Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 6
addinel spune:
trendulici, dap...
daca e ne vedem maine ca ne intoarcem oricum maine dupa-amiaza. 
el pleaca cu sefa-su si cu nevasta lui... o babuta super super simpatica... cica ar da bine sa vin si eu ca fac conversatie cu madama (deja ne-am imprietenit pe la team buildinguri).
pupici pe botici
andreea_trend spune:

.... bine maine
Da vezi sa nu cumva sa uiti materialele !!!!
quote:
Originally posted by addinel
trendulici, dap...daca e ne vedem maine ca ne intoarcem oricum maine dupa-amiaza.
el pleaca cu sefa-su si cu nevasta lui... o babuta super super simpatica... cica ar da bine sa vin si eu ca fac conversatie cu madama (deja ne-am imprietenit pe la team buildinguri).
pupici pe botici
addinel spune:
gagicile cu nunti... ia dati adresele de mail sa va trimit ceva frumos... apropos! nicoleta a avut nunta week-endul trecut, nu? casa de piatra!!!
pupici pe botici
addinel spune:
trendulici, nu uit... si nu ma injura, pls! apropos, stii engleza? ca am gasit pe acasa si niste materiale bune prinate de mine prin facultate, care ar fi bune ptr tine.
pupici pe botici
addinel spune:
gata trendulici, poti sa stergi... ti-am trimis. mai, eu am activat pm-ul. nu stiu de ce nu se vede asta.
optimistelor, dormiti???
BraveGirl spune:
Kreliutz-m-ai terminat...vreau si eu sa merg.As pleca chiar acum....de abia astept sa termin cu licenta sa pot pleca cand vrea muschiul meu.
==========
Corina
Albumul meu
krelia spune:
Tiu pumnii la fata...sa termine odata cu invatatu asta 9care nu fol la nimik
si sa pelce cu iubi al ei in al doilea hanimun!
Daaaaa?? ![]()

quote:
Originally posted by BraveGirl
Kreliutz-m-ai terminat...vreau si eu sa merg.As pleca chiar acum....de abia astept sa termin cu licenta sa pot pleca cand vrea muschiul meu.
==========
Corina
Albumul meu
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
Liana30 spune:

![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by krelia
Tiu pumnii la fata...sa termine odata cu invatatu asta 9care nu fol la nimiksi sa pelce cu iubi al ei in al doilea hanimun!
Daaaaa??
[]
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multumesc pt incurajare...si noi de abia asteptam sa plecam in a doua hanimun....chiar vrea sa mai incercam o data Maldivele , poate de data asta avem mai mult noroc.

==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:

beeey, vad ca toate aveti planuri de vacanta. distractie maxima la toate!
si noi ziceam ca mergem peste hotare, da' si anul asta tot litoralul romanesc il vedem, am considerat ca e prea mica alexa si sunt prea multe pericole cu ccc cupilu' mic la straini. poate la anul.![]()
georgi, suntem alaturi de tine 
danezo, vezi ca vin peste tine pe mess.
alexa