Aspirante optimiste - 203

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Corinuk, Tzuca, abia astept sa ne dati o veste buna.
Eu sunt in Z6 a CM-ului si astept ora 11,00 sa aflu cind sunt programata la histeroscopie si laparoscopie.Oricum luna aceasta voi trage tare ca poate, poate.
Bubuleano, sper ca la cap. urmator ma treci si pe mine la aspirante.
Va doresc o zi buna si sa trecem repede, repede la gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fete frumoase!!!
Eu Z28 si rushii nu apar.. Mi-e somn de mor ca aseara m-am culcat pe la 3 si m-am trezit la 7. Si ma enerveaza si timpul asta... sper sa fie frumos Duminica.. e ziua mea si vroiam sa mergem la padure..

Spor la in weekend fetelor!!! Vremea pare sa tina cu voi!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

La multi ani si tot ce iti doresti Bibyrox ,iti spun de-acum pentru ca eu nu am net acasa sa te felicit duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

daciovi: iti tin pumnii la histero si laparo sa fie de bine pe listuta nu te poate trece decat bubulina1 deocamdata si ea e plecata dar sunt sigura ca vei aparea pe listuta fff curand

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Neata' fetelor!Nasol timp !Macar in week-end sa fie frumos ca plec acasa la Constanta!Daciovi sa stii sa sunt alaturi de tine!Tin pumnii!Dar si ptr.bibyrox hai repede la
!
Dimineata TB 36.9 Z25?Ce ziceti?
In ciuda vremii va urez o zii frumoasa!
bibyrox !Da-ne vesti bune!!!!
tzuca ce faci?TB?PUPICEI PTR TOATA LUMEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Daciovi, bafta multa!
Aliona, asa, mama, fii nervoasa, da-i inainte, ca si eu, de azi pina luni am sa fiu foaret ocupata, ca z12, albus si folicul si endo bun. Continui si cu TB, ca sa fiu pe faza. Asa ca am sa-l alerg pe mustaciosul meu prin toata casa, de n-o sa-i mai trebuiasca toata luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianna spune:

Buna dimineata ,fetelor!
Va multumesc pt primirea facuta si pt incurajari!
Chiar daca afara e o vreme ingrozitoare ,in sufletele noastre sper sa fie multa caldura si speranta.Ma bucur ca mi-am facut noi prietene si am cui sa ma plang...Eu sunt in a 8a zi a CM si imi pun mari sperante in luna aceasta..Sper sa fie bine.Astept cu sufletul la gura sa se intample .
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Sustin si eu galeria: fetelor cu albus la greu, luati o cafea daca va e somn, luati-va sotul pe sus daca sta la , asa, cum stie o femeie s-o faca, nu va lasati ca altfel aveti in fata o luna intreaga sa va para rau.
la toate muncitoarele!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianna spune:

bubulina 1vreau si eu in lista aspirantelor!!!
Multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Marianna ma bucur ca te simti bine printr noi!Sper sa trecem repede la!Hai mai ai cateva zile pana la ovulatie asa ca aduna-ti toate fortele!Te pup si am mai zis in ciuda vremiii sa fiti fericite!

Mergi la inceput