Bebelusi de iulie-august 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
Ella2000 spune:
Hristina, vazut printesa ta cu ochii superbi! si va pupam! tatic grijuliu si fericit are! de mami nu mai zic!
somn usor!
ella2000
brianamica spune:
Diana, tinem pumnii pentru ziua cea grea si facem galerie sa treci usor peste !

Hristina , vazut papusa.... frumoasaaa !
Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Am fost la control la dr Stanciu si suntem OK. Mai tusim putin si ne-a dat acum s aluam ambroxol si 10 zile de peritol ptr pofta de mancare. In rest suntem ok.
Parca zice acineva ca ii transpira copilul cand suge biberonul de seara. Si mIhnea de cand e bolnav face la fel si dr a zis ca este lipsa de fier de asta transpira.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica , ma bucur mult ca v-ati mai linistit !
brianamica spune:
Vad ca a iesit soarele, desi , cu siguranta nu putem iesi. Avem ceva treaba si o las pe Ana la tanti acasa (o sa cam stau cu gandul la ea ca nu e acasa lan oi dar sper sa fie bine..)
Copilul asta al meu nu intelege ca duminica pot si eu sa dorm mai mult, si se trezeste tot la 6.00 !! VREAU SA DOORRMMM !!!!! Vreau si eu o bunica pe langa casa omului , sau pe cineva sa ma lase si pe mine sa ma odihnesc macar duminica . Am niste ochi negri de imi vine sa urlu. Ce anticearcan ?
Ieri nu a vrut nici musaca nici dovlecel umplut ! Pe bune daca ii mai gatesc ceva
. Vrea doar fructe si iaurt.
Asta e, o sa o iau ca atare. Cand va fi ea pregatita o luam de la capat, insa cedez pentru ca de cateva luni bune ma tot chinui cu tot felul de combinatii.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Am fost la control la dr Stanciu si suntem OK. Mai tusim putin si ne-a dat acum s aluam ambroxol si 10 zile de peritol ptr pofta de mancare. In rest suntem ok.
Parca zice acineva ca ii transpira copilul cand suge biberonul de seara. Si mIhnea de cand e bolnav face la fel si dr a zis ca este lipsa de fier de asta transpira.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Bravo! Ma bucur ca e bine Mihnea. Si Rares transpira mult la cap cand suge, dar el are si un stil propriu de a se agita (cu tzitzica in gura se suceste pe toate partile, isi ridica fundul in sus, imi suie picioarele in cap ...).
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by hristina
Laura, cuscra! Ce-ti face basicuta? Trateaz-o sa-l poti pupa pe Rares din partea Victoritei!
Multumesc de intrebare, stagneaza. Nu a crescut, ceea ce e bine, nu prea da semne ca se retrage, ceea ce nu e bine. Mi se pare totusi ca a inceput sa se usuce. Oricum, ma tratez. Si pup copii pe burticutze, pe dupa cap, pe talpitze ... nu ma pot abtine sa nu-i pup deloc.
quote:
Originally posted by hristina
Casa de care ma intrebai, este casa noastra de la tara! Acolo am copilarit eu si o duc si pe Victoria foarte des! De cand s-a incalzit o duc o data pe saptamana, dar , mai la vara, o sa ma duc si mai des pentru ca se simte minunat!
Cand veniti pe la noi, mewrgem acolo la un gratar!
Mi-a placut casa, dar mai ales gradina. Chiar ma gandeam ca e un loc super de explorat pt Victoritza. Stiu ca se simt f. bine astia mici la curte. Si eu o sa stau mai toata vara cu shtrumphii la mama, au mai multe locuri unde sa zburde, e mai interesant ce vad, e muuuuult mai usor de iesit afara. Plus ca e sanatate curata pt ei sa stea acolo afara, nu la et. 5 si la plimbare numai prin parc si pe strada plina de praf, zgomot si gaz de esapament.
Cat despre invitatia la gratar ... nu zi de 2 ori!
Laura
de
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Giana
Laura,am primit mesajul tau! Am sa ma interesez sa vad unde este ceva de buna calitate si frumos.Nici nu cunoaste orasul,nu?
GeorGianade
Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Multumesc mult! Nu, Oana nu cunoaste orasul (chiar dupa 2 zile imi spunea ca e disperata, ca i se pare f. complicat, ca si in Bucuresti se descurca mai bine). Ea zice insa ca nu e asta o problema, sa ii spui o adresa cand afli si gaseste ea harta. Si ea ar vrea sa isi cumpere ceva mai ... nu chiar banal... mai "spanchi" asa.
Laura
de
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by hristinaAm pus poze in albumul 8-9 luni!
Poate vreti sa ne revedeti!
Nu dureaza mult!
Sunt doar cateva ca sa putem inchide albumul, caci acum suntem fetite mari!
Si vom face album nou pentru zece luni!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Ai o domnisoara ...
. A crescut mult si e tot mai frumoasa! Vad ca te ajuta si la treaba in casa (da cu aspiratorul), merge o bere la terasa ... fata mare, ce mai!Laura
de
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
Briana
te cred! Si fii'mea e f.f. matinala. Incearca sa te culci seara mai devreme. Macar in we. Iti urez putere sa rezisti!
Vreau si eu reteta de dovlecei umpluti!
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAM AICI:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77434" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (118)
Diana

Dani