Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129
Raspunsuri - Pagina 11
melutzica spune:
Mishule,si eu te pup dulce de tot,si sa ai un week-end superb

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
oana_bucur spune:
Mishulica...multumesc...am vazut.
Dar io mai trec pe la voi caci mi-ati devenit dragi si tre sa va molipsesc.
Melutzica...ma duc sa cumpar supozitoarele de abia acum...si apoi iti scriu ce contin. Am uitat sa-mi intreb doctorul si parca nu-mi vine sa-l sun deocamdata ptr asta.Nu vreau sa te bat la cap
...dar daca tot stiu ca esti
... 
pupici ptr toatele.
Eu si Noi
5+
felicia_ spune:
Am intrat si eu doar sa va urez un we placut tuturor, chiar daca afara nu e prea frumos! ![]()
![]()
![]()
Eu nu cred ca intru pana luni, maine am de participat la 2 cununii civile + o petrecere, mai merg si la o prietena sa ma tund, duminica mergem la tara , la bunicii sotului, sa mananc cirese!
Va dati seama ce ocupata voi fi!
Andreea, inca o data, imi pare taare rau....Nu ma pricep prea bine la incurajari, dar sunt alaturi de tine si iti admir curajul!
Mishu, Liana, Amely, Melu, si toate celelalte,

Anca, in general, peste 20 mm, dar depinde de fiecare!
Aurel_Cris, bine ai venit... nu stiu ce sa-ti zic despre dereglari, ciclul meu era deja destul de dereglat, dupa stimulari mi se pare ca, dimpotriva, e ceva mai "cuminte"!
Poze1Poze2
melutzica spune:
Oana scumpa,nu ma bati la cap absolut deloc,imi face deosebita placere cand pot fi de ajutor;cum ti-am spus,orice nelamurire ai,nu ezita sa intrebi

melutzica spune:
felicia,distractie placutaaaaaaaa

Mada28 spune:
Fetelor am facut un test de ovulatie DR sigur si liniuta care a iesit nu era de aceeasi intensitate cu cea existenta. Ce inseamna am ovulat sau voi ovula???
Ce credeti o usoara metroragie
poate impiedica fixarea sarcinii?
Multumesc anticipat si va doresc un week- end plin de
aurel_cris spune:
Buna din nou,multumesc Feliciei pentru raspuns,eu asa simt ca totul sa dereglat lamine.Inainte aveam un ciclu ca la carte 28 de zile,am mai facut inseminari afara dar acolo se lucreaza mai intii natural,dupa 4-5 incercari se trece la stimulare.Totul mergea perfect si am reusit a doua inseminare eram insarcinata.Dar din nefericire sarcina sa oprit in evolutie,va inchipuiti ce am simti.A trebuit sa ne intoarcem in tara din motive personale si asa am ajuns la Medsana la doamna dr Protopopescu.Dupa o lunga asteptare si zeci de analize am inceput inseminarile iarasi si nimic pina acum.Ma streseaza faptul ca dupa o stimulare trebuie sa faci pauza o luna pt ca nu se fac luna dupa luna stimularile caci nu este sanatos.Dar simt ca trece timpul si sunt pe acest drum de 3 ani iar timpul trece nu asteapta si am acum 32 de ani.Ma gindesc ca cu cit trece timpul cu atit sansele mele se duc.Mi-as dori sa fie si la noi ca afara totul este mult mai simplu si simteam o mai mare incredere in mine acolo.Acolo se facea totul in clinici speciale de fertilizare iar doctorul tau era acolo pentru tine sa te sfatuiasca si sa-i spui tot ce ai pe inima,aici totul pare o afacere infloritoare.Personal doamna doctora mi se pare o femeie deosebita dar foarte ocupata si uneori dau greu de dinsa pt ca lucreaza la mai multe clinici.Si mi se pare aiurea ca eu daca am ovulatia astazi sa nu pot avea inseminarea pt ca dinsa este la celalat cabinet iar dosarul meu este la Medsana.V-as ruga sa-mi dati si mie un sfat in privinta asta,ce ati face voi in locul meu?va rog
Mii de multumiri
KITTA spune:
Aurel_Crisbine ca ne-ai scris, poate la timp.....
Eu una iti spun din experienta mea. Am fost si eu la Medsana si am fost total dezamagita, in afara faptului de cum arata clinica, pentru care tot noi platim de fapt....Asa ca am virat spre Giulesti. Eu am facut tratament de stimulare 6 luni la rand, ce e drept nu foarte puternic - o pastila de Ovamait/zi (tot pe baza de clomifen!) si nu mi-a zis nimeni ca trebuie o luna da si o luna pauza...In plus de asta (am 6 iseminari la activ) aici daca te apuca ovulatia sambata sau duminica este cineva de garda cu care o sa vorbeasca dr. tau sa iti faca inseminarea. Asa ca sfatul meu este sa nu mai pierzi timpul acolo daca simti ca esti nemultumita. Doar daca vrei sa pierzi banii.........
Liana30 spune:
bun venit celor noi!!!
va pupacesc pe toatee...fara exceptie..
sunt aci dupa perdea doar ca sunt foartee ocupata..dar va citesc..
vroiam sa spun ca's si io in sesiune si tu stii bineee Amelyyy si io muncesc de dimineata pana noaptea..printre picaturi mai si invat ..sa nu te aud ca nu ei ex ca te bat..vin cu
..dica ce????io pot si tu nu??
ia vezi..moamaa si Penalul nu'mi place deloc
da tot il iau..na!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
'neata fetelor,
o dimineata frumoasa va doresc, va pup pe toate
Liana30, tin pumnii
Bun venit noilor fete si sedere scurta