Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
cornelia - wow, ce desene frumoase! felicitari!
romana74 - multa sanatate.
dana - mai ai un pic. tinem pumnii!
pupici tuturor si sanatate multa.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

woau, ce activitate pe aici...

Magdone - felicitari ptr masina, sa ne arati poze, cu ea, cu Razvan si mai ales cu tipa rosie !

Cornelia - felicitari ptr desene, mai eu cred ca ar trebui sa te interesezi de o forma de invatamint ptr copiii supra-dotati, fara gluma, Maria are un potential fantastic si ar fi pacat sa nu fie indrumata de cineva care are experienta in acest sens.

Bibi - eu te inteleg perfect cu medicul, si eu as fi facut la fel in locul tau, lipsa de comunicare cu medicul e chestie intr-o sarcina, si cum fir-ar sa fie tine vreo noua luni... mai bine cauti un medic cu care sa te-ntelegi. David ce mai face?

Dana - ai intrat pe ultima suta de metri adica?!? Ouau, ce repede trece timpul la altii !!! Ce dulce e Stafa cu "surioara ei"...

Romana - sanatate baietilor!

Sa va spun si eu ca s-a intors Luca de la mare, fr incintat, daca-l intrebi cum era la mare zice ca "era cam rece apa"...E asa de dulce, nu-mi vine sa cred cit de mare e. Am fost in w-e la o petrecere in gradina unui prieten, si era si alta fetita de-o seama cu el, cu care asa ne vedem "anual", si ma minunam la ei cum se joaca, mi-amintesc acum 2 ani cind inca nu mergea singur, si-i tineam in ham si pe paturica, si anul trecut cind eram numai cu ochii pe ei sa nu cada in piscina, iar acum... se jucau frumos singurei, se aplecau si-si luau apa din piscina, boierie Si a mincat al meu copil paella cu fructe de mare, mama-mama, zici ca era in meniul lui de cind lumea

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Toata lumea a innebunit-o cu intrebarea: il iubesti, nu? Crede ca nu il iubeste si se simte vinovata. Ideea e ca trebuie s ao conving ca nu e vinovata.

Cornelia, mi-aduc aminte ca citeam acu ceva vreme intr-o revista mami cred ca una din intrebarile interzise, pe care sub nici o forma nu ai voie sa i le adresezi unui copil este aia: pe cine iubesti mai mult, pe mai sau pe tati? explicatiile mi le amintesc dar mi-e rusine sa le redau asa cum ma pricep eu, era in orice caz ceva legat de nasterea sentimentului de vinovatie, etc. banuiesc ca la fel de intrezisa este si intrebarea iscoditoare a rudelor si prietenilor in legatura cu dragostea pentru frate. eu chiar nu inteleg rostul acestor intrebari si crede-ma ca desi bb 2 mai are ceva de stat la cald David e deja capiat de binevoitori (carora eu una le-as crapa capul, da nu vreau sa nasc la )care-l ciale cu : O sa-i dai jucarii? ( asta in conditiile in care la varsta asta posesia jucariilor e un subiect mai mult decat TABU), O sa-l iubesti? si alte rahaturi f´din astea.

quote:
Posted - 11/06/2006 : 23:36:33
--------------------------------------------------------------------------------
Uitati ce a pictat Maria azi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/detail?.dir=/8114&.dnm=c14ere2.jpg&.src=ph

Am ajutat-o doar la spalatul pensulei si la corpul fetitei rosii . In rest s-a descurcat singura. Sunt tare mandra de ea!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

No offence dar fie-ta deseneaza mai misto ca tine

Andra, multzam de intrebare, David face bine, in parc toata ziua cu gasca asta a lui de Alexandrii, Ioane si Victorasi. Sunt cam suparata ca programasem sa mergem la mare in Bulgaria, ma rog, adica sa mearga el cu Cornel, dar datorita pproblemelor mele cu sarcina Cornel a refuzat sa mai plece si acum ma simt vinovata ca privez copilul de o chestie care stiu ca-i place la nebunie. Trebuie sa gasesc o solutie sa trimit copilul la mare ca altfel mi se pune pe inima.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Mai dau si eu un semn de viata, ca lipsesc cam de multisor, si incep cu LA MULTI ANI! pentru sarbatoritii nostri de pana acum si sper ca macar de aici inainte sa fiu la zi cu urarile.

Vad ca s-a animat topicul nostru mai ales datorita gravidutelor si ma incearca asa o nostalgie ca incepe sa semene cu discutiile de acum trei ani, cand ne vaitam toate, care mai de care ...

Despre noi, ce sa va spun, i-am luat Mariucai bicicleta de-aia mare cu roti ajutatoare si n-o mai dam jos de pe ea, toata ziua ar merge numai cu bicicleta, biciclista lu' mama.
Sambata am fost in CORA de dimineata si am lasat copilul la "Casa Basmelor", cam cu teama, ca era prima oara, dar ea a fost nesperat de cuminte, iar noi am facut cumparaturile in liniste, fara sa alergam ca besmeticii printre rafturi dupa copil .
In rest, se inscrie in nota obisnuita de obraznicii si raspunsuri, i-am redus si desenele animate ca a inceput cu prostule si hai, caramba, asa ca acum vizionam Animal Planet si muzica si mai putin desene.

Azi dimineata am fost din nou la gradi sa ducem adeverintele de la serviciu, ca am aflat ca termenul limita e 15 iunie, apoi se considera copilu' neinscris, iar directoarea ne-a "felicitat" ca am inscris-o deja, ca la ce nebunie a fost , intelegeti voi...

Cam atat, pe masura ce mi-aduc aminte ce voiam sa va mai spun, mai scriu, ca acus am uitat.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Va multumesc fetelor pentru urari, dar se pare ca acum a trecut neispraviat asta de viroza digestiva si la cei mari... si eu si sotul meu ne vaietam care mai de care si ma gandesc cu groaza ce nasol s-a simtit Matei... ca e naspa rau!

Martta intreba de AMA( PUFULET)... e la mare cu fetele si sta pana duminica. Fetele sunt mai bine, iar dr. le-a recomandat sa mearga la mare.

Va pup ca s-a trezit Luca! PAAAAAAAA!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Stau cu frica in san sa nu ia si Luca, nasol cu fratii astia... parca nu ti-ar fi de ajuns unu bolnav!!! Am prins si cand erau amandoi deodata bolnavi... ufffffff, groaznic!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Romana_74 paine prajita, branzica, orez, morcovi salata, chestii din astea, ceai de menta, zaharina, sanatate multa !

Magdone felicitari pentru masina si pentru entuziasm si pentru curaj,
jos palaria !

Bibi ah ce-mi place ca esti determinata, o sa regret toata viata mea ca n-am schimbat dr. inainte de a naste, problema e ca trebuie sa schimbi si spitalul, ca sunt asa de lacomi si de disperati ca sunt in stare sa -si faca necazuri intre ei, daca cumva te duci la altul
si te refuza din start ca sa nu se supere colegu'. Auzi, mie imi vine sa nasc, vorba aia, dar nu, trebuie sa stau sa astept sa vina Madam sa nu piarda banii ! Bine ai facut cu spitalul asta, la pomul
laudat ... Apropos ii stiu si pe Moisa si pe Puia, de la niste cunostinte, am fost la consultatie, sunt ok, acum vreo 5, 6 ani, dar nu pot sa zic ca am fost pacienta lor. Cred ca pana la urma si pe mine tot spitalul m-a mahnit, da, si faptul ca practic nu au unde sa te consulte, nu exista un cabinet civilizat !

Crisa tot Astralu' de baza, ce bine ca ne- ai scris, ai grija cu viroza.

Cornelia super pozicile, te invit sa te lauzi mai des !

Va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor,

Stau sa crap. Mananc cu pofta (ca de obicei) si ma balonez, parca sunt vacuta scapata in iarba. Daca vedeti ce burta am, ziceti ca sunt in patru luni (spre cinci). Si ma doboara caldura. La unele femei nu se cunoaste multe luni ca sunt insarcinate. La mine se vede din prima clipa

Ieri am fost in parc cu Tudor si Bodo (sot plecat din zona). Am traversat frumos parcul, ne-am jucat, ne-am tolanit la o terasa si la intoarcere nu mai puteam ajunge la masina. Somn, foame, soare, obosela, trageam de Tudor care dormea pe el (si zicea "Nu mai plange mami, ca vin". Am stat pe bancute din 3 in 3 metri. Doamne, ziceai ca suntem in desert si mai avem sute de km pana la o oaza. Vai de capul nostru...

Maine ma duc la doftor. Am emotii.

Kehleyr, ca sa te simti si mai bine, afla ca fetita verisoarei mele e foarte bine. O mancacioasa, de zile mari. Abia astept sa o vad, insa e la Pitesti.

Cornelia, abia astept sa o vad pe Maria. Daca ma lasa doctorul, vin la Constanta la sfarsitul lunii.

Romana_74, sanatate la toata familia!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

He,he, ce activitate la burtici - ale mele (ianuarie-februare 2007) umplu cateva pagini pe zi. Ce vremuri!!!! Io oricum, nu va tradez...Sunteti prima mea dragoste .

Tocmai ce a plecat Dragos, prietenul lui Tudor, de la noi. Ce chiraiala, joaca, tipetete, plansete, rasete.... He, he, cum o fi sa ai non-stop asa ceva in casa???? Noroc ca a inventat Dumnezeu si somnul...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Magda sa stapanesti cu sanatate masina si sa te insotesca cu bine peste tot!V-am vazut pozele si sunteti asa de relaxati pe figuri de parca ati fi intr-o vacanta continua...Razvan arat bine si parca e mai matur sau mi se pare?!

Ma uit cu drag in urma la pagini si vad ca ele curg cu succes decand avem atatea gravidute... chiar ca va da pofta de scris! hai sa va propun ceva ... daca tot stau la casa ce spuneti daca am gasi un w/end in care sa ne vedem la mine cu tot cu copii...Puteti aduce niste jucarii si eu pe Flaviu(jucaria mea!)Acum iar plec la bacau dar poate peste 2 sapt. ce spuneti de idee?

Am sa pun poze noi cu Flaviu si daca aveti timp uitati-va sa vedeti un "luptator"! ia facut taticul lui o spada....

pupici pe burtici si la toti copilasii ...

Mergi la inceput