Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by ZoRi

Ciao fetele!
Ileana multumim de sfaturi, da sa stii ca pana la urma totul depinde de organismul fiecareia si de voia Domnului.
Va pe toate
ZoRi

ZoRi,
99 %, este vointa Divina!
Nu incape nici un dubiu.
Eu la clinica din Germania, am intalnit perfectiunea, dar nu a fost sa fie...
Toate incercam sa facem maximul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Fetelor,

maine dimineata plec la Sovata, nu cred ca o sa am acces la net, asa ca va puppe toate, va doresc tot binele din lume si ne auzim cand ma intorc(pe 22.07)

Pupici la toata lumea!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

andicu, bebe Andrei ma inebuneste cat este de frumusel
La servici e foarte, foarte cald, in rest e totul bine, ma menajeaza colegii si nu ma pun sa muncesc cot la cot cu ei...si bine fac .

Printesa lu' tata e bine, in ultimele zile a fost foarte, foarte puturoasa, iar ieri pana pe la pranz nu am simtit-o deloc. Drept urmare, mi-am sunat imediat dr. care bineinteles ca s-a alarmat la culme si m-am dus de urgenta la control, dar era totul in regula. A strambat dr. din nas cand i-am spus ca m-am dus la servici, dar ....i-am promis ca stau linistita si ca nu o sa ma agit deloc, iar din august o sa raman iar in concediu.

Te-ai intalnit cu crinuta?

pussi, distractie placuta la Sovata si sa veniti 3 de acolo!!!

Va pupicesc pe toate

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu acum cand m-am intors din excursie m-am oprit la o prietena in Budapesta si mi-a spus (cred ca am inteles bine) ca aceeasi clinica unde se face fertilizare functioneaza si in Debrecen si in Budapesta, nu numai in Szeged. N-am retinut cum se numeste clinica dar am inteles ca e aceeasi in aceste trei orase. Bafta multa tuturor celor care au trecut pe "frontul unguresc" sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mi-Ka, pai n-ai treaba, daca in august te retragi iar! ma bucur ca esti bine! mi-e rusine sa spun, dar culmea! n-am apucat sa ma intalnesc cu Crinuta! dupa partida de inundatii din we , al meu sot s-a ocupat de un congres care a avut loc in Mamaia si numai dupa 8 seara a ajuns acasa! asa ca, n-am apucat sa mergem pana la Olimp. singura nu conduc la drum, mi-e teama sa ma intorc noaptea, iar ei nu au vrut sa mearga cu masina pana in Cta ca le era greu, asa ca...alta data, din pacate!
Lachi, multumim ! clinica se numeste Kaali Institute si intr-adevar, e aceeasi in toate cele 3 orase!
Pussi, drum bun maine si sa iasa cu ockishori !!! si totodata si concediu placut! asteptam sa ne povestesti cum a fost cand te intorci!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor, am revenit din concediu. A fost atat de frumos la mare! Si mi-a prins foarte bine, desi a fost scurt.
Andicu din pacate nu am reusit sa ne intalnim, dar poate ne vom intalni la Szeged. Daca totul merge bine, cred ca vom face FIV cam deodata. As fi vrut sa te mai intreb ceva, daca ne intalneam, dar asta e.... Mai vorbim pe e-mail sau YM.

De luni incep sa vad unde si ce analize imi fac pentru urmatorul FIV. Of, cand ma gandesc ca iar trebuie sa trec prin asta....
pentru toate, mi-a fost dor de voi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crinuta71, bine ai revenit din concediu. Uite si de la mine un dulce pentru tine, ca si mie mi-a fost dor de tine !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, bine-ai revenit acasa! si mie imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem! vineri nici nu te-am mai sunat ca mi-a fost rusine ca am tot amanat! sotul meu a fost ocupat in toate dupa-amiezele, numai la 7-8 a venit acasa frant si ne-a fost greu sa venim pana la Olimp asa tarziu! si eu sper sa ne vedem la Szeged! oricum, orice vrei sa ma intrebi, cu placere, ma gsesti pe pm, sau YM!

Va pe toate si duminica placuta!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor,maine plec si eu la Sovata si ma intalnesc cu PUSSI !!! Eu voi sta la vila Min.Justitiei (am luat nr.de tel de pe forum),am inchiriat o garsoniera cu 1,25 mil./noapte.Pb.mea cea mai mare este ca mi-a iesit din nou prolactina 1083 (max.este 630) dupa Dostinex acum 3 luni (14 pastile) si de atunci am luat continuu Mastodynon.Analiza am facut-o in Z 5 in conditii bune de recoltare.Sunt tare naspa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu mie imi e mai jena ca nu am rausit sa venim pana la Constanta (sincera sa fiu, seara picam de somn). Va inteleg foarte bine ca nu am reusit sa veniti, stiu cum e in timpul lucrului, cand ajungi seara acasa, obosit si stresat, ca nu mai ai chef de plimbari. In plus, ati mai avut si necazul acela cu inundatia. Sper ca acum totul e bine.
Tzuca concediu placut si tie, si lui Pussi.
Mi-ka
pentru toate

poze

Mergi la inceput