FIV 76

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

imi pare rau de rezultat andicu, iti doresc ca treci repede peste situatie si poate faci un bb natural chiar luna care vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Andicule, cuvintele sunt de prisos..........eram atat de convinsa ca vei reusi....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, chiar mi-ar fi placut sa reusesti. Dar viata merge mai departe si doar cei puternici razbat si isi ating scopul. Iar tu ai dat dovada ca esti una din acele persoane care fac orice ca sa reuseasca .
La toamna va ploua cu .

Puiramy
, mult noroc la ET si sa dea Dumnezeu sa se lase cu ochisori. Asculta medicul, el stie foarte bine.

MRL, distractie placut la party.

Cristinici, asa zic si eu

delia21, sa creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el.

Anis, asta da surpriza. Deci se poate intampla oricui si oricand. Bravo!!!

iliuta, gabiu

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andreea, cu lacrimi in ochi iti spun ca nu ma asteptam... Asa cum spun fetele, ai dovedit ca esti o invingatoare si sunt convinsa ca vei reusi pana la urma sa-ti vezi visul cu ochii!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon, eu fac FIV + ICSI. Si imi convine ca cel putin se intalnesc. Eu sper sa se si placa si sa se divida. Suntem toat fete puternice, nu-i asa?

Monica

Mergi la inceput

Da, Monica? Nu stiam... Sa dea Domnul sa reusesti!
Ce ti-e si cu tehnologia asta, domnule... daca ne-am fi nascut cu 50 ani in urma nu aveam sansa asta... desi pe timpul ala 'numai femeia era de vina' pt ca nu facea copii...

Fetelor, eu sunt tare mirata ca am ajuns aici. Pe cuvant ca nu mi-a trecut vreodata prin cap ca voi apela la fertilizare in vitro. Cred ca sunt norocoasa ca exista o sansa si pt noi.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon, sotul meu are < 1 milion din pacate, dar e bine ca ii are. Din cauza aceasta recomandarea medicilor este direct FIV + ICSI. Il va alege pe cel mai bun si il va forta sa se placa cu outul meu. Ce, daca eu ma plac cu sotul, ei de ce nu s-ar placea?!
Si atata timp cat exista o sansa vom profita din plin de ea.

E bine totusi ca stii cum stai.

Monica

Mergi la inceput

Monica, asta ma rog si eu... sa-i imperecheze bine... poate daca ii aduc in intimitate scapa de timiditate si se dezlantuie Un adevarat miracol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

mai e loc pentru o veste proasta? rezultat negativ,valoare 3.60
andicule,imi pare tare rau pentru tine,stiu cum e primul esec...eu deja sunt la al treilea,si cred ca ultimul...nu stiu daca mai am putere sa merg mai departe...cuvintele sunt de prisos
pupici la toate fetele
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

andicu si why_not109 - imi pare rau...sa va dea Dumnezeu tarie sa treceti repede peste asta si intr-un final sa aveti bebele dorit.

Adhnana

Mergi la inceput