Mamici casnice (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc de cafea
Maria2mami multzumesc, pupici pe genunchiul cretzulinei. Aha, deci nici lui tati nici ei nu le-au placut individele de la ASIA.
Flavia bun revenit, ai ce ceti, ca aici s-a scris nu gluma. Pai lumea a muncit, nu a mincat capshune la bunici.
Pupici la toata lumea, nu dau nume ca dupa... nu vreau sa uit pe cineva, asha ca de la Isabella . Am uitat sa spun, s-a trezit cu fetzishoara roshie, dar parca se usuca individele, poate elimina tot cu picaturile.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,asa mai zic si eu !
Alina ,esti tu draguta ,da-s cam vacuta.La mare cred ca plec pe 1 august.in Bulgaria.
Flavia,bine ai revenit!
Danelutza,!
la toate casnicutele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asa, sa revin:)

In primul rand felicitari ralucutza pt bebe sanatos, acum poate ai mai multa dispozitie sa stai cu noi la povesti:)

Svetlana felicitari si voua pt mutat in casa noua. Mai putin si incepe concediul Ce face feciorul, tot fotbalist?:)

andreea_tx cand am ajuns acasa primul lucru a fost sa fac dulceata de capsuni, de frica sa nu se strice ca am adus o gramada de la bunici:)
Vaz ca tot matinala esti:)

mmiha ced ca abia astepti concediul la mare impreuna cu colegul. Mi se pare mie sau ... auzim vesti de impacare?:)
Maria sarbatorita:) Si sa treaca buba.
Bafta cu inscrierea la gradi.
Ca intrebashi de mine, iote ca am aparut:)))

Anculina felicitari pt petrecere. V-ati pregatit de concediu?

Danelutza Isa sa treaca bubitele. Sara a avut de multe ori asemenea probleme, dr zicea ca si de la laptele meu ca era prea gras sau de la caldura. Dar apareau doar pe obrajori. Nu ma intreba care-i lojica k nu stiu:)

Cami felicitari pt printesa, merita toate laudele. Cand aud asemenea vesti ma simt mandra ca sunt romanca
Mai, la asa nebunatica cum esti, nici o sansa sa te uitam, si daca stai 1 an in concediu:)

Dana banana cum ati sarbatorit cand s-a intors colegul acasa?:)

Lucia ce subiect? ce-s aia homosexuali? Of, ce bine ca am fost plecata, ca nici eu nu ma abtin sa nu-mi bag coada:)

Dana mama, ziseshi de bine, ai?:)

Mirela trimite si la noi o bucata de prajiturica, sa vedem daca ai dreptate ca e asa buna:)

Georgi tu cam tragi chiulul, n-am fost eu pe aici ca te trageam de urechi:)
Bafta cu apartamentul. Si ai mei isi vand apt. ca e prea mare, sper sa fie cat mai repede:)

Miha la Robertel frumusel. Te-as intreba cum a fost la tara, dar deja vine cam tarziu intrebarea:)

Alina multi ca ti-a fost dor de mine:)
Am primit si eu scrisoarea aia, daca nu ziceai tu de subiectele noastre cred ca no citeam:)

Dana_ch fiica-ta se uita la telenovele? Ti-a luat-o inainte:)

andora iar ai disparut? la munte, in concediu? Ai primit indemnizatia aia?

Da chiar, unde-s Bianca, sunt_mamica? Da Adriana? (io n-am fost aci ca as fi intrebat de tine:) Da Ioana? Dar noile venite? adita, Elena?...
Hai ca ma apuc de facut prezenta:)

Dupa cat am scris sa va mai povestesc si cum a fost la Arad?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

ziua buna si de la mine.eu debia acum savurez cafeluta in liniste ca am pasat copilu lui tati in parc la tobogane.
dimineata am umblat de nebuna sa gasim sandalute la copil, da pana la urma gasiram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

moamamaaa tanananaaaa a venit generalul!6!
bun revenit colega.ne-ai cam lipsit dar si asa tot nu am intrebat de tine
Apucate de prezenta ca altfel fetele care scriu rar pe aici daca nu intrebam de ele pun buzita
Cum a fost? ce ne-ai adus?

DAnelutza,esti mai bine cu moralul? m-ai speriat cumplit cand ai zis ca nu-ti merge nimic si ca nu m-ai treci pe aici
Pana la urma ce sunt bubitele alea?Varicela?

Dana,mai fata tu nu stii ca femeilor dupa o anumita varsta chiar le sta bine cu putina burtica,sunculitza si ceva riduri? treaba aia cu gaina batrana si cu ciorba nu o stii?
Mie una mi-a trecut complexul asta "grasa si urata"Am rezolvat problema "burta".Mi-am luat costum de baie din 2 piese dar sutienul e pana peste buricde fapt e un maiou(asa se scrie) Cand vreau sa-mi bronzez burta il ridic si gata.Adica ce burta mea nu trebuie sa vada soare?!

andreeat,da si la fata o cafea ca eu nu m-ai am zahar daca va puteti imagina asa ceva.Si la vecini nu ma duc ca is negrii si mi-e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata nuntaaa..Am venit acasa la 5 si am dormit pana la 8 cand a dat fi-mea onorul.Am lenevit prin pat pana pe la 10.30 si apoi am plecat la piata.
Pe urma au venit pretendentii la apartament si am batut palma.Asa ca de maine ma apuc sa caut si eu unul cu 3 camere.De-acum incolo am nevoie de si mai multa bafta.

V-am cetit cap coada.

Flavia bine ai revenit.Am tras chiulul intr-adevar, dar am avut o problema.Urata rau...nici nu vreau sa-mi amintesc .Insa pana la urma se rezolva totul si e mai bine acum.

tot si ma invoiesc pt ca vreau si io sa mai dorm putin.
Am jucat si am dansat ca nebuna la nunta.Si mi-am mai pus si tocuri( de 2 ani n-o mai facuse. )

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi da ce patzishi? Daca tu zici ca acum esti bine, asta conteaza. Bafta multa cu apartamentul (si mie la fel:)
Cred si eu ca dupa atata dantuiala esti franta, hai ca te motivam vre-o 2 ore:)

Cami ce zici tu veterano? Daca si tu esti grasa, atunci eu sunt imparateasa :))))
N-ai zahar? Vezi ca ti l-a papat Varlam:)

Dana mergeti in Bulgaria? Ati stabilit deja ceva concret? Cum e acolo, ca poate mai facem si noi un concediu la sf verii:)

Sa va zic: azi am facut gordon bleu (asa se scrie?:) si i-am impresionat pe socrii:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata cami! ai facut ochisori? ce-mi place cum le zici tu asa la fete cu limba scoasa:))))))
fla, v-ati hotarit? apartament sau casa? vezi ca mi-a zis mie georgi ce-a avut, la optimiste
andreea_tx, sa poarte cupilu' sanatos sandalutele!
cami, ia fa o poza cu tine in costum:))) sa vedem si noi ce model e.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... tot eu... Isa doarme, soatza doarme, eu am dormit jumate de ora, ca prea vroia Isabella gidilici ca sa adoarma.
Flavia da-i cu povestitul, sau ai adormit ca esti obosita
Cami eram suparata rau, mai ales ca, caposul de barbat nu vroia sa mergem la spital sa vada ce are. Cica alergie la ceva ce a mincat, i-am dat iaurt de fructe ultimele zile, nu-i mai dau, niste scoverze de dulciuri i-a luat tat'su, acum maninca testoasele mele turtite. Apropo, miine dimineatza fac altele motzate, ca pe alea le-a topit soatza in burta.
Cami eu am sa-mi iau costum tot din doua piese, dar sutien normal si chilotzi de tre'sa dau mingile la o parte ca sa-i gasesc
Dana multzumesc, cind se trezeste Isabella ii transmit pupicul tau.
Andreea sa poarte sanatos papuceii. Si zici ca te destrabalezi singura, i-ai fugarit la joaca ?
Georgi somn ushor si sa-tzi fie de bine petrecareala.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, e varicela sau nu? isa, mai e putin si e don'soara mare. ce petrecere faceti?

alexa

Mergi la inceput