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Crinuta deocamdata bine,multumesc de intrebare.
Ma straduiesc sa fiu la inaltimea asteptarilor...sper sa nu cad de acolo de sus! Tu?Ti-a mai trecut deprimarea?

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

sa nu uit : tempratura bazala azi 37,1, deci nici o schimbare.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulia, tin pumnii pentru o viitoare (actuala) -dutza.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

IULIA,FELICITARI!!!E clar ca esti gravida chiar daca cea de-a doua liniuta e doar slab conturata!Crede-ma ,eu am facut zeci de astfel de teste(he,he,he...pe vremea cand credeam ca doar respir si o sa raman gravida...)Daca nu ai nici o sarcina cea de a doua liniuta nu se vede...neam.Asa ca ...URA URA URA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,stiu,nu ma certati.Am cam lipsit de la apel in ultima vreme.Cu sufletul am fost alaturi de voi si am citit zilnic ceea ce ati scris.Atata doar ca eu nu am mai zis nimic .Mai intai de toate haideti sa ne bucuram din tot sufletul pentru Iulia!.E prima dintre noi care a reusit(cel putin de cand am intrat eu in clubul femeilor care stiu ce vor ).Si asta ne da mare speranta si putere tuturor!Apoi vreau sa va intreb si eu ceva.Povestea mea am mai scris-o.Am ambele trompe obturate cu sactosalpinx,o uratenie de infectie care s-a intins si pe ovare care arata ca niste pseudochisturi.Am facut tratament cu antibiotice,antiinflamatoare si polidin la ciclu si in urma tratamentului de pe un ovar s-a curatat.Pentru trompe mi s-a spus ca singura solutie ar fi laparoscopia si...asta e...luna asta sunt hotarata sa merg la Bucuresti sa ma programez la doctorul Marinescu.Problema e alta:sunt la a patra luna de tratament si acum la ciclu,dupa ce am luat prima doza de tratament mi-au venit numai chegulete.De fiecare data cand merg la baie e aceeasi poveste(o tine asa de doua zile)Ciclul meu nu era inainte asa.Voi ati mai patit ceva asemanator? Ca eu nu mai stiu,tratamentul asta o fi facand rau sau bine??Va pup,PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetelor!

Piticule - aproape toate medicamentele deregleaza ciclul, in special cele care le iei pentru ceea ce vrem noi.Mie nu mi-a mai venit decat putin si f. negru.Dupa luni de cretisoara si coada soricelului(ceai)mi-a venit ca-n tinerete, rosu si vreo 3 zile.Cheagurile sunt ovulul nefecundat.

Iulia - si la mine tot asa a fost primul test.A doua liniuta era f.vaga.Mai asteapta putin.Nu vreau sa-ti faci sperante false, dar iti tin pumnii.Ai vremuri grele dupa tine si meriti o fericire si o superfericire.

Nasha - m-ai inteles gresit!Nu pesimit am zis "viata TREBUIE traita", ci in sensul ca sa nu ne mai necajim, sa ne zbatem, sa ne consumam pentru orice.Sa nu mai tot strangem din dinti si sa spunem:"Nu-mi permit asta, mai bine fac ceva la apartament" sau alte chestii de genul acesta.Sa ajuti pe cineva si sa-i vezi pe chip multumirea face mai mult decat toate averile din lume.Dar voi stiti deja toate acestea.

Trebuie sa fim fericiti ca traim si suntem cat de cat sanatosi.

Liana - bruneta esti prea serioasa.Fa-ti cateva suvite!Bitte, bitte, bitte!

Mergi la inceput

Sal`tare fete cucuiete!

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput