Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am uitat sa scriu - sotia colegului meu a nascut pe 13 martie un baietel sanatos, fara nici urma de probleme - sambata au botezul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am uitat sa scriu - sotia colegului meu a nascut pe 13 martie un baietel sanatos, fara nici urma de probleme - sambata au botezul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

miramar,sa le traiasca baietelul...si distractie palcuta la botez! pupici la aspirante si sa auzim numai vesti bune si spor la bebei!!

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Sa ne pregatim cu toatele care suntem prin Z1,Z2,Z3 de un nou inceput si cu spor la!Eu pentru spor iau nesuferita de tinctura de branca ursului.Sa mori nu alta!dar azi ma-m smecherit si mi-am luat pastile de branca!!!!Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Miramar, multumim de poveste. Avem multe de invatat din ea si confirma banuielile multora dintre noi cum ca medicii din Romania exagereaza in anumite privinte iar in altele sunt neglijenti. Ma rezum la a spune atat, pentru ca daca ma ambalez pe subiectul asta, cred ca nu mai termin.

Sa dea Dumnezeu sa avem multe la Aspirante si cat mai curand. Va tin pumnii tuturor si va urmaresc, chiar daca scriu mai rar.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

buna fetelor si multam pt mesaje
marryan , am facut analize , dar nu pot sa spun ca pe toate ;
l-am trimis pe sotul meu la analize , dupa muuuuuuulte discutzii nu tocami placute , crede-ma ;a facut anul trecut prima spermograma si i-a iesit ca sunt prea putini spermatozoizi;a mai facut niste analize , i-au gasit o infectie cu un streptococ hemolitic (asta in lichidul uretral ; recoltarea nu e deloc placuta - ii baga niste betisoare din alea de urechi in canal- da i-am spus ca e pt un scop nobil si sa nu mai faca atea fitze );a tratat infectia , iesit ca plecat streptococul si acum e programat iar la spermograma abia pe 21 iunie
cat despre mine , stiu sigur ca pot sa fac bebe (am la activ un avort de pe timpul studentiei , nu avut nici un fel de complicatii , nici alte probleme decat cu o candida acum vreo 3 ani )
analize facut astea uzuale : papanicolau , chlamidia , etc si iesit bune de fiecare data
dr meu tot o tine pe a lui ca sa vedem intai dc s-au inmulit ii si dupa aia mai vedem
dr la care a fost sotul meu zice ca nu e asa grav ca sunt putini (cam jumatate din limita inferioara ) ca daca sunt "voiosi" atunci nu e problema
tb sa gasesti o cale sa il convingi pe sotul tau sa faca macar o spermograma , ca nu doare , sta singur intr-o camera si ....ma rog , nu zice nimeni ca e placut....altfel ce faci te chinui tu degeaba?
toate cele bune si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

apropos de rapotat , poate vreuna din voi poate sa ma lamureasca si pe mine
am folosit teste de ovulatie , azi e a 14 zi din CM si iesit a 5a zi la rand testul pozitiv
voua vi s-a intamplat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ralu, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi iasa testul zile la rand pozitiv, o data si gata, asa ca in continuare pana iese negativ sa fii mai sigura, si urmareste si semnalele organismului, sunt cele mai relevante, in rest hormonii isi mai fac de cap prin noi mai ales cu vremea asta ciudata de afara, si-o iau si ei in cap.
Bun venit tuturor noilor aspirante sa fie cu la toata lumea!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

va multumesc pentru primirea calda facuta . Bintuiam eu de ceva vreme pe la subiectul asta, dar tot nu-mi faceam curaj sa ma alatur si eu voua. Imi pare bine ca am facut-o.
bubulina, mersi ca m-ai trecut pe lista.
nucutza, mersi si tie de informatia cu ziua z. Nu eram sigura daca nu se numara cumva zilele cind ciclul inttirzie. Dar daca se numara zilele de la ultimul ciclu, raportez cu mindrie ca sint la Z20. Am prestat noi ceva la intimplare, dar nu cred ca s-o fi prins ceva. Prea ma simt bine.
miramar, foarte interesante informatiile tale. Eu am un ciclu regulat si n-am incercat pina acum sa ramin insarcinata. Doctorita la care am fost a concluzionat ca e foarte bine si mi-a recomandat sa am rabdare. Probabil din cauza asta nici n-a sarit cu analize hormonale deocamdata.
Grija mea mare e ca sint am totusi o virsta, adica 30 de ani si e primult copil pe care incercam sa-l facem si s-ar putea sa apara alte probleme. Dar deocamdata incerc sa nu-mi fac griji.
dana, am fost deja in vacanta, la hotelul recomandat de tine. Poze am pus la semnatura. A fost tare bine.
biby, ma bucur ca ne reintilnim aici. Voi cum mai sinteti? Stati tot cu socrii? Mi-e dor de perioada de anul trecut si de povestile cu raluca.
Scuze ca nu apuc sa nominalizez toata lumea, dar va imbratisez pe toate si va urez noapte buna.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce fac fetele? soer ca bine..eu is obosita si abia astept sa ma bag in pat..si sa sforai...
va pup...noapte buna si spor la bebei !

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput