Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

normal ca asa!
Ba chiar mai mult

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai Iulia hai ca de data asta nu trezim pe nimeni asa ca fie cum vrei tu:URA!URA!URA!
Esti multumita acum?

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Shehe uite, sunt aici. Nu stiu ce am, ca deja ma enerveaza starea asta a mea. Poate ca e si oboseala (pe langa problema mea....). De abia astept sa merg in concediu, chiar daca va fi scurt (doar o saptamana). Sper sa-mi revin. Ce fain ca ai fost la chef. Tu cand vrei sa mergi in concediu?
Iulia iti tin pumnii sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Liana nu ai adus poze?
Va pup pe toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mai e un pic..mai e un pic.si IULIA ne anunta de bebic
je tine pumniiiii stransiii stransii!!!
cine mai tipa cu mine
URAAAAAAAAAAAAA
URAAAAAAAAAAAAAAAAAA
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
crinuta am adus dar nu pot sa bag CD ca s'a stricat..rezolv eu cat pot de repede!!
shehe gata mi'am revenit..si acum din nou la atac
gabiutin pumnii!!!
Avaloaneeeeeeeee ne'ai parasit???sa aduc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaaa Avaloaneeee acu imi adusei aminte..moamaaa merit..
sa ma ierti mamaaa..da chiar am uitat,,moammaaa tocmai eu..
auziiii tu ai fi suparici pe mine?ca am uitat????
doamneee pe cuvant ca am avut o gramada pe cap si imi cer miii de scuzeee..offff vai de capul meuuu..
te rog din suflet sa ma ierti!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liano, stai linistita fetita ca nu sunt suparata pe tine! E adevarat ca in urma cu cateva zile te rugasem sa te interesezi de analiza aceea a inhibinei B, dar eram sub impulsul unei banuieli (nefondate, dealtfel) ca as avea nevoie de aceasta analiza ca sa-mi confirme ca rezerva mea ovariana ar fi pe sfarsite... mi-am dat seama intre timp ca e o prostie asta, ca mereu caut intr-un fel absurd 'defectiuni' la mine, cand de fapt problema e in alta parte... normal ca la un FSH minim 4 si maxim 6 ovulele mele sunt bine-mersi... si deci: nu mai vreau sa fac analiza! Vom vorbi la punctie si veti vedea ca am avut dreptate...

Fetelor, sa nu va suparati pe mine ca nu am mai reusit sa intru in dialog cu voi, dar muncesc mult si efectiv nu am mai reusit sa citesc si sa scriu pe forum... Am inceput sa vad lucrurile putin din alta perspectiva, diferita. Voi reveni in forta cu informatii noi spre toamna. ... Pana atunci va pup pe toate: Sheherezada, Gabitele, Liana, Ana Madalina, Crinutza, IULIABRAILA si va doresc numai bine!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

... mai am 2 cuvinte:

Shehe, mergi la medic cat mai curand sa vezi ce e cu intarzierea! Eu cred ca tu esti

Crinuta, incearca din toate puterile sa nu te mai lasi prada starilor de tristete, nu fac bine... cultiva speranta si las-o sa infloreasca asa cum infloreste o planta ingrijita, scaldata de soare si udata de ploaie!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mai liana30, tu nu ai somn sau te fugarea grasu' si te-ai refugiat la calculator?
Daca la ora 1 erai pe DC la cat te trezesti azi? Hai ca am facut cafeluta nu vii?
Avalon, nu exagera iubita cu munca, nu faci decat sa te epuizezi. Noi oricum suntem aici si ne gandim la tine.
crinuta71, chiar si de o saptamana, tot conteaza concediul. Ai sa vii cu forte proaspete si speram ca ingeras26a.
IULIABRAILA ( braileanca de-a sotului meu), multumita de galeria mea si a sheherezadei? Hai cu vestea!
Va pupic pe toate, o zi excelenta

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

si la fete!

Haide Iulia, nananana, haide Iulia, nananananana!

Shehe - tu de ce nu esti curioasa? Ca noi suntem tare curioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Hop si eu la cafeaua de dupa amiaza!
Intru mai pe fuga ca maine dimineata zbor spre Bucuresti si am de facut bagajul.
Iulia ma alatur si eu fetelor si iti tin pumnii sa ne dai vestea cea buna.
Liana parca te laudai cu niste poze
Pup fetele toate
Gabi

Mergi la inceput