Aspirante optimiste - 203

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai venit marianna si cat mai repede la gravidutze...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

la multi ani spun cu mare drag copilului din tine pe care cred ca nu l-ai uitat.....e singurul lucru de care chiar merita sa te bucuri si pe care sa-l rasfeti....azi e ziua lui....LA MULTI ANI COPILE!!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarumana Cristina!! La multi ani si copilului din tine!! Foarte frumos!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alionusca,Ioanatugs,Antosit ce faceti fetelor????

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor cred ca mi-am luat o mare absenta dar am avut niste zile de tot ca.....!Vorbeati de stres?Este la ordinea zilei!Am ajuns sa visez si noaptea dinti!Sherita-iubita sa stii ca mare dreptate ai,in fiecare luna stau numai cu gandul ca durerile de sani sunt de la BB dar ...nimikkkkk!Iar m-am intristat.....TB este 37 de 2 zile!Nici nu stiu ce sa mai zic!sii fiindca nu era de ajuns problemele legate de bb mi-au iesit si niste pete rozacee pe mine(am fost la dr.-o eczema)!Dar asta este....viata merge inainte!Pupicei ptr.fetitze !Marianna bine ai venit printre noi dar...sper sa nu stai mult si sa treci cat mai repede la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aspirante: va tzuc dulce, dulce, dulceeeeee

corinuk: tu ce zi esti?? petele rozacee, temperatura, durerile de sani nu sunt cumva semne prea evidente de sarcina?? nu stiu... zic si io...

bubuleana

Mergi la inceput

Bubu mersi ca esti alaturi de mine!Nu stiu ce sa zic de pete caci diagnosticul la dermatolog a fost pitiriazis rozalis(activat de la o infectie pe care am avut-o acum cateva luni)dar ramane TB luata dimineata fara sa ma dau jos din pat de 4 zile la fel!Sunt in z 24!nu stiu ce sa cred ..la test nici nu pot sa ma gandesc nu mai am curaj!Al meu sot a visat noaptea trecuta sobolani,soricei!Babele zic ca-i de bine!Sa de DD sa fie bine ptr toate si sa zburam mai repede la
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?Numai dupa asta putem primii vesti bune!
O seara cat mai placuta si plina de roade!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

corinuk: io sunt aicea am terminat cu pe ziua de azi ca mi-am luat sotul in primire imediat cum a intrat pe usa acum ne pregatim sa mergem la un tenis de masa si biliard
eu zic ca-i de bine la tine, acum mai asteapta 4 zile (daca poti ) si fa un test! iti tin pumnii sa fie bebe acolo in burtik

de PamELLA mai stie cineva ceva????

bubuleana

Mergi la inceput

Multumesc Bubuleana!Am rabdare cu testul ptr ca mi-e tare frica sa nu am iar o dezamagire!Distractie placuta in seara asta!Pupicei!

Mergi la inceput