Infertilitate inexplicabila???!!!
Raspunsuri - Pagina 17
marryan spune:
oanabbb eu am luat in considerare toate variantele posibile fara jena caci si dr meu mia zis cum sa procedezi etc...
dar nu a avut rezultat...

acum daca im vine cM incep trat. natural pe acre livia mi la scris sa vedem ceo fi si de data asta poate
cit mai curind
marryan
Sheritra spune:
Neata fetelor
Aniast, ne-ai inchis gura, gata, nu mai dau cu presupusul ca mi-o fur, oricum eu banuiesc ceva frumos dupa o asa inseminare cu succes
, aproape ma faci invidioasa, auzi la ea cum a prins la tanc ovulatia!
Gabiu, lasa ca daca suntem la plaja dupa ovulatie luam un cearceaf si patru bete de pe plaja si ne facem copertina de lux sa stam la umbra sa nu ne bata soarele in cap, bronzeaza soarele si prin panza. Aniast tu atunci o sa fii la pofte, asa ca vii si tu la o scrumbioara, face bine la ten. Vrei sa ma dau cu bacul de la GL la TL? Am fost var a trecuta cand am vizitat m-tii Macinului si am venit prin GL,a fost super.
Oana, poate ne apucam amandoua ca vad ca am ramas la urma, ce zici?
Marry, ce tratament ti-a prescris Livia? 

Sheritra
nucutza spune:
Vai, Sheri, ce steluta frumoasa ai! Sa vezi tu ce noroc o sa-ti poarte!
Eu nu sint din TL, da socrela e din BR si ma mai duc pe la ea, sa-i fac alea alea prin casa, ca va zisei ca eu sint mai indeminatica, zice ea!
Sheritra spune:
Nucut, pai te iau si pe la mine din cand in cand sa-mi faci alea-alea, nu le nominalizez, te las pe tine sa faci, eu te secondez, iti fac o cafeluta, te tratez cu ceva bun, si nici nu trebuie sa mergi pana la BR si nici sa-mi vorbesti cu dvs.
Mercci de steluta, mi-am pus-o in piept, vezi ce bine-mi sta? Iti ia ochii!
Sheritra
nucutza spune:
Tu sigur n-ai talentul lu socrela: sta pe banca afara si zice ca acolo n-am dat bine cu matura. Sau zice ca ar trebui sa facem nu stiu ce, adicatelea, sa fac io. Sau ca de ce nu s-a facut oare treaba aia, ca si cum s-ar face singura. Ironia e ca tot eu ii iau apararea, ca lu musiu ii sare mustarul si eu tre sa mediez conflictele.