Bebei de Martie - Aprilie (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Dea acum o saptamana , pt cateva zile si a mea puica tipa in somn de se auzea in juma' de cartier....noipatea tipa in somn si isi continua somnul, iar ziua tipa si dadea in plans scurt si daca o mangaiam pe burtica si nu ziceam nimic adormea instantaneu la loc....drept care ca o mama disperata am insfacat cupilu' si la-m prezentat la doctor...la aia zurlie care nu stie de capul ei...va povestesc eu mai incolo....si l-a verificat pe toate partile...rezultaat: cupila arata de la excelent in sus, dai cu elogiile la adresa ei ... da' nu stie fumeia de la ce mama ei tipa in somn....drept care m-a pus sa ii aiu temperatura fetii de doua ori pe zi ca nu cumva tipetele sa anunte ceva, o boala care sa se manifeste mai traziu....fata ioc temperatura, ioc tipat in somn....mi-am intrebat alte surse de info: poate tipa de dureri scurte de burta ...

poze mumoase cu noi - avem si noutati

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Micaaslsa exact cate bordeie atatea obiceie....mie mi-a zis, din contra, ca nu cumva sa ii dau ceai ca nu ia in greutate
....si abia abia, cand au inceput problemele cu constipatia mi-a dat voie sa ii dau cate 2-3 linguritze pe zi....daca ar sti ea ca fata mea de mult ii tragea la masea cu ceai...sa las fata deshidratata???? iar lapticul lasa-l la frigider sau congelator pt zile negre...cand nu poti fi acasa din varii motive si tre sa pape puia ta ceva...
Mamelor din lumea - ntreaga, eu va dau un singur sfat (pt cele care circula cu RTB prin Bucuresti vor recunoaste repertoriul aurolac)....MERGETI PE " MANA" INSTINCTULUI VOSTRU....E CEL MAI BUN

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

Micaaslsa exact cate bordeie atatea obiceie....mie mi-a zis, din contra, ca nu cumva sa ii dau ceai ca nu ia in greutate
....si abia abia, cand au inceput problemele cu constipatia mi-a dat voie sa ii dau cate 2-3 linguritze pe zi....daca ar sti ea ca fata mea de mult ii tragea la masea cu ceai...sa las fata deshidratata???? iar lapticul lasa-l la frigider sau congelator pt zile negre...cand nu poti fi acasa din varii motive si tre sa pape puia ta ceva...
Mamelor din lumea - ntreaga, eu va dau un singur sfat (pt cele care circula cu RTB prin Bucuresti vor recunoaste repertoriul aurolac)....MERGETI PE " MANA" INSTINCTULUI VOSTRU....E CEL MAI BUN

hahahahahahaha

da, si eu ii dau ceai la titza, intre mese si nu isi pierde foamea...nu bea mult, dar ii face bine si nu are crampe...si ce ramane, beau eu

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Dea, Catrinutza si Teodora tipa in somn, de fapt e un plans mai diferit, eu si sotul zicem ca "vin monstruletii" si se cearta cu ei. Eu zic ca nu au nimic copii, doar viseaza urat. Atunci cand plange asa, punem mana pe ea, pe burtica, capsor si ii trece, apoi adoarme la loc.

Fetelor, Teo a mea la cantarul de ieri avea 6170 grame la nici 2 luni jumatate si cam 63-64 cm lungime. Nu pare grasa, mai mult indesata.Sa vedeti cum am gasit-o sambata in patut : intoarsa la 180 grade, adica am culcat-o cu capsorul la un capat al patului si am gasit-o cu capul la celalalt capat al patutului. De atunci in fiecare zi o gasesc asa cand se trezeste, aproape dupa fiecare somn. La 90 de grade, de-a curmezisul patului se intorcea de vreo saptamana...ce ma fac cu ea ?. La fel ca Mia lui Dea vrea sa stea numai la verticala , sta asa batoasa cand mergem prin casa...cu capul si spatele drept si atenta la tot ce vede. Gangurim nevoie mare si radem cand o vedem pe mami (la tati nu prea, deocamdata).
Aida si Teodora se trezea la 3-4 dimineata si pana pe la 6 era maraita (tati tot minz ii zice, cand face asa, e chiar ca un nechezat :-)), insa de vreo saptamana se trezeste la 5 dimineata, papa si se mai trezeste pe 8 si ceva. Alexandra e un pic mai mica, dar cu timpul o sa doarma si ea mai mult, pentru ca o sa pape mai mult la o masa.
Olgutta si noi am avut bubite rosii pe fata si gat, dar ne-au trecut cu Bephanten, erau de la caldura. Pupici sa-i treaca Mihaelei
Micaalsa si eu zic sa o lasi in pace pe doctora ta si sa-i dai puiului sa pape in continuare tzitzi, de cate ori cere, mai ales ca nu are nici 3 luni.Si eu o sa astept cu diversificarea pana la 6 luni.Doar daca nu as mai avea lapte as incepe mai devreme.Pupici Iuliei
Adibal, bine ai revenit ! Mei, dar ce "la tara" e asta cu cablu TV si internet ? Ma bucur ca va simtiti bine si ca acum poti sa ne mai scrii. Pup fetele frumoase (toate 4 !)
Tina, pe unde esti ? Ne e dor de tine si de David !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

fetelor haideti sa va spun de ce e dusa fumeia care vede de Mairuca (a se citi doctora pediatra).Acum o luna, cand fata avea 2 luni, zice ea ca fata mea are parametri unui copil de trei luni (sesizati ca am invatat sa numar???)...drept care zice ea catre mine: Incepeti sa intoduceti incet-incet Milumil II...eu ca o pacienta cumite ce sunt, imi anunt sotul sa achizitioneze minunata cutie galbena cu praful alb miraculos...si ne apucam sa citim si noi pe cutie: Atentie!!!! a nu se da inainte de 4 luni!!! si fata avea doar 2 luni....
Bun...hotarasc: nu vede laptele ala decat peste o luna...acum hotarasc iar dupa 4 luni si cu asta basta....Dar faza de miloane a fost cand m-am dus cu Mariuca la control si ii zic cucoanei: stiti ca mi-ati zis asa si asa, dar mi-a fost teama cand am citit pe cutie si nu am inceput...la care ea razand imi zice: da, e prea devreme, sa mai asteptam...
Fetelor ori eu sunt tampita ori femeia asta tre sa iasa mai repede la pensie pana nu baga vreun copil in spital...daca incepeam sa ii introduc laptele si patea cine stie ce???

Si mi-a zis ca de la 3 luni si 3 saptamani (imi venea sa o intreb: fix, nici o zi in plus sau in minus?)sa incepem cu suculete de morcovete....de asta cred ca aveam noi asa multi morcovi inainte de nastere....si dupa o sapt cu supica strecurata de legume....dar asa cum mai scapa asistenta cate o vorba inteleapta: daca cei alimentati la san pot astepta pana la 6 luni, astilalti de ce nu????? drept care ne mai gandim, mai analizam, ne mai informam, desi majoritatea info sustin amanarea momentului pana la 6 luni cand tubul digestiv e mult mai matur pentru a digera si altceva decat laptic
Acum mai astept si eu sa vedem cum mergem mai departe.....

Mergi la inceput

Mihaser la Onesti probabil o sa mergem in iulie, ca tot nu e convins tati ca Teo e suficient de mare sa calatoreasca vreo 3 ore si ceva cu masina. Oricum, spre sfarsitul lui august, daca nu mai devreme o sa mergem la mare, pe litoralul nostru anul acesta si de la anul in tari straine.Pupici !
Andreea G cum a fost la petrecere? Ce mai face Thea? Asteptam poze cu fete frumoase ca de obicei

Mergi la inceput

Mari78, sigur vorbesti de fata ta si nu de a mea??...ca si a mea numai la verticala, ii dau un deget si se ridica in fund, face tumba pe o parte si se "plimba" prin pat de numa-numa...si rade la toata lumea ca o alinatat ce e...adica la mami , la tati, la doi bunici si la vreo 4 unchi si matusi pupe mama pe ea de Mariuca razareatza...

Si pedalam, si pedalam...pana in China si-napoi...

Si nu e vorba de maraiala...asa facea pana pe la 1 1/2 - 2 luni, cand ziceam ca avem menajerie in loc de copil... dar acum e un tipat scurt si tare ca si cum ar intepa-o ceva , ar speria-o...si de vise urate mi se pare prea devreme pt ca ea nu are formate concepte...sunt doar imagini carora nu le da nici un sens, nu au amintiri decat incepand de la 4 ani...asa ca ...eu cred ca e tot burti de vina, vreo crampa ceva...

aaaa....de la doctora citire: daca nu e nci un semn de boala la copil poate e de la ceva ce am mancat eu....drept care mi-a zis sa nu mai manac capsuni ca poate de la alea...eu stiu ca poate face alergie de la ele, dar nu sa tipe...sau poate tipa ca vrea mai multe

Mergi la inceput

Catrinutza.Eu cred ca vrea mai multe ! Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici,
Am deschis capitolul 7.

Va rog frumos sa postati AICI.

Revin mai pe seara cu scrisul.

fetele

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput