prepararea puiului
Buna,am si eu o intrebare:cum preparati aipioarele si pulpele de pui pt a fi crocante?
Raspunsuri
ancutzathree spune:
buna!
eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivit
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Karina spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
buna!
eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivit
Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat)
Karina
mama de copil de gradinita - azi prima zi
Carmen_Marieta spune:
buna, eu le pun in tava cu putin ulei si le las la foc mic pana sunt gata.... inainte de a le pune in tava le ung usor cu putin ulei, apoi cu boia(dulce sau iute) ...
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
dana p. spune:
Eu cand fac pulpe de pui la cuptor le ung cu putin mustar si pe puiul care-l pun pe sticla tot la fel il dau cu mustar.Se formeaza o crusta care este mai crocanta putin si se rumeneste frumos.
Dana
Poze
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Originally posted by ancutzathree
buna!
Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat)
Karina
mama de copil de gradinita - azi prima zi
da' ce-are folia de aluminiu si eu n-am aflat inca,e cumva si asta cancerigena?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

adriana_mihnea spune:
Ei, bravo dom'le!! Tu abia acum afli?? ![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by adriana_mihnea
Ei, bravo dom'le!! Tu abia acum afli??
Adriana siMihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
si ambalajele din folie de aluminiu nu au nimic?
scuze ptr off topik
anca @ alex.bb

Natasa spune:
Cica folia de aluminiu si caldura nu se impaca bine si ar fi cancerigena. Eu oricum n-o folosesc decit la imbracat aragazul, asa ca n-am grija asta, dar am mai citit pe forum!
akella spune:
Off topic: ce mai tura-vura! Gata cu foliile, condimentele la plic, cuptoarele cu microunde! Daca nu sunt sanatoase, ne putem oricand intoarce la plitele si sobele cu coceni de porumb sau curpeni de vie, la untdelemn, unt, untura, lapte care chiar a "vazut" vacutza, legume crescute in gradina, cu ingrasaminte naturale etc. Glumez si eu... ![]()