Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Nana,,draga mea! Iubesc romanii care isi iubesc tara chiar daca ei sunt la "mai bine" ( asa ii numesc cei de acasa pe cei plecati in afara).
Cat despre treaba cu infectia...daca ai stii prin cate am trecut eu pana am descoperit-o si cat de avansata si urata era....eu si azi traiesc cu convingerea ca de la antibiotice prea multe si de la apa asta infecta de la robinet m-am ales cu ea...si cat a durat pana am scapat de ea!!!!!! Nu-mi venea sa cred ca am scapat, mai ales ca trebuia sa fac o cauterizare pe col neaparat si pana nu scapam de infectie nu se putea interveni. Acum sunt bine si am convingerea ca o sa fie bine si in cazul tau. Mie medicul mi-a zis ca este esential sa respecti intocmai indicatiile lui...ca eu am facut multe tratamente fara rezultat dar recunosc ca am mai "trisat" (mai saream diversi pasi din schema de tratament) si medicul a zis ca mai rau fac daca nu respect tratamenul ca pe litera de lege, pentru ca nici nu scap de infectie, in schimb ea devine mai rezistenta pentru ca se obisnuieste cu antibioticele si nu mai raspunde la ele.
Te pupicesc cu drag si....as vrea sa povestim mai bine despre nunta decat despre infectii! Scrii pe undeva legat de asta?
Weekend placut!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Hi hi.
Draguta mea, despre nunta am avut ceva tentative sa scriu in sectiunea Mirese de 2006, dar m-am lasat pentru ca acolo sunt bisericute si vorbeam de una singura, nu ma baga nimeni in seama, in afara de una 2 exceptii.
Ele sunt mult prea evoluate la acest capitol, tot ce cumpara pun pe forum, iar eu probabil ca eram neinteresanta cand ceream si eu cateva informatii, de la mama naibii', adica din Islanda, sau poate ca in viziunea lor paream vreo romanca cu fitze plecata afara care cere relatii. Ma rog, nu vreau sa fiu rea.
Cert este ca am renuntat si am impartasit din aceste bucurii care mi se intampla acum, cu fetele mele dins ectiunea Targoviste. Acolo am numai fete de suflet, cu care pot discuta despre orice si care se bucura pentru mine, asa cum traiesc si eu alaturi de ele orice moment important din viata lor.
Putem insa sa infiintam un nou subiect si sa discutam acolo despre orice, mi-ar face tare mare placere.
Te pupicesc si sa ai un weekend placut!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nana, imi pare rau de experienta neplacuta de la Miresci. Am mai intalnit si eu pe forum persoane cu care nu prea aveam mare lucru in comun la topic-uri care totusi ma interesau. Asta e...am preferat sa renunt la topic-ul respectiv si sa discut cu fetele (si baietii) de pe forum aproape de sufletul meu la alte subiecte.
Sigur ca putem infiinta un topic nou si sa discutam acolo! ( ca aici suntem rau de tot pe langa subiect si ii suparam pe moderatori ). Eu am avut nunta in sept. 2005 si....cred ca am singurul sot din lume care isi mai doreste sa faca inca o nunta! Nuntile si botezurile sunt evenimentele mele preferate....pentru ca acolo vezi numai oameni fericiti si ma "incarc" si eu cu energia pozitiva pe care o degaja fericirea si frumusetea lor in astfel de clipe.
Deci..abia astept.
Scuze ca am raspuns asa tarziu, am fost plecata si abia m-am intors.

Iepumic

Mergi la inceput

Ai reusit sa ajungi la medic, Nana?

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

nana nu trebuie sa te sperie rezultatul analizelor.infectia cu mycoplasma si ureaplasma nu trebuie neglijata si totul se rezolva.trebuie mers la medic si tratata.si eu am avut aceeasi problema si dupa primul tratament mi-a scazut sub 10.000.acum fac un tratament mai puternic pentru a negativa rezultatul.eu te sfatuiesc sa faci din prima un tratament mai puternic ca sa nu fi nevoita sa repeti tratamentul ca mine, dar asta doar la sfatul medicului.la mine supararea acestei infectii este ca deocamdata trebuie sa mai astept pentru bebe, dar sper ca dupa tratament sa apara si bebele.sanatate multa!

Mcrissa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Ai reusit sa ajungi la medic, Nana?

Iepumic

Nu, sunt programata pe 19 iunie, deci abia peste 2 saptamani. Pana atunci incercs a nu ma mai gandesc ca altceva n-am ce face.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcrissa

nana nu trebuie sa te sperie rezultatul analizelor.infectia cu mycoplasma si ureaplasma nu trebuie neglijata si totul se rezolva.trebuie mers la medic si tratata.si eu am avut aceeasi problema si dupa primul tratament mi-a scazut sub 10.000.acum fac un tratament mai puternic pentru a negativa rezultatul.eu te sfatuiesc sa faci din prima un tratament mai puternic ca sa nu fi nevoita sa repeti tratamentul ca mine, dar asta doar la sfatul medicului.la mine supararea acestei infectii este ca deocamdata trebuie sa mai astept pentru bebe, dar sper ca dupa tratament sa apara si bebele.sanatate multa!

Mcrissa

Multumesc mult de sfaturi si urari!
S-auzim numai de bine si multa sanatate si tie iti doresc!

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput

Da, Nana, si eu am patit-o cu programarile: min. 1 luna pana la prima zi libera a medicului meu! Stateam si calculam pe calendar daca e buna ziua sau nu, sa nu ma duc acolo cu "rushii" dupa mine...groaznic. Apoi mai dura o saptamana pana aveam rezultatul analizelor, apoi vreo luna dura tratamentul, iar programare...iar analize...Been there, done that, ABSOLUTELY HATE IT!

Iepumic

Mergi la inceput