Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna fetelor!!!!

buna Nucutza, am si eu o intrebare, referitor la durerea de sani, medicul tau nu ti-a prescris utrogestan pentru dupà ovulatie????

referitor la intrebarile fetelor "care e legatura?" intre durere si prindere, eu stiu ca durerea de sani indica in general o lipsa de progesteron, care insuficienta face ca "prinderea" sa nu poata avea loc! Dar asta e usor de reglat cu utrogestan, de asta intreb daca nu ti-a prescris medicul!!!!

bafta multa! si pupici la toate fetele!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nucuta, las ca eu. Sperii pe taota lumea, ce-ti casuna pe biata durere de sani? Poate ai dormit pe burta si d'aia te dor. Sau poate ai avut o noapte salbatica...

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mrieeun nivel scazut de progesteron, nu are nici o legatura cu asa zisele dureri de san.Mai mult decat atat,insuficienta progesteronica nu poate fi pusa in evidenta numai prin analizele de sange(hormonale).

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

buna melutz!!!!
stiu cum se pune in evidenta din pacate (as fi preferat sa am un bb fara sa stiu) insuficienta progesteronului!!!! Am la activ peste 150 de dozaje!!!!

unele persoane asa reactioneaza la aceasta insuficienta: si dureri de sani!!!

pupici multi si bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor ... eu tocmai vin de la instilatie si am mai discutat cu dr.
Se pare ca sunt putin cam nerabdatoare. Ma visam deja libera la si .

Verdict "necrutator": trebuie sa mai astept doua luni ... cat fac instilatii

Asa ca .... am timp pentru voi ....

Pentru cine fac galerie???

PS Fetelor e normal ca dupa instilatie sa apara o surgere rosiatic-maronie cam 24 de ore? (am uitat sa intreb dr)

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am trecut pe la voi sa va spun ca sunt extrem de fericita ca sarcina mea evolueaza foarte bine: la 20 de saptamani bebe cantarea deja 450g, si arata demential. Burtica creste mereu, iar bebe este foarte activ (de multe ori se pot vedea chiar cu ochiul liber "valurile" din burtica); tati este in al noulea cer.

In rest, avem un program foarte incarcat; cu toate acestea, mi-am impus ca prioritatea acestui an sa fie bebe, iar restul lucrurilor mai merg si de la sine.

Vreau sa transmit si eu felicitari colegelor care au "migrat" intre timp la mamici; va mai citesc din cand in cand si ma bucur cand aud de bine.

Salutari tuturor; va astept pe toate cu vesti cat mai bune

Adriana 22+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Adriana Mica , ma bucur mult sa aud ca sunteti bine! Sa stii ca poti sa mai treci pe la noi din cand in cand, noi ne bucuram intotdeauna sa auzim vesti de la fostele noastre colege de "grupa"!
Fetelor, eu nu mai inteleg nimic: eu stiam ca daca te dor sanii, indica faptul ca progersteronul creste... nu de asta te dor pana inainte de "rushi", iar daca nu vin e semn ca progesteronul a ramas la nivel ridicat, daci ar putea sa fie BB? Iertare daca am spus prostii... pe mine ma dor in fiecare luna de prin z 16-17, sa inteleg ca imi fac sperante degeaba?
Va pupacesc pe toate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

buna Felicia!!!

uite, apropo de problema asta cu progesteronul, iti trimi un site pe care poti cauta mai multe raspunsuri la foarte multele intrebari care circula la acest subiect de pe forum:

http://www.aufeminin.com/e1336-Signes-d-insuffisance-en-progesterone.html

Temperatura creste intr-adevar sub influenta progesteronului (care creste) dar insuficient: aceasta produce o hiperprolactinimie, de unde sanii sensibili (mariti si durerosi)!! Exista 2 tipuri de Hiperprolactinimii (explic mai babeste :-)): una e generata de tumori la nivelul hipofizei iar cealalta e cea de a doua de insuficienta in progesterone (in acest caz, de regula, faza luteala e mai mica de 14-16 zile)!!!

va pup dulce si va doresc sa vi se indeplineasca visul cat mai curand!!!!!!

Mergi la inceput

in cazul unei stimulari ovariene, sanii sunt de asemeni sensibili dupa ovualatie (hiperestrogenie- nu stiu daca e asa in romana dar se intelege ce vreau sa spun) dar si in acest caz trebuie prescris un progestativ in faza luteala (vaginal mai bine) sau creme pentru sani!!!!

uite p acelasi site de mai sus explicatia mai clara:

http://www.aufeminin.com/e1421-Seins-tendus-apres-implantation-embryonnaire.html

poate nu ai de ce sa fii asa pesimista nucutza, dar incearca sa eviti stresul si oboseala (stiu ca ai mult de lucru in perioada asta :-)) pentru ca accentueaza hiperprolactinimia!!!!

pupici si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Adriana micama bucur si eu pentru voi, toti 3! Sa sti ca inca nu am apucat sa folosesc testul sarcina de la tine......Asta e! Inca il mai pastrez. Eu tot sper sa se ia, fiindca tu mi l-ai dat din inima.
Te pup!

Mergi la inceput