Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129
Raspunsuri - Pagina 29
oanabbb spune:
MEGBENG tin pumnii la eco.
LIANO tare de mult nu te auzisi ,fatoooooo!
tare dor de optimismul tau mi.era...
eu sper ca de luna asta sa ma pot intoarce pe frontul
de bataie...
acu z 23...n.am facut monitorizare,nici stimulare...stiu si eu...?
nici de
nu prea m.am intrecut.asa ca ...de luna viitoare poate!
desi pana vin
...

Sheritra spune:
pe aici sa va pup pe toate, sa va tin pumnii stransi si la cat mai multe vesti buna!
Fetelor, haideti cu vesti bune, noi "nasicile" de pe forum ne bucuram de fiecare "finut" in parte!
Sheritra
oanabbb spune:
fetelor cum oscileaza temperatura ,dim e mai mare si seara mai mica
sau invers...?
eu mi.am pus acu un termometru si am 36,9.stiu ca de dimineata e
relevant,dar...
melutzica spune:
Un pupic mare si dulce la toate fetele
,si scuze ca am lipsit in weekend dar mi-a fost stricat netu.
Gabiu,uite cum functioneaza testele de sarcina:in momentul cand incep sa se pozitiveze,adica cand incepe sa apara liniutza 2,chiar daca e mai stearsa,incepe perioada ovulatorie,cand liniutele sunt de aceeasi intensitate,inseama ca este momentul cel mai propice pt cat mai multa
(foliculii urmand sa se sparga chiar in aceeasi zi,in decurs de cateva ore),apoi testele devin din nou mai pale pana la disparitia celei de-a 2 liniutze.Eu fac asa:de cand vad a 2 liniutza ,ii dau cu...
,pana dispare liniutza 2.Pupici si spor la facut bebei
gabitzuleee

,si numai numai bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
megbeng spune:
quote:
Originally posted by melutzica
Un pupic mare si dulce la toate fetele,si scuze ca am lipsit in weekend dar mi-a fost stricat netu.
Gabiu,uite cum functioneaza testele de sarcina :in momentul cand incep sa se pozitiveze,adica cand incepe sa apara liniutza 2,chiar daca e mai stearsa,incepe perioada ovulatorie,cand liniutele sunt de aceeasi intensitate,inseama ca este momentul cel mai propice pt cat mai multa[xinpat
de ovulatie ai vrut sa zici, nu? (io-s nesuferita aia cu corecturile...)
oana, temperatura e cea mai mica dimineata (atunci e relevanta) si e maxima pe la ora 17-18..astept si eu eco..desi mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat...dar ma starduiesc mult de tot sa gandesc pozitiv..asta cand nu dorm, ca doooorm..nu am invatat nimic de 3 zile
inca o data: va multumesc din tot sufletul, endometrioase scumpe ca sunteti alaturi de mine...chiar e un sentiment extraordinar sa simti ca ai alaturi atata lume!!!
suceava!
melutzica spune:
megbeng,daaaaaaaaa,TESTELE DE OVULATIE

;scuze gabiu,deci,testele de ovulatie,functioneaza asa cum ti-am scris anterior

si magdutza,cum spui mama ca esti nesuferita??????????vrei sa vin sa te bat????doar mie imi esti asa de draga!!!!!!!mai ales acum cu bebe in burtica

;insa is ff obo,acum am venit de la scarbici,si mi-e gandul la concediuuuuuuuuuu![]()
;mersic insa de corectare

megbeng spune:
vad ca dezvolt o anxietate incredibila legata de saricna asta..ma gandeam daca iar s-a oprit...? asa ca am mai facut un test , o barza...dar surpriza placuta
..a doua liniutza a aparut aproape simultan cu prima, in primul minut.maine dimineatza repet HCG-ul plasmatic si tot maine (datorita unei pile
) o sa am si rezultatul..ar trebui sa fie peste 100 sau cam pe-acolo (am inteles ca nu se dubleaza fix la 48 de ore, se poate dubla si la 72)
p.s: ce emotie m-a luat acum, ca mi-am aruncat iar okii pe test..fetelor, sincer va doresc tuturor sa traiti minunea celor 2 liniutze si sa dureze 9 luni..si apoi tot restul vietii

suceava!
melutzica spune:
magda,nu dezvolta tu nimic ai inteles?ai grija de tine si de bebicul tau si nu-ti fa nici o problema ca va fi totul perfect.Doar ti-am mai spus lucrul acesta.Si tu stii ff bine cat de important este un tonus optimist.Gata cu grijile ca nu isi au rostul!eu sunt mereu alaturi de tine

megbeng spune:
uite pozele cu cele 3 teste:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/4ac1re2
ce ziceti? eu zic ca e de bine!
(
)
suceava!
noela_carmen spune:
mai fetelor!!!!!!!!!
eu ori sunt
ori am innebunit
spunet-mi si mie va rog, desi anticipez raspunsul, daca o eventuala sarcina se poate confunda cu un polip endometrial.sarcina avand. aprox (cinci) zile!!!! sau se poate vedea o sarcina pe ecograf fiind atat de mica, ma rog nu clar ca atunci cand stii sigur ca-i sarcina???. bulta ma doare de parca-mi vine ciclu , nu tare, dar cu sanii n-am nici o treaba... pana la ciclu ar mai fi vreo 9-10 zile!!!
nu-i asa ca am innebunit, ca de baut n-am baut nimic!!!????

si maine e o zi...