Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
tehereea spune:
salutare gagici! traiasca netul de acasa, ca mai am timp sa-mi clatesc si eu ochii pe aici.
gata, mai e putin, adica super putin, adica marti, miercuri , joi, vineri.
ca sambata e nunta.
sunt super relaxata(deocamdata). sotu e la mare(team building, vine miercuri).
am fost la coafor azi, tb sa imi mai iau o perche de sandalute sa ma schimb nopatea, am vb la florarie de buchet, cocarde.
bina ca vin acasa toate si coafat si machiat;slava domnului, dai un ban dar stai fara griji. am stabilit meniul,mai tb niste sticle de ceva sa fie pe-acasa, sa ducem bautura la rest. mai tb ultimile detalii aranjare sala, formatie, dj, fotograf. altceva? sa nu uit nimic.
sa dorm, ca am atata treaba la serviciu; desi e mai bine, de-abia nu am timp sa stau sa ma gandesc la tot felul de grozavii. va pup si ne
mai auzim noi.
cel putin o sa vedeti pozele, cam dupa o sapt de la nunta, ca plecam imediat dupa nunta la mamaia.si in august cu adevarat in luna de miere.
va pup. sa auzim numai de bine.
a, casa de piatra tuturor proaspetilor insuratei.
michellee spune:
Hello! Am si eu intrebare : zilele astea am aflat persoana cu care am vorbit pentru aranjamentele florale, buchete si lumanari , ca de la 1 iunie o sa creasca pretul la flori cu 100% sau chiar 150% . A mai auzit cineva de informatia asta?
Michelee
ioanacata spune:
Buna,fetelor!Este pentru prima oara cand scriu aici,desi va urmaresc discutiile de f mult timp.As avea si eu o intrebare:stiti cumva de unde as putea procura/comanda niste plicuri crem ptr invitatiile de nunta?Ptr ca firma la care le-am comandat ne-a livrat aceste invitatii (crem) in niste plicuri albe,care le strica tot farmecul..Ele sunt f dragutze, insa culoare plicului (alb)ma omoara.Va pup si numai bine
ralu_trancu spune:
noi mergem aici
http://www.albena.bg/index.php?p=hotel&id=11
sau aici
http://www.albena.bg/index.php?p=hotel&id=14
camera e 55 de EUr pe noapte de prs, all inclusive
Poze vechi si noi
Rallu spune:
Dragi miresici, iaca si eu pe aici.
Ziceam ca o sa reusesc sa intru la ore mai normale dar din pacate...
Carmen_Marieta...ma disperi cu numaratoarea ta... pleaseeee....ai mila de mine. Io ma mai prind ca ma marit numai cand vad postul tau...si atunci nu-mi vine sa cred ca-i adevarat.
Acu n-ar fi o problema daca pe mine nu m-ar fi apucat o lehamite de zile mari...parca nu eu as fi mireasa.
Asa ca...sa dau raportul...in ultimul timp in legatura cu nunta n-am reusit sa fac decat un singur lucru: SA-I ZIC NASEI CEVA DE DULCE!
Acu nu dati cu rosii...ca n-am vrut.
Eram in trafic si de unde era sa stiu io ca masina din spate care ma calca pe nervi cu flashurile e taman nasa. Am incercat sa schimb benzile...ea dupa mine...
Prin urmare, ca o adevarata soferita bucuresteana, la primul stop am deschis geamul si...BEEPPPPP....
La urmatorul stop erau masinile in paralel si a lasat geamul jos......acu ce era sa mai fac? Am dat-o pe ras.
Noroc ca nu s-a suparat femeia.
Stie si ea ce fina dusa cu pluta are.
Aaaa...am uitat sa spui ceva. La restaurant buchetele de flori de pe mese (poate trebuie sa specific ca-s naturale) sunt gratis cu conditia ca, dupa nunta, sa nu am nici o pretentie asupra lor (adica raman ale restaurantului). Eu zic ca e ok.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
andreea_trend spune:
Buna seara miresici
Kreliutz... hotelul e super... viitorii mei nasi au stat acolo anul trecut si pot spune ca au fost mai mult decat super incantati... deci daca va hotarati sa mergeti acolo... felicitari pt alegerea facuta ... da cu grecii numai?.
Trenurelu... si al tau imi place mult... deci felicitari si voua
Rallu... truli ca de obicei
Si acum sa va zic... am fost azi la coana de la restaurant... si mi-a zis sa stau linistita ca cica in sala aia intra sigur 170 de pers... ba chiar m-a invitat sambata la o nunta de 160 de pers sa mai vad odata sala ... prin urmare maine mergem sa vedem de invitatii... nici nu stiu de unde sa incep .
Daca ne hotaram vin maine cu poze
krelia spune:
Neatza mirandolinelor!!
michellee, si kiar dk ar fi..1 iunie e poimaine..ce mai putem face?
o sa lansez si eu intrebare si daca aflu ceva, anunt!
ioanacata, bine ai venit!!
Ia spune-mi, ce fel de plicuri? (din alea normale, dimensiune ca o carte postala, sau DL-uri..saum mai cum? Ca poate rezolvam ceva...nu promit, dar ma interesez
vishina, mumos, place..al doilea seamana cu "al nostru" - sa va hotarati si sa va distrati pe cinste!!
trendulici, pai...mi-am cam skimbat opinia, ca am reusit sa conving omu' sa mergem cu avionu', desi saracu' il apuca tremuratu' una-doua cand se gandeste ca o sa zboare 2 ore cu avionu' ...si-n plus, la turci nu platesc umbrelutele si nici sezlongurili ..asa ca..m-am scos!
Rallu, super tare!!
Acu', fratilor....restaurantul meu are mese rotunde (dosite undeva si pe care le foloseste numai in cazuri speciale ...dar, are numai vreo 18 si sunt numai cu 6 locuri...pana aici bun...desi, va trebui sa ii asez in asa fel incat sa nu fie ma multi de 6....insa....io am alta pasarik pe creieras...vreau frapiere din alea cu picior (care se pun langa masa), iar astia ai mei nu au...oare unde gasesc eu de inchiriat..si cine o fi al' de le inchiriaza....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
clau77 spune:
Buna dimineata fetelor,
Bine ai venit! Ioanacata
KreliaJos palaria in fatza hotelului pe care l-ai ales.Super tare!. Iertare pentru aseara. N-am mai intrat sa-ti zic de listutza cu miresici(dar am un motiv bun: am fost la Restaurant sa stabilim meniul), asa ca scriu aici:voi fi miresica pe 15 iulie 2006, in Alba Iulia.Aaaaaaa, era sa uit Felicitari pentru inelush. Astept pozici cu el.
Trenurelu Felicitari pentru alegerea hotelului!.
Va pupic pe tati si sa avetzi o zi faina!
ioanacata spune:
Buna!Multumesc mult pentru urari!pe toate..Da..as avea nevoie de niste plicuri 15/15...cam astea sunt dimesiunile invitatiei,deci ar merge si mai mari un pic..in anumite limite.Spun asta ptr ca am facut rost de niste plicuri...din acelasi carton din care sunt facute si invitatiile,insa este prea mare.Desi eu am incercat sa ma conving pe mine si pe cei din jur ca in acest plic invitatia arata mai bine..pana la urma am constientizat ca nu e asa.Am cautat si pe la magazinele care comercializeaza invitatii...am gasit ceva care se apropie ca si culoare de culoarea invitatiei...insa parca tot nu se pupa.La noi problema sunt dimesiunile invitatiei (nu se fac plicuri cu asemenea masuri) si faptul ca nu gasim pe cineva sa ne faca pe comanda.Niste plicuri simple,nu din carton,insa sa fie crem.Am incercat si la tipografii...etc.S-ar putea sa ma stresez eu prea mult,insa cand le vad in plicurile alea albe..nu-mi vine sa le dau. Asa ca orice sfat din partea voastra este bine venit.Va pup
krelia spune:
Mda..cunosc dimensiunile ...
am intins antenele ..din pacate n-am cum sa te ajut...decat..cu plicuri galbene....ceea ce nu cred ca vrei...
sfat...mai incearca pe la librarii...tre' sa gasesti, nu si poati!
quote:
Originally posted by ioanacata
Buna!Multumesc mult pentru urari!pe toate..Da..as avea nevoie de niste plicuri 15/15...cam astea sunt dimesiunile invitatiei,deci ar merge si mai mari un pic..in anumite limite.Spun asta ptr ca am facut rost de niste plicuri...din acelasi carton din care sunt facute si invitatiile,insa este prea mare.Desi eu am incercat sa ma conving pe mine si pe cei din jur ca in acest plic invitatia arata mai bine..pana la urma am constientizat ca nu e asa.Am cautat si pe la magazinele care comercializeaza invitatii...am gasit ceva care se apropie ca si culoare de culoarea invitatiei...insa parca tot nu se pupa.La noi problema sunt dimesiunile invitatiei (nu se fac plicuri cu asemenea masuri) si faptul ca nu gasim pe cineva sa ne faca pe comanda.Niste plicuri simple,nu din carton,insa sa fie crem.Am incercat si la tipografii...etc.S-ar putea sa ma stresez eu prea mult,insa cand le vad in plicurile alea albe..nu-mi vine sa le dau. Asa ca orice sfat din partea voastra este bine venit.Va pup
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006