Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Valicutza sa vezi ca nu mai vin rushii ca pleaca si ei in concediu.. ca de sa mai fim si noi ce e dupa ei????
Corinuk felicitari, acum putem vb linistite pe PM, oricum ID pe msg nu-l intelesesem ...
Biby ce faci pe unde esti???
Bubule tu cu pregatirile???
Kara eu luna asta chiar m-am abtinut sa calculez si am cand am avut chef... asa ca poate facem nunta in 3 ... nu te mai stresa..ca oricum vine cand vrea el.... si DD ..

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!

N-am mai intrat demult pe aici, dar va pupicesc si va doresc la cit mai multe
Eu noutati n-am, in afara faptului ca rusii au venit cu surle si trimbite dupa o zi de intirziere, timp destul ca sa imi fac o mie de ginduri si un milion de vise....asa ca incepe o noua luna plina de asteptari....
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor!!! Eu ce sa fac... am foarte mult de munca si nu stiu cat de des ne vom vedea saptamana viitoare.. Azi e prima zi fara rushi.. i-am trimis acasa la ei! Dupa calculele mele saptamana viitoare spre sfarsit sunt la ovulatie! Bagam la greu !
Oricum va tin la curent!

Va pup pe toate de la A la Z si sa stiti ca nu va uit chiar daca o sa intru mai rar cateva saptamani!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

seara buna si de la mine, fetelor. Eu apuc sa intru pe-icea doar seara la spartul tirgului. La mine nici o noutate. Sint la z22.
valicutza, si eu iti urez sa nu-ti vina rusii. Tu ai ciclu regulat in mod normal?
biby, spor la lucru. Si eu sint tare incarcata in perioada asta, asa ca te inteleg.
carmen, cind aveti nunta? Cum stati cu pregatirile?

pupici si pe miine cu vesti cit mai bune.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Salutare gagici. Nu v-am mai vizitat de mult, dar se pare ca serviciul ne tine departe..asta e...din ceva trebuie sa traim.....
Am intrat sa va zic ca nu am nici o noutate...doar cateva kg in plus...pe langa multele pe care le aveam deja......in rest nimik..
Va pupic pe toate!

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

la toate fetele
stiam eu ca nu trebuie sa-mi fac sperante asadar Z1 de CM cu o zi mai devreme.
Valicutza poate la tine nu o sa mai apara.
Va
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ayna, lasa nu mai plange, asta e, o iei de la capat luna aceasta, te gandesti ce-ai facut in trecut, ce poi imbunatati, si gata, plina de optimism pasesti mai departe. Stai linistita, nu esti singura!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Sheritra multumesc pentru incurajari.
Te pupic dulce.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit spune:

Buna fetelor.Tot aspiranta si eu. Nu credeam ca o sa treaca cateva luni si nu se va pride nimic. Acum 3 saptamani am avut si noi cununia civila si credeam ca se va prinde ceva pana atunci, dar nimic. Poate la nunta la vara, daca nu cumva la toamna, ca inca nu am stabilit cand vom face nunta. Pana atunci sunt in ziua 11 si asteptam perioada de ovulatie. Week-endul asta tragem tare, sa fim si relaxati ca serviciul asta ne streseaza rau. Din pacate in luna de miere am fost in 3, eu , sotul si menstruatia. Era frumos sa fim acum plecati la munte... Dar nu ne pierdem speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

carmenpit,iti urez sa se prinda ceva luna asta la tine...stiu cat de nasol poate sa fie sa fii cu sotul tau si menstruatia eu am trecut prin asta de nu stiu cate ori este destul de neplacut....
CASA DE PIATRA!!!
Sa aveti o nunta ca in povesti...cand faceti nunta ca am inteles ca ati facut doar civila...?
va pup fetele ...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput