Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

biby LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI DD SA-TI INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE
Te pup

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BIBYROX la multi ani fericiti!! Si toate dorintele sa ti se implineasca !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

BIBYROX sa fii fericita si fie ca toate visele tale sa se indeplineasca cat mai repede. LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
daciovi sa dea DD sa fie totul bine la operatie si sa apara cat mai repede.
Corinuk fruntea sus draga mea si poate o sa apara totusi.
Galerie pentru toate fetele care sunt la ovulatie, succes mult
La mine Z23.
Va dulce.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele....
Carmen ,mersi pt cuvintele de bine ce mi-au ajuns la inimioara...asa o sa fac intai sa terminam cu nunta si pe urma sa prestam la capitolul bebe...sincer abia astept...sper sa nu influenteze faptul ca am avut acel avort si ca iau acum pastile...sper ca nu
bibyrox,la multi ani ! sa fii ce amai fericita...,...sa ai partea numai de fericire si bucurii in viata
aurel-criss,bine ai venit! si asteptam detalii despre tine..

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Neata fetelor un inceput de saptamina cit mai bun fara scirbici la servici, si fara oaspeti rosii la cele care tre sa vine sa dea Dzeu ca saptamina asta sa fie cit mai fertila pu toate fetele
PU CARMEN fruntea sus carmenuta o sa fie totul bine daca asta vrem noi
pupici multi
Voicu beby totul o sa fie bine chiar daca esti cam deprimata dincauza acelui avort nu te mai gindi la el gindeste pozitiv si la sigur nu o sa ai probleme de concepere si daca poti incercati mai inainte de nunta, asa am lasat eu dupa nunta si iaka ca am patit-o acum nu pot face acel bebita muuult asteptat
O sa fie bine numai Dzeu stie El cind o fi
pupici

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BUBULEANA draga multumesc pt raspuns,asa da promtitudine,incerc sa dau de doamna aceea,dupa cum vezi fac mereu cercetari sa fac alegerea cea buna.Iti multumesc ca eti acolo,ca existi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

carmen,tot ce pot sa zic este ca esti o puternica si curajoasa si asa sa fii mereu...sa poti trece peste obstacolele vietii la care ne pune la incercare...si sunt sigura ca va veni bebe...te pup..
sper sa nu am probleme la concepere asta imi doresc si iasa bebe sanatos...asta imi doresc cel mai mult sa am un copil sanatos si puternic ca taticul lui...
spor la bebei fetele..si sa auzicm numai de bine!

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc din suflet fetelor!!! Sincer nu ma asteptam.. am intrat prima oara la Evenimente si am observat ca nimeni nu si-a adus aminte de mine... Doar voi!!! Va doresc si voua exact ce mi-ati urat voi mie! Sa dea Dumnezeu sa devenim mame cat mai curand! VA IUBESC!

Bubu Te iubesc!!!
Voicu_bebi si eu am trecut exact prin ce ai trecut tu! Am botezat un baietel in speranta ca pacatul imi va fi pe jumatate iertat... dar eu nu stiu daca o sa ma pot ierta vreodata. Bineinteles ca am trecut peste acel episod urat din viata mea dar sufletul tot ma doare! Vreau sa fi optimista, sa mergi mai departe cu speranta! Sunt alaturi de tine!
Bubulinaaaaaaa ma bucur mult ca ai revenit!!! Cum a fost vacanta??? In ce zi esti???
Mcrissa sa-ti traiasca nepotzelul!!! Sa ne trimiti poze!!!
Ayna ce faci??? Cum esti??
Alydumy si eu te pupic!!! Cum stai?
Ioana
Aurel_cris bine ai venit iubita!!! Capul sus: Speranta moare ultima! O sa vezi ca alaturi de noi iti va fi mult mai usor sa treci peste toate greutatile! Noi suntem alaturi de tine! Sa dea Dumnezeu ca anul acesta visul tau cel mare sa se implineasca!

Fetelor la mine au venit uratzii chiar ieri! Dar a fost frumos... am fost la un restaurant unde mergem noi de obicei si ne-am distrat de minune! Chiar a fost super! O sa va pun zilele astea si poze!
Astept sa treaca uratzii si sa trec la treaba!

O saptamana minunata fetelor!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
biby la multi ani si tot ce iti doresti
eu am avut niste dureri ciudate de burta,ba ma ia ba ma lasa...si pt rushii e prea devreme .azi z 25.voi ce credeti?
pupici dulci dulci si o zi buna

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

bibyrox pentru tine, ma cam dor sanii de vreo 3 zile si am si o somnolenta dar am zis ca este din cauza vremii. Mai am de luat 2 zile de dupfaston si incerc sa nu-mi fac sperante de pe acum.

Valicutza ma bucur pentru tine ca ai tai parinti te ajuta moral in proiectul si poate ne dai vestea cea mare cat de curand.

voicu-bebi imi pare rau prin ce greutate ai trecut, important este sa fii puternica in continuare si ai sa vezi ca DD o sa-ti indeplineasca visul mai ales ca-ti doresti cu ardoare un si sunt sigura ca o sa se ne dai vestea cat mai curand. Hai fruntea sus termina pregatirile pentru nunta si sa fii cea mai fericita si frumoasa mireasa. Te dulce.
Corina

Mergi la inceput