Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129
Raspunsuri - Pagina 27
ralu76 spune:
buna fetelor , sunt si eu o aspiranta la statultul de mamica
melutzica , am si eu o intrebare pt tine
am vazut ca si tu folosesti teste de ovulatie si spuneai ca ti-au iesit pozitive mai multe zile la rand
am folosit si eu luna aceasta si au iesit pozitive 6 zile la rand(din ziua 12 CM );temperatura a crescut insa din ziua 12 CM
tu folosesti de mai mult timp?poate ma lamuresti si pe mine , ca zau nu inteleg nimik
si nu mai am rabdare pana sapt viitoare cand tb sa fac testul sa vad daca s-a prins ceva sau nu
am postat intrebarea si la alta rubrica , dar nu raspuns nimeni
, poate nu stiau nici fetele
toate cele bune
ralu76 spune:
ah , scriu prostii
testele au iesit pozitive din ziua 10 CM
temp a inceput sa creasca din ziua 12CM
gabiu spune:
ralu76, bine ai venit si sedere scurta iti doresc, incerc eu sa-ti raspund. Testele sunt pozitive in momentul in care linia de test este de cel putin aceeasi intesitate ca si linia de control. Incepi sa vezi linia de test cu cateva zile inaintea ovulatiei, linia e vizibila insa nu de aceeasi intensitate. Abia cand linia e chiar mai rosie decat cea de control poti spune ca a doua zi vei fi la ovulatie. Tie asa ti s-a intamplat?
Sper ca ai prestat cum se cuvine. Bafta la testul de saptamana viitoare!
gabi
ralu76 spune:
buna
la mine a doua liniuta a fost mai intens colorata in primele zile
dupa aceea a devenit mai stearsa
aniast72 spune:
dj_mama, am cautat ce ai scris pe celelalte subiecte, imi pare rau ca esti dezamagita. Pana la urma te-ai mai dus si azi? Eu am programare pentru IA astazi la 7 seara la Giulesti. Am o teama totusi, eu in Z15 am avut folicul pe OD de 18, adica vineri. Ieri la ora 12 am facut Pregnyl. Ieri dimineata, inainte sa fac Pregnylul am avut un ditamai mucusul consistent. Spre seara si astazi sunt doar niste urme mai mici, dar tot consistente. Sa prespunem ca am ovulat ieri... Azi dimineata trebuia sa-mi creasca temperatura, fie din cauza ovulatiei, fie din cauza Pregnylului. Ei, nu a crescut. Intrebarea mea este: Am ovulat? Si daca da, cand? Eu stiu ca ovocitele asteapta 24 ore gigeii. Daca eu fac IA in seara asta la 7, nu e prea tarziu? Se face ecografie vaginala inainte de IA?
Vis-a-vis de doctor, nu cred ca mergem la acelasi doctor prin prisma faptului ca al meu foloseste prezervativ la fiecare monitorizare... O sa iti spun pe PM la cine merg eu, cu toate ca nu e nici un secret sa scriu aici, am mai facut-o de nenumarate ori ptru ca sunt foarte incantata de medicul meu. 
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
dj_mama spune:
Aniast, abia acum am ajuns sa citesc mesajul tau. Inca n-ai ajuns acasa.
Nu m-am mai dus dar am anuntat. Nu s-a atacat dar nici prea bine nu i-a cazut. I-am spus ca nu pot sa vin si ca voi presta azi si am intrebat-o de Utrogestan si mi-a zis ca da, sa iau de maine z 16. Dar eu ma voi ecografia mai intai sa vad daca a spart. Eu tot sper ca a spart ca mi-a crescut temp. de la 36.5 la 36.9 dar cred ca putea fi de la pregnyl, cum zici si tu; daca maine “ma racesc” inseamna ca n-a fost nimic desi azi-noapte m-au cam durut ovarele.
Eu sunt la prima stimulare si inseminare. Cate am voie ca sa nu slabesc sansele la un eventual fiv? Abia pe 4 iulie pot afla de la un dr. daca si acela va vrea sa comunice …. Ca toti sunt pe toane. Pe de alta parte n-am sanse sa ovulez natural din cauza varstei, mai bine-zis a FSH-ului … cred
Tu la a cata inseminare esti?
Ma rog sa fie bine macar pt tine si pt toate fetele care se chinuie asa.
utocatalina spune:
Hei ia treceti-ne si pe noi la mamici foste colege de endometru, ca si eu cit par alb am facut la suiectul asta merit!
Pup si va urez zile fertile!
A...si ca date, Bianca Andreea, 2 ianuarie 2006!
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
felicia_ spune:
Buna dimineata, fetelor!
Pe pag a 2-a? Pai se poate?
Vreau doar sa va urez o saptamana usoara, cu cat mai multe vesti bune! Incep eu prima
: Z1!
Lachi, pe unde umbli , mama?
Mi-e dor de tine! Tocmai am aflat ca nepotelele mele au primit un catelus cu acelasi nume!
Alexia27, cred ca ai fost prima care a anuntat ca e insarcinata, de cand am inceput eu sa scriu! Nu imi vine sa cred ca aveti 31+!![]()
Pupici tuturor!
Poze1Poze2
iepurila spune:
Buna dimineata la fete frumoasa si dulci.
Va urez a saptamana plina de impliniri.
Eu ziua 14, ieri facut pregnyl, maine echo si pe urma intru in asteptari.
Mishu, mi-e doooor de tine.
Pup si olteanca.
Hai mai fetelor terminarati cu examenele alea sau mai aveti?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

, mai e cineva treaz?