Prichindei martie - aprilie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc frumos, fetelor, pentru raspunuri.
Din pacate Ema are febra de azi dimineata (oscileaza intre 37.5 si 38.3) in ureche, are scaune dese (4 pana acum; ea face de regula 1), apos si urat mirositor... Exact ca atunci cand a avut enterocolita. Combinat cu eruptia de masele, va dati seama cat e de suparatica fata mea! E pr Humana HN, mucilagiu de orez & morcov fiert, mere coapte, ceai de menta, Smecta + calgelul la maselutze. E vioaie si mananca, dar o obeoseste febra si are o moaca trista...
Hai ca m-am descarcat. Ma duc sa o pazesc, ca crea doar cu mama.
Pup si multa sanatate!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Anca Micaela multa sanatate Emei!Si sa scapati repede-repede de febra!Offff...e la regim, saracutza!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

nino, iti ramasesem datoare de aseara cu multi
teo, pai daca Antonia papa cascaval, painica, sunca si branza bucatele, nu e bine? Si Daria mai are chestii pe care le mai scapa din gurita ca o depaseste chinul de a le mesteca dar e atat de perseverenta in a lua cu manuta ce-i pica si a incerca sa indese in gurita, incat reuseste in cele din urma. Iar cu carnita de vitel (desi e mereu frageda) avem probleme si trebuie mereu sa o blenduiesc, asa ca prefer sa-i gatesc mai mult perisoare sau piftele pe gratar.
betilina, bine ai revenit! Din cate imi amintesc eu, sper sa nu gresesc, tu ai fost cea care ai pus "bazele" topicului nostru. Te mai asteptam sa ne mai zici despre voi si asteptam si poze.
ellinia, Daria se trezeste definitiv la 9,30-10, in zilele ei bune, ca azi, spre exemplu, a fost in picioare la 7,45. Oricum, ea papa laptic pe la 6-7, doarme la loc (vorbesc de programul standard, ca azi am avut parte de o exceptie) si cand face ochisori la 9-10 (uneori si 11) papa masa de dimineata. Eu zic sa nu il stresezi pe de-acum pe Stef, isi va forma cu siguranta programul in functie de cel de la cresa , doar la inceput va fi ceva mai greu (ca orice schimbare, dealtfel).
danuta, si Daria papa capsuni cu mare placere. Chiar am fost surprinsa ca le-a acceptat de la prima incercare si papa cate 3-4 cu mare pofta. Probabil ca Mihai nu e incantat de gust. Sanatate multa si bravo pentru abilitati!
anca micaela, imi pare rau sa aud ca sunteti iar la regim. frumoasei si refacere grabnica!
adseana, ati cumparat scaunul? Sorry ca tot intreb, dar eu nu m-am hotarat inca.

Si noi am facut vaccinul astazi si speram sa ne ocoleasca febra. Daria are 1 an si aproape 2 luni... no comment... Abia azi ne-au chemat.
Astazi am papat caise, in premiera, si ne-au placut
Suntem ok, numai ca mai mult in casa am stat, a batut un vant ce mi-ar fi luat fata pe sus daca o lasam singurica.
multi si o noapte linistita!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am revenit si noi,si gratie urarilor voastre sincere pentru care va multumesc,a fost excelent.vreme buna,conditii exceptionale,statiunea extreeeem de curata,contrar asteptarilor mele iar Alex....surprinzator de cuminte si ordonat,turistul mamei,turist.Totul era nou si incantator pentru el,dar la randul sau i-a incantat pe toti,turisti,colegii mamei,personalul hotelului si restaurantelor unde am mancat,vanzatorii de la boutique-uri...il alergau toti sa-l ciupeasca de falcute sau pulpite,spre disperarea gheonoaieiA papat foarte bine si la orele obisnuite,din borcanele,plus suplimente la mesele noastre din categoriile de alimente permise.A dormit obisnuit,nici mai putin,nici mai mult,dar fara fite,chit ca in prima seara l-a distrat fantastic faptul ca dormim toti 3 in aceeasi camera;curajosul mamei,obisnuit de mititel singur,cand i-am zis ca e ora de nani,ca"uite,si tata face nani",l-a pufnit rasul spre deliciul nostru,asa ca am mai intarziat putin ora de culcare din cauza hohotelor triple de rasCand ne-am intors,am avut un nod in gat cand ne-a spus vamesul roman ca unui coleg stomatolog,care a participat la acelasi congres,i-au furat aseara Audi-ul A6 din parcarea pazita a hotelului;bulgarii ce stiu,aia fac!Pacat,ca statiunea e mult peste Mamaia ca si conditii de cazare...
Acasa n-am apucat sa va citesc,in casa e haos,bagaje partial desfacute,caci poimaine plecam la Brasov,maine am cabinet[desi e sarbatoare,eu una nu m-as chiureta de sarbatoare mare,dar fiecare dupa legea lui],asa ca ne mai convorbim.Sanatate prichindeilor piscati de boli si sa le treaca repede!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ellinia deci si voi ati avut experienta in parc;eu sincer imi doresc sa nu se mai repete!
Danuta iti spun doar atat:felicitari pt.progrese!
Ligia sper sa aveti o noapte linistita!
Adseana ce faceti voi cand e timp urat afara?Parca la noi nu se mai termina ploile!
Gegea iti doresc o noapte fara peripetii si fara febra!
Betilina ma bucur ca ai revenit printre noi!Te mai asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita bine ai revenit!Te felicit pt.ca samuraiul tau este un adevarat excursionist;nu stiu daca Antonia ar face la fel!Ce vreme ati prins?Am citit eu bine ca iar plecati la Brasov?Mai dar tu o tii intr-o continua vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Buna seara, fetelor!

Multumesc mult pentru incurajari: ninocikap, teodora, gegea, ligia si crengutalil!!

In ce priveste medicamentele, si eu am stat putin in cumpana daca sunt sau nu necesare, dar am zis sa incerc, totusi, o luna si sa vedem rezultatele...In plus avem incredere in dr.asta neurolog, ne-a fost recomandat de o cunostinta comuna (un medic pediatru), are 25 de ani de experienta in tratarea copiilor...Mi s-apartu ok - de treaba si destept. Sigur ca ma pot insela, dar mi-a placut ce mi-a zis: ca el nu recomanda medicamnete pe care nu le-ar da si fetei lui si ca nu face parte din categoria doctorilor care "umfla" diagnosticul ca sa impresioneze lumea si sa recheme parintii si copiii la control de 2-3 ori, ca sa ia bani mai multi de la Casa de Asigurari de Sanatate.

In fine, sper sa nu gresesc ca ii urmez sfatul! Dozele sunt mici: Tonotil e o jumatate de sticuluta o data la 3 zile, iar Tanakan 0,5 ml pe zi...

Mi se pare (s-ar putea sa fi autosugestie) ca deja incepe sa mearga putintele mai bine si a inceput sa se ridice singura in picioruse(citeodata) fara sa se sprijine! Se uita la mine si ride, ca ma vede fericita si ca o aplaud si peste citeva minute incearca din nou!

Andira iti doresc ca ultimele saptamini de sarcina sa fie suportabile, sa ai nastere usoara si o bebita sanatoasa!!! Andrada a venit pe lume cu 2 sapt. si jumatate mai repede decit era prevazut si a avut dar 2,5 kg, ceea ce a facut ca nasterea sa fie mai usoara pentru mine, sincera sa fiu. Ea s-a dezvoltat apoi ok, a avut Apgar 10 la nastere, deci n-au fost probleme chiar daca a fost asa micuta...

Ligia, sorry ca sunteti bolnaviori, cu febra, durere, plinsete...Sa speram ca maine veti fi mai bine! Andradei nu i-a facut niciodata pina acum vaccin in fundulet, doar in piciorus si o data , antivaricela, in minuta. Ultima data, la 1 an, i s-a umflat si ei piciorusul, desi i-am pus comprese cu apa rece, si i-a trecut doar dupa vreo 3-4 zile umflatura, dar ea saraca nu plingea, nu zicea nimic. I-am pus rosie pe locul respectiv, la sfatul asistentei.

Anca Micaela, imi pare rau sa aud ca sunteti asa bolnavioare, sa speram ca nu vor fi probleme mari! Multa sanatate va doresc!

Sanatate si o zi frumoasa maine va doresc, ca azi a fost cu vant puternic si nu am putut sta prea mult afara! Pupici.

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,multumesc pentru mesaj,acum abia am vazut ca mai e o fereastra la bara,caci sotul meu cautase ceva si ramasese site-ul respectiv deschis...
Teodora,multumesc pentru felicitari,sunt sigura ca si Antonia ar face fata daca i-ai da prilejul;cat despre vacanta,am avut un an greu,cu multe reusite,dar si provocari extreme si schimbarea totala a stilului de viata,asa ca atata premiu,cateva zile amarate de vacanta,meritam si noi,nu?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Astazi am ochit de la serviciu mesajul Andirei si acum mi-am adus aminte, asa ca uite reteta de prajitura cu visine:
Aluat: 7 galbenusuri + 7 linguri de zahar + 1 pachet de margarina + 1 praf de copt stins cu suc de lamaie + 10 linguri faina. Se aseaza cu mana uda in tava (unsa in prealabil cu ulei sau margarina si tapetata cu faina). Se pune la cuptor pana se coace putin, fara sa se si rumeneasca. Pe urmarite si vazute, nu stiu sa-ti dau timpi si temperaturi. E reteta veche Separat: albusurile batute spuma + 11 linguri zahar + visine (fara samburi fireste). Se toarna peste aluatul copt superficial si se pune din nou la cuptor pana se coace si spuma, devine usor aramie. Se consuma rece, dupa ce sta la frigider ii apar niste broboane de suc de visina peste spuma, arata foarte bine si e delicioasa. In loc de visine se pot folosi caise taiate cubulete. Cantitatile sunt pentru o tava de cuptor clasica. Pofta buna! si multi Andira! Sa nasti usor inca o fetita minunata!

Pisicuta si Cenia v-am admirat voiniceii in poze. Matei, un scump mititel (pe care nu stiu cum de l-am ratat pana acum!) Felicitari pentru mers! si David - pregatindu-se pentru Formula 1. sa-i treaca cucuiul!

Mamacita sper ca aveti o minivacanta minunata!

Betilina, Ellinia bine ati revenit la Prichindei!

Anca Micaela -ici micutei, tin pumnii sa-i treaca repede si sa-i iasa maselutele usor! Ioanei abia i-a iesit dintele numarul 5 ...

Ligia Pupam Raducul sa revina intr-o forma mai buna! Si Ioana e inca mucoasa, dar sunt semne ca e pe terminate.

Crangutalil si Ioana are asemenea bubite rosii in zona gatului si chiar pe cat, pe lateral. Sunt de la transpiratie, se irita pielea. Solutia e sa-i imbracam mai leger ca sa transpire mai putin. Dispar de la sine in lipsa transpiratiei.

Simonela eu nu i-as da copilului medicamete pentru ca nu merge singura la varsta asta. Nu cred ca e necesar. Mai ales ca ambii medici ti-au confirmat ca e absolut in regula. Mai ai putina rabdare si o sa mearga cu siguranta. Mai sunt o gramada de cazuri.

Despre mancat, Ioana a inceput sa manance carne in fiecare zi si de doua ori pe saptamana cate un ou intreg la masa de dimineata. Fiert tare si amestecat cu putin lapte. Ii place la nebunie sa pape fructe bucatele si bucatzoaie , mai nou piersica, pepene rosu si chiar capsuni deja de doua ori fara urmari neplacute.

Am vazut ca a reaparut discutia despre incaltat piticii. Pai eu v-am zis de vreo doua ori cam tot ce scrie in articolele alea, dar in momentul in care diversi pediatrii v-au recomandat exact pe dos (adica sa incaltati copii in casa, sa aiba doar incaltari cu taloneta) am zis ca e cazul sa-mi pastrez opiniile pentru mine si copii mei, in fond cine sunt eu sa ma credeti in detrimentul pediatrilor?!

multi tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Cat am insirat eu ditamai foiletonul vad ca au mai scris o gramada de mamici...

Bine ati revenit Mamacita! Si vacanta placuta la Brasov!

CatXo Ce-ti fac minunile? Mai scrie-ne cateva randuri cand reusesti

Elibui Nu ne dai nici o veste?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput