tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 7
cgaby spune:
alexandra- nu vreau sa te dezamagesc, dar preturile sunt mai mari, eventual gasesti confort 2 sau 3 la banii astia!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Stiu, gaby, am vazut pe net. Oricum sper sa nu mai fie nevoie...Am gasit alta solutie...
26+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
alexandra - e bine ca ai gasit!
ce vreme frumoasa...se vede...ca nu prea mai e nimeni pe forum.
si mai am 2 saptamani si plec in concediu.... abia astept!
acum numai la asta ma gandesc!![]()
pupici tuturor si sanatate.
anangel_lexi spune:
Neata tuturor!
Eu am fost ieri la o nunta asa ca acum sunt chiauna. Noroc ca mi-am luat o zi libera...
26+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
neatza! nu v-ati trezit???? ce se intampla cu voi? sunteti cam scumpe la scris!![]()
pupici.
Madamsadamy spune:
Buna ziua, eu nu am avut net vreo doua zile stiti si voi cum e. Poti sa n-ai apa, lumina dat sa nu ai net ........e dezastru.
Am fost sambata in padure dupa ce am impartit vase de mosi si am stat pana mai tarziu , asa ca acum am o tuse de innebunesc. Ca am stat tarziu nu a fost o problema, dar cand ne-au adus prietenii acasa(mergem cu masina lor la padure, ca a noastra e mai joasa si la drumuri denivelate atinge)baietii ai avut chef de inca o bere asa ca am dat scaunele jos din masina si au mai luat o bere de la chiosc si au baut pe trotoar pe scaunele
![]()
![]()
. Si uite asa am intrat in casa pe la orele 23 moarta de frig iar acum bat toba.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ruxandra_sb spune:
Aparui si eu.
De azi m-am intors la job si deja sunt moarta de somn si m-as intinde pe mocheta de pe jos...
Ca tot vorbiti (Gaby
) de vacante ... noi ne-am anulat vacanta anul acesta. Si trebuiau sa fie acu la sfarsitul lui iunie 2 sapt la mare, la soare, ...
Asta e, bebe sa fie bine. Daca ne-om simti in stare o sa ne repezim mai incolo, in vara, cateva zile pan la mare, la soare,..
Madamasamy, chef de chef.![]()
Lexi, si noi fuseram sambata la o nunta. Dar eu numai am stat pe scaun si am mancat ... si bateam ritmul cu piciorul... si era muzica tare buna.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
cgaby spune:
lasa ruxandra ca merita efortul!![]()
si eu sambata am nunta de "fitze". nu prea am nici un chef, dar ce sa fac? trebuie sa merg!![]()
madamsadamy - sanatate si pupici.
andreea_tx spune:
salutare si de la mine.
si eu ma tinui de chefuri.ieri fusei la un mot.
astazi am tinut copilu acasa ca iar a racit.offff.....offffff.
mai merge doar joi la serbare si gata pe anu asta cu gradi.
Alexandra cam cand preconizezi sa iei sterilizatorul? asa ca o idee.
Danelutza spune:
... am intrat sa va zic noapte buna si sa salvez onoarea taurilor, ca eram pe pagina trei ![]()
Iote asha daca intru rar, macar sa fac ceva folositor
Poze cu ingerasul lui mami,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre