Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!
Raspunsuri - Pagina 13
gabi68 spune:
Sheherezada La Multi Ani cu sanatate,fericire si bucurii!
Scuze de intarziere dar ieri sosii acasa la mama si avusei si programare la dentist asa ca de abia azi intrai pe forum sa va scriu.
Pupici la fetele toate!
Iulia iti tin pumnii in continuare!
Liana, Gabitzele,Crinutza,Avalon si restul fetelor va pup pe toate!
gabiu spune:
buna dimineata fetele mele dragi,
nu lasati supararea sa va copleseasca. Aveti sufletul atat de frumos incat trebuie lasat sa viseze. Visati ca intr-o zi veti deveni mamici si va veti tine puiutii in brate. Liana30 imi e tare greu sa ma gandesc la ce simti acum. Va pup pe toate cele care ati pierdut o sarcina si va asigur ca sunt alaturi de voi, pentru ca trista experienta s-a abatut si asupra mea.
Suntem alaturi de pierderea ta nushu si fie ca DD sa-ti dea cat mai curand ceva in schimb.( stii tu ce )
Pup toate fetele
gabi
carmen94 spune:
revin si eu........cu ceva pesimism in mine,dar o sa-mi treaca,asa cum trec toate
SHEHE.........La multi ani!!
IULIA..........vin-o te rog cu vestea cea buna.serile trecute am visat soareci.se zice ca atunci cand visezi soareci ori esti insarcinata,ori auzi de sarcina cuiva.cum eu cred ca si luna asta am pierdut trenul,vin-o tu cu vestea cea buna.
LIANA............plina de optimism si luptatoare ca intotdeauna!!!!
NUSHA.........e trist,e dramatic,dar trebuie sa avem forta sa trecem peste greutatile vietii.
Va urez la toate ca cel mai arzator vis al nostru sa se implineasca cat mai repede.
scuze ca nu am mai scris de mult timp,scuze ca in ultimile zile am evitat subiectul,dar am intrat intr-o stare atat de proasta incat am ajuns sa ma intreb daca mai are sens sa sper,sa-mi doresc,sa lupt....
am cea mai frumoasa casnicie,am un sot bun,iubitor,intelegator....am un loc de munca,avem o situatie materiala buna si totusi......................nu avem nimic!!!!!
inca odata scuze de starea mea proasta!!!!
carmen
sheherezada spune:
cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Fetelor va multumesc pentru urari si imi pare tare rau ca nu ati fost si voi alaturi de mine ieri.Dar oricum va port in suflet!
Iulia abia astept sa ne anunti ca esti 

Liana tu care esti mama tuturor sufletelor ranite ne dai si tu o veste buna?Uite pentru tine si pentru Iulia URA!URA!URA!
carmen94toate simtim ceea ce simti tu uneori doar ca nu ne dam batute!Bineinteles ca merita sa lupti,sa iti doresti si sa speri.
poate vom reusi 
gabi68 (69
) ma bucur sa te revad 
crinuta
avalon

eu nu am avut timp sa citesc tot ce s-a intamplat cu nusha?
Ma duc sa aflu!
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
crinuta71 spune:
Fetelor, am intrat doar sa va salut. Eu nu am noutati, inca. Nu prea am avut timp sa citesc si nici eu nu prea stiu ce s-a intamplat pe aici. Shehe, Gabi68, Gabi 66, Carmen 94, Iulia, Liana, Avalon, Gabiu si toate celelate va pup

poze
IULIABRAILA spune:
am intrat acu noaptea sa va salut.
raportez cu mari emotii Z 29, temperatura 37,2.
nici un semn de rushi.
ma cam doare burtica, nu stiu ce sa zic despre asta.
sini umflati, dar nici asta nu-i vreun semn.
IULIA
pr azi:"nu mai pot, asteptarea ma omoara!"
Liana30 spune:
sunt aici indiferent de ce se intampla..
doar ca nu mai pot sa fiu prezenta asa cum eram odata..
nu ca nu as vrea dar m'am implicat sa ajut copii si nu pot sa renunt..o fac din suflet si cu toata inima..
dar va citesc si sunt alaturi de voi..
Avaloaneeeeeeee nu te iert daca nu'mi trimiti PM si te taxez la greu daca fugiiiiii!!!
fugggg la treaba ma asteapta copiii cu bratele larg deschise!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ba mai potiiiii fatooooo..eu sunt aci si iti dau mana..
hai prinde'o bineee!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
aniast72 spune:
Iulia, incerc sa-ti dau un sfat practic. Aaa...incearca un deget inauntru si daca atingi usor colul...e posibil sa vina rushii. Daca e mai departe de...aaa...intrare, ar trebui sa te bucuri. Eu asa am auzit dar nu am avut ocazia sa verific. Bafta multa. 
P.S. Oricum, fa maine un test.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea