Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
Exact, cum am putut sa uit de Tumpi. M-am intalnit cu ea in Carrefour si tare bine arata.
Lasa Anis, ca vin in tara cu Rayan si poate mai dam de o petrecere. Imi pare rau dar tu nu o sa ai voie sampanie, dar noi ne sacrficam, asa e fetele?
Crinuta si
Rayan
Tmihaela spune:
Hello,hello ce atmosfera schimbatoare pe aici,ca si timpul de afara.Se pare ca a mai aparut lume noua pe aici,Martha pe care o pupic pe burtic,vad ca si Sorinuta si Laurici au inceput sa scrie.Gogosarel sper ca tu te simti ceva mai bine,ai grija de tine.Eu nu sunt chiar asa de vehe pe aici si sincer nici foarte activa.Motivul este ca am foarte mult de lucru si am o perioada mai agitata pe la birou,dar va citesc destul de des din umbra nu am fost la nici o intilnire de-a aspirantelorb deci nu va cunosc face to face darimi sunteti toate dragi.Anis,Dodo felicitari sa aveti parte de sarcina usoara si dusa cu bine pina la capat.Si tu Martha ai grija de burtic.
ici la toate si pe burtici
Mihaela
asi spune:
Nici nu ne-am reunit bine si iata prima gravidutza si prima cearta.
Sa mai zica cineva ca ne-am schimbat naravul
.
Si inca ceva ca pe vremuri -se pune de o intalnire.Daca o puneti in 29 iunie vin si eu( asta cu conditie sa ma primiti
).
Aime 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
valentinag spune:
Aime
Crinuta,nu i-am trimis pm lui Adar,o sa o fac!
Cu parere de rau va spun ca imi aduc aminte acum mai bine si alte motive pentru care nu am mai postat!Eu iau o pauza,va doresc tot binele din lume,care aveti bb sa va traiasca,care ii aveti in burtici sa va bucurati de ei!
Numai bine!
"La vita e bella"
poze
lauricipani spune:
Vale, eu te cunosc destul de bine si doresc ca sa-mi acorzi 3 secunde din viata ta ca sa citesti ce scriu: esti o femeie inteligenta, cu bun simt, educata, cu simtz practic si al umorului!!!
Eu nu ma dezic de tine nici daka KRAP!
MOTIVELE NU TREBUIE SA LE COMENTAM DAR POATE CA TE SENSIBILIZEZI DACA STI CA FARA ASPIRANTELE VECHI DC-UL ESTE ...CAM GOL...
Te pup mullllt de tot!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Tmihaela spune:
Laurici ai pus punctul pe iii,ca intotdeauna esti o dulceata de fata si vrei sa impaci pe toata lumea.Vale nu lasa ca o mica disputa intre fete sa te fac sa dispari iar.Daca dispari promit ca ma sa te bat la cap pe ym pina te saturi de mine.
Mihaela
lauricipani spune:
Tmihaela![]()
![]()
mersik! dar tu ma cam intreci, esti foarte sugubeatza in ultimul timp!![]()
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
MADYN spune:
Lauriciule, eu de ce nu pot sa te vaz in poze?
RalucaN si eu am messengerul restrictionat la servici, dar tot reusesc sa intru. Daca vrei iti zic cum
.
Mey fetele dar n-ati scris cam de multicel p-aici? Anca Wish ne-ai sedus si ne-ai abandonat?!

30+
meu drag
Bebelica
RalucaN spune:
Ia zi tu Madynutzo ca m-ai facut curioasa. daca e vorba de mibo, nu merge nici asa, ca s-au desteptat baietii.
Vale, eu pe talica te-am iubit din prima clipa de cand te-am vazut (la terasa aia de langa Trafalgar, remember?). Si de multe ori ti-am cautat posturile de pe forum pt. simplul fapt ce ma faceau sa ma simt bine. Esti plina de bunavoie si optimism indiferent de situatie. Plizzzzzzzzzz nu pleca 

Fetele daca o puneti de o intalneala as veni si eu. Nu promit , dar fac tot posibilul. Stabiliti voi ce si cum si va anunt daca voi putea veni.
Pupi
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga