Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna!
Ma primiti si pe mine? Inca nu am fost la dr T, dar mi-am facut programare... tocmai pe 3 iulie... As fi vrut mai devreme, dar daca nu a mai avut liber... Daca stau sa ma gandesc, sunt doar 2 sapt, dar nu mai am rabdare...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Bine ai venit Felicia te primim cu drag spune ne despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

tutunarese dragi.
Amely, bafta mare in continuare.
Felicia, bine-ai venit. Lasa ca timpul trece repede si vei vedea ca acum se face 3 iulie si trebuie sa mergi la , dupa care sa vii sa ne povestesti si noua ce ai facut, ce ti-a zis etc.
bubulina, alexia, aurelia, claucia, Ioana, Laura, LauraSilk, miruna, silvana si toate cele pe care le-am omis, si .
mamidevladut, n-am uitat ca azi e joi si speram sa primim niste vesti minunate de la tine.Hai cu !
marair, madaluta, iriss27, marinar, aventura, mamici pe burtici.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele mele dragi, sa o felicitam pe Bubulina
SARCINA USOARA SI SA FII FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Da Felicia te primim! Programata esti ca si luata! In club bineinteles. Aici unde este clubul cretzofolitelor cu parul cretz dar si drept.
Fetelor am un chef de viata si de vorba si de ras ce n-am mai vazut. Dar nu stiu de ce. Poate petnru ca sunt o aspiranta optimista!!!
Mi-am cumparat aseara Ovamit pentru stimulare, si o sa iau in zilele 5-9 cum mi-a spus T. Asa ca dupa, in ziua 10 abia merg la monitorizare si sper la niste foliculi prietenosi si mari care sa-mi aduca ovulatia mult dorita si bebeul si mai mult dorit!!
Marinush, merg abia saptamana viitoare sau peste 2 la T la monitorizare. E abia ziua 3 azi. ce bine ca te simti mai bine te-am zarit pe un sb cum spuneai ca e mai bine un pic. Lasa icrele...
Laura tu cand faci monitorizare? Poate ne luam de manuta sa ne stimulam si sa ne monitorizam. :-)
Pup toate fetele iubite si abia astept sa aud vesti bune si optimiste de la voi. Ca eu sunt vesela. Si in ziua 3 o frumusete de CM cum nu am mai avut de mult. Numai ca un pic invitat...
Va pup pe toate fara exceptie!!!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi !

Am deschis calculatorul si am mai citit o veste minunata : BUBULINA1 noastra draga ESTE INSARCINATA !!!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FELICITARI, BUBULINA !!! Nu imi vine sa cred, este atat de minunat sa vezi cum rand pe rand, cate o colega de suferinta, ia drumul celeilalte listutze. ESTE O MINUNE ! Bubulina, sa ai o sarcina usoara, sanatos si sa te bucuri din plin de clipele acestea magice ! Imi inchipui ca fericita trebuie sa fii, si ce ai simtit cand ai vazut II-le magice.... Iti doresc sa fii o uta frumoasa si...sa nu ne uiti.

Eu am fost aseara la T, sunt foarte incantata : Z12 - E9,3, OD16 mm, OS12 mm. T mi-a spus sa prestez cu mult curaj si este incantat, ca totul arata foarte bine : uter curat, ovare fara chisturi, miometru omogen. Mi-a dat o doza de energie si optimism, pe care am indraznit sa o impartasesc cu voi, dragele mele. Urmatoarea vizita, maine, la ora 20:00.

Felicia - bine ai venit si ...sedere scurta, cum se spune. Dr. T este un om minunat si foarte deschis. Vei fi foarte incantata, asa cum am fost si eu.

Alexia, Amely, Aurelia, Claucia, Ioana, Alina, Lauravoinicu, Silvana, Miruna si draga Kitty - sper ca sunteti bine si astept vesti si de la voi - ici multi si apasati
Mamidevladut - este joi, asteptam confirmarea unei alte vesti minunate

Marinar ma bucur ca esti mai bine si speram sa te simti in continuare si mai bine ici pt tine si puiutul tau.

Pentru toate fetele o zi frumoasa,

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata tuturor! Asa cum poate ati aflat deja, SUNT INSARCINATA!!!
Ieri am avut confirmarea la testul de sange si mi-a iesit 176, ma incadrez la saptamana 4-5. Dar nu o sa scapati prea curand de mine, voi ramana in continuare pacienta gravidutza a dr. Tutunaru.
Va doresc din suflet tuturor sa reusiti!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

vai ce placere sa treci o tutunareasa pe lista de gravidutze.
Felicitari inca o data bubulina!!!

Bine ai venit Felicia, sper ca T sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.

Draga nea Claudia... le-as lasa eu (icrele) dar nu prea le lasa bebe. E bine totusi ca-i plac fructele, legumele (in special rosiile) si lactatele.

Azi ma simt mult mai bine, si daca la inceput mi-am facut griji , fetele de la mamici m-au asigurat ca este normal. O sa oscileze zilele in care o sa-mi fie bine cu cele in care o sa-mi fie rau.
Nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o saptamana de cand stiu ca am un bebe in burtik.
Clau eu merg pe 23 la T ca sa-l vedem iar pe bebe, poate te heama si pe tine atunci. Oricum sper din suflet sa dea roade tratamentul.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Laura: multa bafta si sa iti ajute D-zeu. stiu k incepe o perioada f impotranta pt tine, dar tu nu ii da asa mare importanta. comporta-te normal, nu te stresa , nu te gandi, roaga-te la d-zeu si totul va fi bine.Oricum vad k vestile bune sa tin lant aici la tutunarese. o sa fie bine!

Madalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Marina, si eu tot pe 23 merg sa-l vad pe bb!!! Dar eu voi ajunge seara, dupa program, desi asistenta mi-a zis ca doar la 3 e mai liber!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput