Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr???cum aranjati biserica pt cununie???impodobiti cu flori???covor rosu...etc

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io scapai..aranjeazaz preoteii si io doar platesc

quote:
Originally posted by ramonzca79

fetelorrrrr???cum aranjati biserica pt cununie???impodobiti cu flori???covor rosu...etc

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

fetelor, de ce va stresati voi atata, cu impodobitul bisericii, al restaurantului, etc. de ce nu angajati o firma de organizari nunti care sa se ocupe de tot. eu asa am facut si am scapat de stresul alergaturii. ei se ocupa de tot, dar absolut tot, inclusiv luna de miere. si per total iesiti si mai ieftin, va garantez.

Mergi la inceput

Trebuie sa cititi asta...io am "murit" de ras!!! (desi poate il stiti deja...)

Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa.
La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- E...oi gasi si eu ceva atunci.
A doua zi se intalnesc barbatii.
- Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII HALESCU!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

sa nu va zic ce pazisi eu adineauri..imi sun iubitul sa ii zic ca vorbisem cu mama sa decoram sala cu baloane ,ca a gasit ea sa ne faca o inimioara din aceea la intrare...si baloane de heliu sa fie mai frumos,el de colo "nu,ca deja ai mei au cheltuit o gramada cu ce au luat pt casa",ne-au luat cadou un frigider,masina de spalat si aragaz..si atat...nu il inteleg...el nu vrea nici baloane nici huse nici nimic...mi-a facut niste draci...

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

asa..ca ascult B.u.g mafia...sa mai scap de draci...nu de alta dar cu inghetata asta si cu tigarea de adineauri tot nu pot sa scap de dracii astia de imi vine sa ma duc dupa el sa il biciuiesc

Poze

Mergi la inceput

pai si ce legatura are asta cu ce v-au luat ai lui pt casa???
Foarte frumos din aprtea lor!!
...sau..tot ei platesc?
....sorii dk n-am inteles eu exact despre ce e vorba...

quote:
Originally posted by voicu_bebi

sa nu va zic ce pazisi eu adineauri..imi sun iubitul sa ii zic ca vorbisem cu mama sa decoram sala cu baloane ,ca a gasit ea sa ne faca o inimioara din aceea la intrare...si baloane de heliu sa fie mai frumos,el de colo "nu,ca deja ai mei au cheltuit o gramada cu ce au luat pt casa",ne-au luat cadou un frigider,masina de spalat si aragaz..si atat...nu il inteleg...el nu vrea nici baloane nici huse nici nimic...mi-a facut niste draci...

Poze

26 august 2006

Mergi la inceput

krelia,el cica nu au bani...ca deja au bagat in aparatura aia 20 milioane si el nu vrea sa le zica de decoratiile alea de baloane...ca cia 2 milioane este mult pt el....tine mai mult cu parintii...ma streseaza....

Poze

Mergi la inceput

hm...nasol ...atunci, pune tu niste banuti deoparte si implineste-ti dorinta ...ca doar o data esti miresica!!Nu?
Sau mami...ca doar o miresica are anul asta ..hai, nu dispera, ca se vor gasi solutii!!

quote:

Originally posted by voicu_bebi

krelia,el cica nu au bani...ca deja au bagat in aparatura aia 20 milioane si el nu vrea sa le zica de decoratiile alea de baloane...ca cia 2 milioane este mult pt el....tine mai mult cu parintii...ma streseaza....

Poze

26 august 2006

Mergi la inceput

krelia,treaba e ca nu stiu daca restaurantul face el decoratiile sau daca ne lasa sa aducem noi sa decoreze...chestia e ca nici nu stiu ce ofera restaurantul..ca nici pe noi nu ne-a dus capul sa intrebam in ianuarie cand am fost sa dam avansul...asta al meu cica..."lasa ca iau ieu 0 suta de baloane si stau si le umflu...o data in viata " . auziti voi la el..de nu l-oi vedea cu limba scoasa ,o sa rad de el cu limba pana la urechi...si ii fac si poza sa il vedeti ce fatau are...

Poze

Mergi la inceput