De unde, mancare chinezeasca, comenzi online?

De unde, mancare chinezeasca, comenzi online? | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Buna,

Imi puteti spune de unde sa comand mancare chinezeasca (cu livrare acasa, in Bucuresti)?? Am vazut pe net ca se poate de la Wu Xing. Ce stiti despre ei? Sunt proaspete preparatele??

Eu nu am degustat prea mult preparatele chinezesti, asa ca daca imi puteti face si aici ceva recomandari. Ca deh, m-au apucat acum pofte de gravida .

Steluta 36s+.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Eu comand de la Templul Soarelui. Vin repede si mancarea este buna.
Mie nu imi plak mancarurile f dulci sau f condimentate, asa ca de obicei comand vita pe plita, porc pe plita, pui gongbao, pui in 3 culori,pui cu 3 arome, etc.....(sper sa fi nimerit bine numele). Evident cu orez! Iar fructele alea caramelizate sunt divine!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Noi am mancat de cateva ori de la wu xing si ne-au placut mult preparatele! Sunt foarte proaspete si gustoase. Si au arie mare de acoperire,adica vin acasa cam in orice zona din Buc. A...si nu mi se par excesiv de iuti/condimentate....
Sugestie: incearca puiul in 5 arome sau in 5 culori si puiul/vita sau porcul cu "urechi de lemn"

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi mancam f des la Wu Xing. Eu am mancarurile mele preferate: pui cu 5 arome (demential!!!), orez cu legume si mix caramel sau prajit mai nou (ca cel caramelizat s-a scos din meniu). Toate orezurile sunt bune, sotul meu incearca mereu altceva si le-am gustat pe toate: puii shangai (cum s-o scrie...) sunt buni, furnici in copac, vinetele, pachetele de primavara, supele... si sa nu uit salata de iarba de mare...un deliciu!!!!

Neaparat sa-ti iei 2 sosuri gratuite: soia si iute (cel dulce nu ma incanta). Si betele sunt gratis sau poate preferi tacamuri. Oricum sunt super! Preturile nu mi se par mari la ce comandam noi. Mi-ai facut pofta!!!!!

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dupa ce aseara tarziu am citind pe aici, acum am pus repede mana pe telefon si am facut comanda.Astept sa vina.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Wu Xing daaaa. vita picanta, pui shanghai, pui in 5 culori. de fapt multe altele....da de astea imi e pofta acum!!!! in orasu asta nu ai de unde sa comanzi chinese....e groaznic!!!
(m-am descarcat )

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

O sa ma fac ...Ce mi-ati facut??!!!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Mie imi plac la nebunie merele prajite de la Wu Xing! Am incercat sa fac acasa, dar n-am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc mult de tot pentru informatii si sugestii. M-am rasfatat aseara cu mancare chinezeasca de la Wu Xing. Mi-a placut tare mult. O sa mai experimentam si alte feluri.

Steluta 37s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Steluta,

Si noi comandam frecvent de la WU XING. Au preparate diverse, foarte gustoase si rezonabile la pret.

Pofta buna pofticioaselor. Cred ca diseara stiu ce mananc. :))

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tocmai m-a sunat sotul meu ca vine spre casa si ce sa faca.... sa treaca pe la chinezesc???? Asta cand tocmai imi luasem avant sa incep dieta daneza!!!! Asa ca astazi mananc chinezesc si maine spanac ...

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput