Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
radu300 spune:
Florile le pune in piept mireasa la nasi, soacre, sot. De aici incolo se ocupa domnisoara de onoare, ca mireasa are alte treburi.
ralu_trancu spune:
raportu !!!
am fost aseara si am facut proba la rochita, mai are cateva retusuri. Mi-am mai cumparat inca 2 ace, ca mi se pareau putine cate aveam (3).
apoi am fost in unirea si am mai cumparat inca o camasa alba de butoni pentru seara si acu are stefan 1 camasa de civila , alba cu nasturel la maneca si 2 pentru seara cu buton. Si-a mai luat o curea si o pereche de sosete pana la genunchi
acu pregatesc actele si banutii sa imi depun la reinoit pasaportu!
Poze vechi si noi
elyanne spune:
Neata!
Legat de chat
click pe: http://forum.desprecopii.com/forum/ si se deschide pagina cu forumurile si NU va duceti sus in drapta unde scrie chat... cautati in lista cu forumuri Super Miresele DC si sub titlu aveti: Chat pe aceasta tema Clik pe chestia asta si o sa se deschida o fereastra ... Va rugam asteptati, conectare cu serverul... etc.
voicu_bebi spune:
eu am intrat dar doar ellyanne si cu mine pe acolo...haideti miresici si voi...
Nunta noastra:19 august
Poze
danye spune:
Dianette , ai avut o nunta super!!!.
Felicitari fetelor care au inaintat cu pregatirile.. am luat si eu material pt rochita de cununie, am comandat pantofii de miresica si cam atat. Ma apuca niste emotii cand ma gandesc la nunta, ca abia astept sa treaca. Asa a inceput totul
elyanne spune:
quote:Ti-am trimis mesaj pe mess (la adresa de yahoo pe care o aia la profilul de pe forum). Sper sa pricept ce si cum... nu prea le am cu explicatu'. Daca ai nelamuriri ma cauti pe mess
Originally posted by cristina_26
Gata promit ca d emaine o iau de la capat!!!
V-am lasat fetelor!!!Multi pupicei si pe maine!!!
Am bilet la concert Tudor Gheorghe!!!!
Exista si un subiect despre asa ceva... citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=53222
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
Fetelor am si eu o nelamurire!
Si cine pune florile in piept dra de onoare sau mireasa?
Depinde cum vrei.
Datina spune ca mireasa pune florile la cei mai importanti nuntasi (adica florile alea mai mari, deosebite) si restul le pun donsoarele.
Eu am fost la unde mireasa a pus toate florile si a fost super ok. Era o tipa de gasca, glumea si radea la intrare, te facea sa scapi de atmosfera aia un pic apretata.
La mine...nu stiu sigur....dar cred ca in afara de florile alea mari, o sa pun si la prieteni tot cu manuta mea (asta daca am timp, desigur).
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ioanacata spune:
Neatza,fetelor!Problema cu plicurile ptr invitatii n-am rezolvat-o inca...insa vin cu alta intrebare:avetzi idee cam cat costa un coc de mireasa?Merg sambata asta la o nunta,prilej cu care as vrea sa experimentez un astfel de coc (sa fac o proba),insa nu prea stiu cat costa?Bine..pot sa verific la tipa care mi-l va face..insa voiam sa va intreb si pe voi.O zi buna
voicu_bebi spune:
cristina,vezi ca ti-am dat un pm ,despre cum sa faci sa mearga semnatura ta sa nu mai apara carnatul ala....sper sa-ti mearga...daca nu merge ma gasesti pe mess...tocmai te-am adaugat...te pup numai bine.
Nunta noastra:19 august
Poze
Rallu spune:
Sa ineteleg ca odiseea pozelor Cristinei continua
De data asta razboiul s-a mutat pe fronturi particulare.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."