Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Eu sunt mai noua pe acest forum, am scris doar cateva mesaje, dar de fiecare data fetele mi-au raspuns promt si m-au incurajat.Asta imi place la acet forum, ca simti ca nu esti singur, ca poti sa-ti destainui tot ce ai pe suflet!
Am fost f. suparata dupa a 2-a IA (am facut una fara stimulare si una cu stimulare - Z12 4 foliculi de 20 mmm), mai ales ca in z25 am facut un test si mi-a iesit si o a doua liniuta palida si mi-am facut sperante, bineinteles, iar in Z28 mi-am facut un nou test - negativsi poeste o ora mi-a venit CM
Alaturi de voi mi-am regasit speranta ca poate voi avea intr-o zi un
Am si eu o intrebare la voi - daca puteti sa-mi spuneti si mie ce este exact endometrul, pt. ca mie dr. nu mi-a zis nimic de asa ceva, deci n-am idee daca in urma stimularii am avut endometru bun sau nu.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Ioana,

Endometrul este mucoasa care captuseste uterul si care se elimina cu fiecare ciclu menstrual. In cazul unei sarcini, embrionul se 'prinde' de endometru, deci el trebuie sa aiba o anumita grosime pt a facilita aceast lucru. De aceea la monitorizare se masoara si grosimea endometrului, in cazul in care acesta e prea subtire, se poate face tratament pentru aducerea lui la grosime propice pt o eventuala sarcina. La ovulatie, acesta ar trebui sa aiba minim 8mm.
Sper ca n-am spus balarii

bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Arina, prolactina e secretata de hipofiza, si e in cantitati mai mari atunci cand femeia alapteaza.Prolactina poate creste atunci cand este stresata, cand iei anumite pastile sau cand e ceva in neregula cu hipofiza.
Din cate am mai citit si eu, prolactina marita poate afecta sansele de a ramane insarcinata si trebuie urmarita si pe parcursul sarcinii sa nu creasca .
Si eu am prolactina marita , dubla fata de limita max. , am fost la endocrinolog, care mi-a dat sa fac un RMN,hipofiza a iesit ok si acum urmeaza sa refac analiza sa vedem prolactina la ce nivel se mai afla.In paralel am urmat si un tratament homeopat de scadere a prolactinei.O sa vad ce a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Iepurila, mica-mica, va multumesc pentru raspuns Si eu am inteles ca e foarte sensibila la stress. Oi fi fost stressata, cine stie?? - eu fiind stressata din fire, nici nu-mi mai dau seama cand sunt stressata si cand nu Oricum, luna viitoare vreau sa o repet impreuna cu analizele hormonale. Luna trecuta am fost la Bucuresti la Anca Simionescu (incercam si noi de vreo 2 ani si ceva pt un bebe si nimic pana acum) si mi-a zis ca nu am probleme cu prolactina (!!!) ca nu am secretie in sani plus ca i-am zis ca ovulez si am ciclul regulat. Eu am facut analiza asta de la mine putere pt ca ma dor sanii inainte de ciclu, si din ce-am citit m-am gandit ca prolactina marita ar fi o cauza.

O sa trebuiasca sa ajung si la un medic daca imi va iesi tot marita la urmatoarea analiza.

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata fetele,

Mi-am facut de dimineata Pregnylul, pt marea zi de maine, sper sa faca cioc intre ele.
Amely, mi-a placut ce ai scris despre acea fata, cumplit. Ai dreptate, oricum ar fi necazurile pe la fiecare dintre noi, sa fim bucuroase ca nu avem mai rau, ceva ce nu se poate trata, fara speranta.
In ce priveste cunoscutii din jurul nostru, care nu recunosc ca ar face ceva pt o sarcina, dar ne-ar judeca imediat pe noi cele ce recunoastem cu ce ne confruntam, mi-am adus aminte de un amic care ne-a anuntat ca va fi tata. Stupoare printre noi, deoarece desi este tanar, are 29 ani, este alcoolic de multi ani, foarte gras, 140kg, nu face pic de miscare, inima a inceput sa-l intepe, ficatul nu mai este pe unde l-a lasat DD, ce mai, e vraiste, acum un an ne spunea ca nici nu si-l mai vede …
Ei, si acum cu toata vodka in el si a reusit. Si iubitul meu il asculta, tragea la masea niste branca cu sirop de telina, si avea fetelor aceeasi expresie pe care o vaem si noi cand ne uitam la gravidute. Melancolie si durere, se uita in paharul lui si cred ca se gandea ce sa mai adauge acolo numai sa fie si el.
Bineinteles ca a fost o placere sa discutam cu el : stia absolut tot despre dozari hormonale, valori, spermograma, isi facuse bine de tot lectiile. Mai ales pt un barbat! Dar chiar si el la sfarsit n-a vrut sa recunoasca ca isi dorea de mult, cica s-a intamplat asa, din senin!

Bubuleano, sa dea DD sa fie luna aceasta pe potriveala, macar prin simpatie, asa ca sa ne unim fortele!
Gabiu, ce simpatica esti, auzi, productie super! Hihihi ! sa dea DD la toata lumea bune si frumoase si destepte!
Katthy, consider un mare noroc ca exista acest forum si fetele care scriu dandu-i viata, pot vorbi aici despre orice, vorbareata cum sunt, mi-ar fi fost tare greu altfel.

va pup pe toate,

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Arina21, multumesc pt. raspuns.Cred ca la urmatorul echo intravaginal o sa o intreb pe dr. si de grosimea endometrului. Banuiesc ca e OK, daca nu mi-a zis nimic pana acum, dar totusi o sa intreb.
Sheritra, multa bafta maine! Iti tin pumnii!
Pa, fetelor, va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna fetelor!
Tabitha, Bine ai revenit! Cum mai stai cu temperatura? O mai iei?
Eu am cam renuntat... de fapt am cam renuntat la tot, mai putin la ... sunt in cautare de dr bun, inca nu m-am hotarat spre care sa ma indrept...
Amely, si eu intru mai rar, din lipsa de timp si de noutati.
Sherita, super valorile! Tin pumnii sa fie cu ochisori, macar unul!
Mishulina,Liana, Bubuleana, Lachi, Oana, ....si toate endometristele:

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Salutari suratelor

Azi sarbatoresc z1 si intru in linie dreapta.
Urmeaza o serie de instilatii si poate prmimesc unda
verde la .
Deocamdata am pauza .... se pare ca riscul unei extrauterine este destul de crescut.

Cu pas vioi merg inainte.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ioanap, banuiesc ca ai facut si pregnyl inainte de IA. Asa ca sa data viitoare testul sa-l faci la vreo 20 zile de la IA, daca nu-ti vine, ca din cauza de pregnyl iese pozitiv. Stim toate ca e groaznica asteptarea, ba chiar sa-si bata CM joc de tine si sa intirzie vreo 2-3 zile, sa ti se para chiar ca ai si gretzuri, etc si ... degeaba. Dar noi, cu sustinerea fetelor, dupa depre ne revenim de fiecare data si o luam de la capat, ca ... luna asta sigur vine barza!
Auzi, da cind ti-a spus de foliculi, trebuia sa-ti spuna si de endometru, ca degeaba ai foliculi grasuti cu ovocite, daca endo-i subtire, ca n-are unde sa se prinda.
Sheri (incerc si cu albastru, ca rosul nu vrea sa mi-l ia), ai dreptate cu tot ce spui despre diverse cupluri. Ce bine-i aici la noi ca avem cu cine vb! Si tu faci IA? Ca cu productia ta... vorba nu mai tin minte cui (virsta, ce sa-i faci)parca ai facut stimulare pt. FIV.
Eu vad vineri daca m-am ouat luna asta (cred ca am mai spus-o pe undeva, da v-am zis, de la o vreme stau cam prost cu memo).
Pupici multi sila fetitze. Sa ne vedem burticoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor va tzuc tare pe toate.
Va doresc o zi insorita si vesela.
si...sunt cu ochii pe voi...

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput